Skoda Kodiaq GT coupe på Kodiaq base – Skoda er på jakt etter kapasitet for SUV-coupe

Kina blir det, Europa ville ha likt det: 2018 gir Skoda en coupe basert på SUV Kodiaq siden. For oss kommer det når Skoda kan måke kapasiteten for bygging.

Skoda studie Vision-E: Den elektriske modellen er litt mer subtil referanse til utformingen av coupe-versjonen av Skoda Kodiaq
Skoda studie Vision-E: Den elektriske modellen er litt mer subtil referanse til utformingen av coupe-versjonen av Skoda Kodiaq

Kilde: Skoda

Mlada Boleslav - Comes utviklet nesten klar Coupe-versjonen av Skoda Kodiaq også for oss? Så langt er klar: Bilen som er rundt 4,75 meter lang og Kodiaq GT er varmt, gjør sin debut i 2018 i Kina. Kunder i Europa er også definitivt interessert i en slik bil, det britiske magasinet "Autocar" siterer nå Skoda konsernsjef Bernd Maier.

Men, legger Maier: Det vil fortsatt diskutere om produksjonskapasiteten er tilstrekkelig i VW-gruppen, for å tilby Skoda Kodiaq kupé i Europa. Men han var optimistisk at vi kan finne "noen kapasitet innen gruppen".

Bakgrunnen: Skoda driver to bilfabrikker i Tsjekkia, til både arbeid stoppe. SUV produsert merkevare i Kvasiny, det kjører langs Kodiaq Superb, Seat Ateca og Skoda Karoq av linjen. For en ekstra modell ville være der til gjeldende plan, ikke noe sted.

Klart over Superb

Skoda modeller for Vest-Europa er ennå ikke importert. Bare ikke-tsjekkiske fabrikken: Slovakia opprettet for Skoda, VW og Seat av Citigo / Up / Mii. I India, Russland og Kina Skoda produsert for lokale markeder.

ville definitivt utenkelig å importere bare de store Kodiaq GT fra ett av disse landene. Tross alt, ville en Kodiaq kupé være Toppmodellen Skoda, ville sortering priset godt over Superb. Enten kunden betale slike priser for en Skoda? Det ville være et åpent eksperiment.

Ryktene om at Skoda er ute etter produksjonskapasitet utenfor de europeiske planter av VW-konsernet, har eksistert lenger. Tilgjengelig hovedsakelig i Tyskland: Fra og med oktober 2017 rapporterte tsjekkiske medier: VW planlegger å flytte Superb fra den tsjekkiske Kvasiny Passat Emden anlegget. Dette vil skape rom for en tsjekkisk Kodiaq coupe - men også svekke koster Superb.

kilde: Autocar

Like this post? Please share to your friends: