[How To] Starejši RNS 510 modeli – posodobitev strojne programske opreme FW5238

Želim pojasniti, da vam v tem članku spet korak za korakom, kot ste starega RNS 510 (indeks A, B), se bo posodobitev firmware 5238, da bi imeli koristi od prednosti. Za trenutne različice FW se ne razlaga za starejše naprave. Nekaj ​​ljudi na internetu, pa so se v njegovi moči, da te različice združljiv s starejšimi modeli.

 

Sem bel tukaj na začetku poudariti, da sem ne odgovarja za škodo na RNA !!! Življenje vašega RNS je vse samo v vaših rokah !!

 

Dopolnitev RNS je v resnici ni popolnoma neškodljiv. Za lahko nekaj bilo, ne skozi posodobitev in sredi njega odlomi, da ne bo začela, saj nima več FW. V tem primeru je ponavadi pomaga, da se vrnete na zadnji, ki je izšla v tej različici RNA. V primeru Indeks napravo, ki bi bil FW 1200.

 

Zelo pomembno je tudi, ko RNA Update nujno polnilnik priključite baterijo !! Motor ne sme biti teče med postopkom posodobitve! Prosimo, upoštevajte, da preden postane tekoč.

 

Prav tako morate imeti v mislih, da je formatiran s posodobitvijo na trdem disku in izgubili celotne podatke, shranjene na njej. Navi karte so izbrisani, ki jih je treba znova namestiti pozneje.

 

Tukaj je nekaj pomembnih prednosti, da je posodobitev prinaša s seboj:

  • RNS je hitrejši in bolj stabilen. Če mučenje delate zruši ali neželene odmevajoč izveden v RNS -> posodobitev FW
  • Zaslon Climatronic je zdaj na RNS podprtih (samo za klimatske naprave enot 2. in 3. generacije!)
  • Posodobitev dodaja tretjo particijo na trdem disku, na katerega se lahko namesti POI. Preberite več na koncu članka
  • Nadzor glas je zdaj podprt.
  • Uporabniški vmesnik je po posodobitvi nekoliko spremenila (verjetno sodijo samo v vsakodnevno poslovanje v)

 

Obstaja več novih funkcij, vendar so najpomembnejši prvi. Torej, zdaj, brez odlašanja smo dobili čas za posodobitev. Najprej moraš prenesti čas firmware. Ki je pogosto splet, preprosto googling krat pozneje.

 

 

Nato še naprej: Uporaba označite prazne, ni poceni stvari.

 

Tukaj je malo vodnik:

 

1. Vse prenesete in jo dal v mapo

2. Povabimo spletu cdburnerxp navzdol (avtocesta)

3. Odprite program in kliknite na "Zapiši ISO sliko"

4. Nato izberite datoteko .img in pogon, na katerem se nahaja vaš prazno. Zatem pisanje hitrost v do 4-krat. Ni hitreje! Če imate čas, lahko tudi počasno izgorevanje.

5. Če je CD končno zažgejo jih lahko ekstrakt in gre v avto.

paket 6. Odprite ključ avtomobila v žepu, odprite pokrov motorja in polnilec Connect (pomembno !!)

7. RNA stikalo, počakajte, da se popolnoma ramped.

8. Vstavite CD, Navi pritožuje, morda ne bo prepoznal CD. Če se to zgodi, ponovno se RNS-krat (obe smerne tipke + i gumb)

8.1. Če reset ne gre, poskusite izvreči gumb + Info gumb + gumb SETUP pri vodenju države. To bo prisililo posodobitev s CD-ja.

9. Posodobitev mora zdaj treba brati s CD-ja. Navodila prikazani na sledi zaslona

10. Začetek posodobitev.

11. Ko je posodobitev končana, se RNS po sebi znova zažene in FW izvrže CD.

12. Če bi vi in ​​vaši RNS zdaj živ, potem pa je šlo vse dobro! Čestitamo!

 

Tukaj je namig: Posodobitev traja približno 1 uro, v katerem RNA znova zažene apprupt znova, ali, še posebej, ko Gateway Update, zaslon pa ostane črno dolgo časa. To je normalno! tako sodijo plen ni panike! Stal sem tik pred srčnim napadom med posodobitvijo. Začetek najbolj posodobitev in hodi eno uro stran :-)

 

Za enkrat nekaj zelo pomembno, da se pojasni: Posodobitev je potrebno veliko moči! zato vas prosimo, vpet na polnilnik! Če je vaš RNA v eni uri odvzeta električne energije, zato je posodobitev prekinjen, lahko STALNA povzroči poškodbe RNA z njim. Torej, tukaj je veliko na kocki!

 

Dal vam bom samo točko na tveganja in da katerikoli tukaj preveč strah. Za večino posodobitve gre dobro. Samo ne želiš, da nekdo priteče do mene jok in sodnikovo je RNS je ostanki, ker je bila baterija prazna. Vaše potrebe tudi vi ne skrbi samodejni Sichen izklop po 30 minutah, ko je posodobitev izpostavljena.

 

Desweitem Priporočam vam, medtem ko je posodabljanje v teku študija naslednjo stran in lokalno video temeljito. To pojasnjuje, kako bi ob uspešni posodobitvi POI z dne RNA:

 

http://www.pocketnavigation.de/.../

 

 

 

Torej, potem ne morem narediti nič drugega, kot da želim vam srečo! Mora biti še vedno odprta, le sporočilo, da bi me vprašal.

Like this post? Please share to your friends: