Mitsubishi Eclipse Cross (2017): Kjøring rapport, testdata, priser – EclipseCrossword: Så går Mitsubishi livsstil SUV

Med Outlander og Mitsubishi ASX har to brød-og-smør SUVer. Nå merkevare ønsker å være mer aggressive. Vi starter slutten av 2017, Eclipse Cross. Første turen.

Mitsubishi Eclipse Cross (2017): Den kompakte SUV for å tiltrekke seg nye kunder og gi den livsstilen i forgrunnen
Mitsubishi Eclipse Cross (2017): Den kompakte SUV for å tiltrekke seg nye kunder og gi den livsstilen i forgrunnen

Kilde: Mitsubishi Motors

Michael Specht

Barcelona - Man kan knapt liste dem alle, er så tett befolket verden av kompakte SUVer. Hvem ønsker å stå der ute, må våge noe. For eksempel: Tsunehiro Kunimoto. Lederen for design ved Mitsubishi har trukket tidligere på Nissan Juke. Det er å si noe. I sin nye arbeidsgiver Mitsubishi står han siden 2014 under kontrakt. Først han designet flere konseptbiler. Inkludert de to år som er vist i Geneve XR PHEV II, en heller skrå type slekten kupé SUV.

Nå produksjonen versjonen er klar. Hun fortsatt ser ganske skrå, spesielt bak. Modellen heter EclipseCrossword og kommer med oss ​​neste januar på markedet. For å se bilen var første gang i mars på Geneva Motor Show. Den EclipseCrossword å være "pioner av en ny generasjon av kjøretøy," ifølge Mitsubishi.

Vel, da! I fremtiden, det japanske merket ønsker mer fokus på SUVer og dette trimme litt på livsstil, men uten å forlate sine tradisjonelle kjerneverdier. "I Europa, 77 prosent av våre salgs modeller SUVer og pickuper," sier selskapets talsmann Daniel Nacass "og vi har mer enn 80 års all-wheel tradisjon."

Baksetet på den EclipseCrossword kan skifte og deretter gir plass til opp til 448 liter bagasje Baksetet av EclipseCrossword kan skifte og deretter gir plass til opptil 448 liter bagasje Kilde: Mitsubishi Motors

Mitsubishi Eclipse Cross: Kompakt størrelse

4,40 meter av EclipseCrossword tiltak i lengde. Han kjører den i klassen av Toyota C-HR. Det ser Mitsubishi som sine viktigste konkurrenter, men også Range Rover Evoque. Den akselavstand på 2,67 meter er til vanlig nivå i kompaktsegmentet. Lurer på når plassen ikke er forventet. Imidlertid har utviklerne kommet opp med et triks for baksetepassasjerene. Baksetet er foldet ned ikke bare oppdelt (40:60) og ryggstøtten kan justeres i sin helning, bredden er 20 cm forskyvbar i lengderetningen. Så selv voksne har nok benplass.

Bak dem er et lastevolum på 341 liter gjenstår. er Bank fullstendig skjøvet fremover, det er 448 liter. En lykkelig medium i klassen og om lag ti prosent mindre enn fire centimeter kortere Seat Ateca. Dessverre, når seteryggen oppstår ikke en flat og jevn overflate. En maksimal verdi for lastevolumet Mitsubishi kunne ikke fortelle oss.

Mitsubishi Eclipse Kors som en bakfra: bakrute todelte begrenser oversikt, en bakover Mitsubishi Eclipse Kors som en bakfra: bakrute todelte begrenser indeksen tilbake ett Kilde: Mitsubishi Motors

Ingen PHEV: EclipseCrossword ikke som en plug-in hybrid

Selv om det fortsatt den vakre bokstaver PHEV (plug-in hybrid) var i studien for to år siden, er virkeligheten konvensjonelle. For nå, driver Eclipse Cross bare en motor. Den nyutviklede 1,5 liter turbobensinmotor på 163 hk, Tidlig på sommeren 2018 etterfulgt av en 2,2-liter diesel. Vi vet fra Outlander, men ble revidert.

Kraftoverføringen når inn bensin godtar enten en seks-trinns manuell eller en kontinuerlig variabel CVT. Dieselmotoren, blir det bare med en vanlig åtte-trinns automatisk. Standardspesifikasjonen er diesel alltid er på alle hjul. Med ham da være å velge overføringsmodi Auto, snø og grus. Systemet fordeler så det øyeblikk tilsvarende optimal.

Den lille turbo bensinmotor passer godt med Eclipse Cross. Sin maksimale dreiemoment på 250 Nm er allerede en ved 1500 omdr / min, noe som rommer en avslappet kjøreopplevelse. Når CVT lyktes selv om ingeniører for å minimalisere under akselerasjon typisk ule virkning (forutsemotorturtall). men generelt som CVT fredelig bruk av gasspedalen foretrekker. Deretter forbruket ligger på stedet mellom åtte og ni i stedet for mellom ni og ti liter. Ifølge standarden Mitsubishi lover 6,6 liter.

Mitsubishi Eclipse Kors i sidevisningen: Den sterkt økende sidelinjen å foreslå dynamikk Mitsubishi Eclipse Kors i sidevisningen: Den sterkt økende sidelinjen å foreslå dynamikk Kilde: Mitsubishi Motors

Ingen elektrisk bakluke i EclipseCrossword

De EclipseCrossword stasjoner totalt hyggelig og komfortabelt. Trafikkstøyen er lav, den kjørestilling er god og plassen er tilstrekkelig. sikt bakover er dessverre begrenset. tilslører utsikten inn i bakspeilet Akterspeilet splitten bakruten. Apropos: Klaffen fungerer classic manuelt. Det er verken en hjelp eller en elektrisk bevegelseskontroll med foten.

Førerplassen i EclipseCrossword ser ryddig og tydelig. På gimmicker og grei utelatt. Dashbordet er "informasjon over operasjonen down" delt horisontalt langs linjene. Behandling og valg av materialer, har Mitsubishi gitt synlig innsats.

Slående er den lille sorte, litt hevet overflate på midtkonsollen ved siden av girspaken. For første gang Mitsubishi utstyrer en modell med en pekeplaten. funksjoner som Radio eller Apple carplay kan intuitivt styres med finger. Så hyggelig og avslappende og fargen head-up display som viser hastighet og navigasjonspilene viste seg å være reflektert lett leses under prøvekjøring.

Mitsubishi Eclipse Cross: Pris fra 24.000 euro

EclipseCrossword forfra: Ansiktet til SUV er typisk Mitsubishi EclipseCrossword forfra: Ansiktet til SUV er typisk Mitsubishi Kilde: Mitsubishi Motors som en etablert bilprodusentene må tilby standard pris når det gjelder sikkerhet og assistanse systemer i dag er selv Eclipse Kors kan med front kollisjon advarsel, filbyttevarsel, Totwinkelwarner og kryss trafikk Warner for omvendt. ausparken være utstyrt. En anerkjennelse trafikkskilt mangler, akkurat som en trafikkork assistent. Men det er en nyhet sannsynligvis den såkalte "Mis-akselerasjon Begrensning System". det skal bidra til å unngå ulykker der gass- og bremsepedaler forveksles.

Prisene Mitsubishi vil annonsere før utgangen av året. Ser på konkurransen, vi anslår at EclipseCrossword Start syntes å være rundt 24 000 euro sannsynlig. Den lille, skrånlifes vil derfor være rundt 6000 euro dyrere enn sin bror Normalo ASX.

Spesifikasjoner Mitsubishi Eclipse Cross

modell
1.5 2WD
1,5 4WD CVT
2.2 VISSTe 4WD
motor1,5-liters fire-sylindret bensinmotor, turbo1,5-liters fire-sylindret bensinmotor, turbo2,2-liters firesylindret dieselmotor, Turbo
makt163 HK ved 5500 U / min163 HK ved 5500 U / min150 hk ved 3750 U / min
moment250 Nm ved 1800 til 4.500 U / min250 Nm ved 1800 til 4.500 U / min400 Nm ved 2000 til 2250 omdr / min
stasjonenForhjulsdrift, 6-trinns manuellFirehjulsdrift CVT (kontinuerlig variabel automatisk)Firehjulsdrift, 8-trinns automatgir
fart205 km / t200 km / tN.A.
0-100 km / t10,3 s9,8 sN.A.
forbruk6,6 l / 100 km7,0 l / 100 kmN.A.
CO2-utslipp151 g / km159 g / kmN.A.
Lengde, bredde, høyde4405 m, 1805 m, 1685 m4405 m, 1805 m, 1685 m4405 m, 1805 m, 1685 m
akselavstand2,670 m2,670 m2,670 m
bagasjerom341 til 448 l341 til 448 l341 til 448 l
vekt1,425 til 1,455 kg1,520 til 1,550 kg1660-1690 kg
lanseringenslutten av 2017slutten av 2017mid-2018

Like this post? Please share to your friends: