Nissan Qashqai Facelift (2017): prøvekjøring rapport, data, priser – Autonomi kommer senere i den nye Qashqai

Det europeiske markedet er den mest vellykkede Qashqai Nissan historie. ansiktsløftning suksesshistorien fortsette? Vi tester den reviderte versjonen.

Nissan Qashqai Facelift (2017): MOTOR-TALK redaktør Sven Förster med
Nissan Qashqai Facelift (2017): MOTOR-TALK redaktør Sven Förster med "ny" Nissan Qashqai

Kilde: Nissan

Vienna - Borte er de dagene da du svart på Qashqai refleksivt "helse". Den kompakte SUV har lenge vært den usigelige til Uunnværlig. Minst for Nissan. Siden lanseringen i 2007 solgte de 2,3 millioner eksemplarer på verdensbasis, i Europa ingen Nissan noensinne har vært vellykket. Ifølge nøye andre-generasjons modell oppgraderingen mislykkes.

Den facelift Nissan Qashqai er forskjellig ved de bakre baklykter spesielt ved forandringer fra den tidligere modellen Den facelift Nissan Qashqai er forskjellig ved de bakre baklykter spesielt ved forandringer fra den tidligere modellen Kilde: Nissan

En del autonom fra fjæren 2018

Mest slående visuelle endringen? V-profilen på grillen sprer seg i alle retninger, og nå strekker seg til frontlykter. Nissan emblem vokste opp med. Ikke uten grunn: Behind the brand logo, er radarsensor skjult. Likevel leverer bare i nødbremsen bistå med data. Som av fjæren 2018, radarsensoren vil sammen med kameraet i høyde med det indre speil grunnlaget for delvis selv kjøring.

En adaptiv cruise control, som stopper automatisk og deretter starter opp, i kombinasjon med en filbyttevarsel, holder bilen ved ratt intervensjon på linje - ikke noe nytt. Var det ikke for kunngjøringen om at dette Bilen skal takle i Traffic Jam og kø trafikk uten sjåfør intervensjon. Akkurat her er det mange systemer kommer på markedet eller til grensene: Styres assistanse er aktiv på de fleste modeller fra 60 km / t. Så fort var sjåfører i den tøffe gående trafikk ofte liker.

Progress in håndtering

Nissan lover styring assistanse fra første km / t. Vi er nysgjerrige, men kontrollere Qashqai for nå foretrekker selv. Til slutt blir oppfrisket kompakte SUV skal gi etter endringer i styringen, henge spjeld og en merkbart bedre håndtering. At hvis du tror den japanske eneste aktivert Sport-modus styringen. I standard trim er det tilstrekkelig direkte, men alltid myk og upresis. I avstemningen i skarpere Qashqai gjøre switchbacks moro.

Hvem ønsker egentlig å vite det på en buet torv, må stige ned i dypet av den integrerte datamaskinen, og det av chassiskontroll. Systemet minimerer rulle- og stampebevegelser av kroppen ved bremsing inngrep, enten på hvert enkelt hjul eller den motorbremseeffekten. Si: Det viser tilbake gassen. Forstyrre "plenen" for enkelhets skyld når du reiser. Og for denne Nissan er endelig forventet. Passer til å sette grov landing gear, korte bølger av brønnen.

Reiser i 130-hp diesel med automatisk

Qashqai i 2018 med en stor bagasjerom: Bakre kan invitere opptil 1,585 liter Qashqai når baksetet er foldet Qashqai i 2018 med et stort bagasjerom: Rear of Qashqai kan invitere opptil 1,585 liter når bakseteryggen er felt Kilde: Nissan

Fortsatt stå i Qashqai fire enheter som er tilgjengelige: Den 1,2-liters turbomotor med 115 hk kan bestilles med en manuell sekstrinns girkasse eller automatisk overføring. Jo sterkere 1,6-liters bensinmotor med 163 PS brukes utelukkende i forbindelse med girkassen. Det samme gjelder for den 1,5 liters turbo diesel med 110 hk. Den største mengden av mulige kombinasjoner er egnet i 1,6 liter turbo diesel med 130 hk. Her står ved siden av manuell og automatisk og en hånd-rørt-hjulet variant på valg.

Vi kjører den kraftige diesel, men med automatgir og forhjulsdrift. Til slutt, bare 30 prosent av tyske Qashqai kjøpere velger firehjuls. Vi fikk ikke gå glipp av det på asfalt terreng, selv i lett regn. Den 1,6-liters diesel fungerer i det nedre turtalls alle gode skjønt. Med plutselige dreiemoment sparke forhjulene, men trenger ikke å forholde seg til.

Det er, som forventet for diesel, selv i det øvre hastighetsområde. Dårlig, slik at de kontinuerlige, variable automatiske liker å se aggregatet utover 3500 rpm. Allerede på den forrige modellen, mange sjåfører var ikke helt fornøyd med CVT automatisk. Nissan forbedret drivverk, men det er fortsatt mye rom for forbedring. Stahet, men kan ikke anklage systemet. Tar sjåføren å forskyve stokken, trinnløse transmisjon reagerer så raskt som moderne omformer og DKG løsninger.

Nissan Qashqai som en bestselger: Siden lanseringen i 2007 solgte de 2,3 millioner modeller på verdensbasis Nissan Qashqai som en bestselger: Siden lanseringen i 2007 solgte de 2,3 millioner modeller på verdensbasis Kilde: Nissan

Basismodell fra 20,490 euro

Så langt "Tekna" var den høyeste trimme nivå. Med facelift Nissan utvider de fire eksisterende linjer rundt den nye Top versjon "Tekna plus" med seter i nappaskinn. I alle fall, i Qashqai, en flatbunnet ratt. Jeg liker absolutt ikke alle, men er mye mer håndterlig enn volang forgjengeren. Skatten er allerede kjent fra Nissan Micra.

I tillegg Nissan redusert med mer isolasjon og tykkere skiver av bakgrunnsstøyen i den Qashqai. Den reviderte bestselger er tilgjengelig fra 20,490 euro for manuell girkasse 1,2-liters bensinmotor. Fra august ansiktsløftning er forhandler, på forhånd, er det allerede noen pre-produksjonsmodeller for testing.

Konklusjon: Ikke alt i form av kundeservice

Selv om mer og mer konkurranse oppstår i den kompakte SUV-segmentet, er Nissan Qashqai noe som den opprinnelige og har en viss kant - selv i form av en stor kundebase. Hvis du mener japanerne, de forbedret bestselger i stor grad i samsvar med ønskene til faste.

Enten som sannsynligvis virkelig ønsket en fraskrivelse av Apple carplay og en utsatt start av full Assist pakken? Når det gjelder bistand og tilkoblings Nissan salg Garant endelig hadde større ordrereserve enn i utformingen av grillen.

Spesifikasjoner Nissan Qashqai 1.6 Diesel

 • Modell: Nissan Qashqai 1.6 Diesel
 • Motor: 1,6 liters firesylindret turboladet dieselmotor med NOx lagringskatalysator
 • Transmisjon: CVT kontinuerlig variabel transmisjon
 • Effekt 130 hk ved 4000 omdreininger
 • Dreiemoment: 320 Nm ved 1750 omdreininger
 • Forbruk: 4,7 l / 100 km (nedc)
 • CO2: 122 g / km
 • 0 - 100 km / t 11,1 s
 • Topphastighet: 183 km / t
 • Lengde: 4,39 m
 • Bredde: 1,81 m
 • Høyde: 1,59 til 1,62 m
 • Akselavstand: 2,65 m
 • Egenvekt (EU): 1485 til 1630 kg
 • Trunk: 430-1585 l
 • Grunnpris Nissan Qashqai (standard utstyr med 1,2-liters bensinmotor): fra 20 490 EUR
 • Market åpning: august 2017

Nissan Qashqai med ny topp utstyr linjen Nissan Qashqai med ny topp utstyr linjen "Tekna pluss": De er anerkjent av takskinner og sidespeil i krom

Like this post? Please share to your friends: