Honda Civic 1.0 Vtec Turbo: Test – Great chassis, trist Funzeln

han elsker kurver by, han kan: Civic går adræt, hurtig og økonomisk. Han har også scores med sin fed look, men messer op lyset. Den kompakte i testen.

Ny Civic, ny størrelse: Compact er 4,52 meter lang - en hel del for en hatchback
Ny Civic, ny størrelse: Compact er 4,52 meter lang - en hel del for en hatchback

Kilde: mobile.de

Berlin - han er ikke længere Virkelig kompakt, den kompakte bil fra Honda. I sin tiende generation af Civic lægger for pæn. Han er en hatchback så stor som gamle Mittelklässler med Stage. Samtidig han bygger under afskærmningen: Basen arbejder nu med tre cylindre og en liter slagvolumen. Dette er nu almindelig praksis i den kompakte klasse, Civic men nye.

Det udvendige er stadig karakteristisk, herunder spoiler centralt på bagruden. Den iøjnefaldende design kan ikke gøre alle tilfredse, selvfølgelig. Denne mod er en virkelig sjældenhed i volumen segmentet. Eksperimenter ingen tilladt her ellers. Civic er en velkommen forandring.

Vi kørte Civic i tiende generation med basen benzin og "Elegance" udstyr i to uger i hverdagen. Hvor han scorer, og hvor problemet ligger, du læse vores Komplette liga.

dimensioner | Space | krop

Bag grillen, det er moderne: Saugbenziner eller indsugningsmanifold injektion er ikke længere i programmet. Civic starter med to turbos, en diesel følger Bag grillen, det er moderne: Saugbenziner eller indsugningsmanifold injektion er ikke længere i programmet. Civic starter med to turbos, en diesel følger Kilde: mobile.de Mere størrelse betyder mere plads. Alligevel længden fald på 4,52 meter (+ 13,5 cm) og 2,70 meter akselafstand (+ 9,5 cm) i det første øjeblik ikke tilfældet. Langt vigtigere: Honda ikke længere at placere brændstoftanken under forsæderne. Han gled langt tilbage før bagakslen. Dette giver en lavere siddeplads og mere headroom foran.

Denne høje chauffører endelig har plads nok i Civic. Prisen: Kontoen for "Magic Seats" af sin forgænger. Så sæde for bagsædet kan klappes op 9 ikke længere som i Civic. Noget uafhængighed og reel merværdi er tabt. Som en trøst, stammen tilbage.

Og hvad en: 478 liter op til vinduet kant er store klasse. Med så meget plads acceptere vi scenen lige bag bagsæderne. For indvendige giganter i Civic er ikke alt. Dens flad silhuet (1,43 meter) og det skrå tag omkostningerne plads. Bag det er tæt til hovedet. Til dette, benplads passer i den bageste. Praktisk: den side lukning lastrummet dæksel (sparer plads) og det enorme rum i midterkonsollen (rumme).

En Civic stationcar vil ikke give efter, i Generation 10th Honda giver den nuværende model udelukkende som en sedan eller fem-dørs.

interiør | bearbejdning | materialer

Typisk: Spoiler centreret på bagruden, slående baglygter Typisk: Spoiler centreret på bagruden, slående baglygter Kilde: mobile.de til cockpittet af Civic nødt til at vænne. Det har en legende og mindre harmonisk. For mange materialer og stilarter veksler. Speedometeret er digital. Kontakterne på rattet synes ikke gennemtænkt, radioen kan betjenes kun ved berøring - men ser ikke sådan. Det tager et stykke tid, indtil du ikke længere styrer temperaturen, faktisk, hvis du tror, ​​at volumen.

Behandlingen i Civic er fint. Vi vil have mere ensartethed i materialerne, mindre Playstation i speedometeret og en pænere fornemmelse på multifunktionsrattet. Bedre bliver det på midterkonsollen. Her installeret Honda klar, behagelig clicky kontakt. Så må det være.

infotainment | radio | konnektivitet

Om en Civic er netbaseret, beslutter udstyret. I bunden er der intet ét niveau over mindst en radio. Fra "Elegance" har en navigation med 7-tommer skærm, smartphone netværk, internetadgang, og HDMI-port er en del af standardudstyret. Højere udstyr får bedre lydsystemer. Navigationssoftwaren kommer fra Garmin.

Systemet forbinder flydende med telefoner, navigerer pålideligt og spiller musik fra alle de store medier fra. Pænere grafik var smuk, en knap til volumen praktisk. Irriterende: Hvem bekræftet ikke at blive distraheret klausul af systemet (efter hver start), lander i pauseskærmen.

Assistance Systems | sikkerhed

Cockpittet af Honda Civic 10: Kom godt bruges til Cockpittet af Honda Civic 10: Kom godt brugt Kilde: mobile.de fleste guiden bygger Honda som standard i Civic. Adaptiv fartpilot, lane assist, Hill Start Assist, vejskilte, kollision varslingssystem med fodgænger afsløring og automatiske høj beam forlygter er altid om bord. Park bistand og blind plet advarsel kommer i de dyre varianter. En anstændig pakke.

Nogle hjælpere Honda har endnu ikke omarbejde. Banen afgang af vores Civic mislykkedes fuldstændigt i regnen. Mens fartpiloten holdt afstanden, men gav ikke uafhængig gas, når overhaling. og fjernlyset automatisk lukke for langsom til at. De få bilister fortalte os via flasher.

Alle dårlige: Standard halogen forlygter kommer lige foran bilen. Nærlys går i denne klasse i næsten 20 år mere.

drev | motor | transmission

Crisp kredsløb omkring det god knop indstilling. Irriterende: Indstillingen temperatur sidder hvor du ønsker at justere lydstyrken Crisp kredsløb omkring det god knop indstilling. Irriterende: Temperaturen indstilling sidde hvor du vil justere lydstyrken Kilde: mobile.de Honda tilbyder Civic i Europa kun med direkte indsprøjtning turbo motorer. Basen giver 129 hk og 200 Newtonmeter drejningsmoment fra en liter kapacitet. Den tre-cylindrede trækker kompakt tilstrækkeligt hurtigt fremad. Selv om det lyder fyndige og fed blæser fra, når belastningen ændres: For atleter mangler det untenrum magt og top viljen. Men Honda har stadig Type-R.

Den lille Civic føles i byen (og omkring) mest komfortable. Her går han stille og økonomisk: Mens pendling til Berlin omegn han sprøjtede i gennemsnit en 6,1 liter pr 100 km. I myldretiden var der 8, 9 liter i tung trafik. Mere var ikke engang i rask tempo på motorvejen. Det er fint.

Honda standard kombinere en sprød seks-trins gearkasse med basen benzin. I de første to kurser, oversættelserne gerne få viklet ind i turbo lag. Med en smule at vænne sig til, men det generer næppe regelmæssige Civic chauffører, vil det ikke snart huske.

håndtering | chassis | styretøj

Ved en rask tempo i Civic kommer til fremragende. Suspension og styretøj er enig Honda fra adræt og direkte. Især i kurver rask denne opsætning ud. Honda er støttet af bagakslen ren og trækker ujævn omkring kurven.

De sporty honeycomb er dekorative kun, udstødningen skjul Den sporty honeycomb er dekorative kun, udstødningen skjule Kilde: mobile.de Selvom han forfølger et helt andet mål, Civic minder fremragende eksempler på japansk tuning kunst som Mazda MX-5 eller Toyota 86: For sjov han behøver ikke ekstrem ydeevne. Så meget smidighed man ville ikke forvente i betragtning af den lille motor.

Egenskaber | pris | Konklusion

På Civic mens der er mange ting at kritisere, om mange ting kan være overset, dog. Til operatøren får du vant til, bare for at det legende interiør og uskøn Navi. Hvem kan leve med det, får en adræt, økonomisk og uafhængig bil. Især standard affjedring vi kunne lide.

Ved lyset dog Civic glider op i en stor måde. Den grundlæggende Funzeln ikke længere en del af 2017 i en ny bil. Bedre lamper med LED-lamper er der ingen ekstra afgift, men kun i de højere trim niveauer. "1,0 Turbo Executive" (fra 28.100 euro) og "1,5 Turbo Sport" (182 hk; 27,960 euro) det bør derfor være i hvert fald hvis du ønsker at forlade byen grænser oftere bag.

Det er allerede en masse penge for en kompakt bil. Der er en masse funktioner, dog. Vi savnede kun godt lys selv ved "Elegance" (fra 25,170 euro). "Sport" bliver LED lamper og den større motor. Som "Executive" går Civic med grundlæggende maskine, men bedre højttalere, aktiv affjedring, auto-dimming spejle og et par hjælpere. Mere er muligt, men ikke nødvendigvis hensigtsmæssigt.

Mere information og diskussioner om den nuværende Honda Civic finder du 10 Forum i vores nye Honda Civic.

Specifikationer Honda Civic 1.0 Vtec Turbo

 • Drive: 1,0-liters tre-cylindret turbo
 • Strøm: 129 hk (95 kW) ved 5500 o / min
 • Drejningsmoment: 200 Nm ved 2.250 o / min
 • Transmission: 6-trins manuel
 • 0-100 km / t: 10,9 sek
 • Tophastighed: 203 km / t
 • Forbrug: 5,0 l / 100 km (NEDC)
 • Test forbrug: 6,1 l / 100 km
 • Længde: 4518 m
 • Bredde: 1,799 m
 • Højde: 1,434 m
 • Akselafstand: 2.697 m
 • Bremse vægt: 1.275 kg
 • Trunk: 478 l
 • Strike Honda Civic: fra 19,990 euro
 • Strike Honda Civic Elegance: 25,170 euro
 • Pris testbil: 26166 €

Like this post? Please share to your friends: