i dag uden Trabi der ville være nogen VW planter i Chemnitz og Zwickau – Den Trabi arv bruger den østlige økonomi er stadig

Den Trabi produktion blev skrottet kort efter årsskiftet. Ikke desto mindre har bilen sat sit præg med hærdeplast krop: Ville det ikke for ham, ville økonomien i Østen i dag værre, siger en forsker.

uden
uden "Rennpappe" ville økonomien i det østlige Tyskland i dag værre, siger Joachim Ragnitz, souschef i Ifo-instituttet i Dresden

Kilde: dpa / Picture Alliance

Zwickau / Dresden - Østtyskland fortsætter med at gavne ekspert visning stadig fra den tidligere produktion af de østtyske Trabi biler og Wartburg. Bilproducenter såsom VW havde slået sig ned efter genforeningen i det tidligere Østtyskland, fordi der var takket være de østtyske bil tradition uddannede fagfolk, siger Joachim Ragnitz, souschef i Ifo-instituttet i Dresden. "Personalet var hjemmevideoer."

Bil planter og leverandører i øst

Produktionen af ​​Golfen i Zwickau anlæg ville ikke eksistere uden Trabi i dag sandsynligvis Produktionen af ​​Golfen i Zwickau anlæg ville ikke eksistere uden Trabi i dag formentlig Kilde: dpa / Picture Alliance Efter afslutningen af ​​DDR VW begyndte at producere i Zwickau og Chemnitz. Opel fremstillet af 1992 biler i Eisenach, hvor der tidligere den anden store østtyske bilmærke, Wartburg, havde deres placering. "Baseret på disse værker, har et stort netværk af leverandører udviklet i Østtyskland", Sagde Ragnitz. Bilindustrien hører hjemme i Sachsen, Thüringen og Sachsen-Anhalt nu en af ​​de vigtigste industrisektorer.

Ifølge oplysninger fra den føderale Labour Agency i Sachsen hængende om på alle arbejdspladser i bilen fungerer mere end en anden i leverandørvirksomheder. Hvor mange mennesker er beskæftiget i branchen som helhed ikke er indsamlet statistisk.

Så tidligt som i 1990 blev Polo i Zwickau bygget

Tirsdag starten af ​​Trabi-produktion markerer den 60. gang. Den første satellit var den 7. november 1957 af bandet. I april 1991 blev produktionen færdig - især på grund af manglende efterspørgsel.

VW selv etablerer sin base i Zwickau, blandt andet med en god forretning for bilindustrien i Sachsen allerede i DDR tider. Så der var overvejelser om at bygge i motorer fra Polo og Golf-modeller fra 1987 i Trabant og Wartburg, Wolfsburg bilproducent sagde. Men dette ikke ske.

Efter den tur så i 1990 blev installeret i det tidligere Trabant-fabrikken i Zwickau den første Polo, Golf samling startede der mindre end et år senere. Så byggede Volkswagen produktionsanlæg i Zwickau, Chemnitz og Eisenach videre.

kilde: dpa

Like this post? Please share to your friends: