Min erfaring med “vi køber din bil”

Hej motor oplæser!

 

I første omgang et Godt Nytår! Forhåbentlig du alle kom i bedre end mig! (Nytårsaften med feber og krop ømhed eftermiddag i seng, indtil i morges halvvejs imødekommende) ...

 

I øjeblikket annoncering sker i stigende grad på tv "Vi køber din bil" (Jeg snart på WKDA). Som jeg allerede har brugt selskabet / brugt, jeg ønskede at dele min erfaring i denne blog artikel. Måske dette vil hjælpe dig i tilfælde af et salg på.

 

Lad os starte gange. Det er år 2014, December, kort før det nye år. Min Volvo C30 er ældre og i mig ønsket om en ny, gamle biler er voksende. For at være præcis, efter en Jaguar XJ6, som jeg allerede har observeret et par dage.

 

Stykket skal sælgesStykket, der skal sælges, inden at vide, at jeg min C30 kontinuerligt på samme værksted (Volvo) var i vedligeholdelse, og at checkhæfte til 200.000 km blev opretholdt over hele linjen. Da min forhandler min C30 vidste bedst, jeg først håbefuld, som vendte mig og fik et tilbud 3.300 €. For en 8-årig bil med 200.000 km på uret med komplet historie og en ny pris på tidspunktet for 33.900 € er egentlig ikke meget. Men det er bare en Volvo og Volvo har en enorm værditab. Jeg følte dengang også, når de køber kendt ... Ligegyldigt Karl. Vi kan se, ja, hvad der sker.

 

Dengang optrådte på Auto Scout til en reklame for WKDA som jeg klikkede interesseret (Ja, jeg bruger ikke adblocker men på hver side). Jeg var der hele min bil detaljer på (selvfølgelig, ingen personlige data) og har - Attention! - priserne detail af WKDA set. Derudover var der antydning, at eventuelle ekstra funktioner såsom læder, xenon lys og andre "skønheder" Der er ikke taget i betragtning, og at en aftale ville være nyttig i en base på stedet.

 

Tilbud om sideTilbud ved Page Up hjemmesiden WKDA C30 med 3.517 € + specialudstyr blev tilbudt. Så til salg. Det ville nogensinde næsten 200 € mere end det tilbød Volvo. Interesseret Jeg har arrangeret en aftale og gik til basen til Bremen. Selv om det er lidt væk fra alfarvej i verden, men helt fint.

 

en blev ankom hilste varmt og "eksaminator" bedt om en prøvetur. Her var min C30 kontrolleret. testet kobling, gearkasse, sjove lyde og så videre. Heldigvis alt var fint (selvom jeg er meget nøjeregnende der!). Ud den resterende revisionen blev gennemført. Det var alle omhyggeligt kontrolleret. indspillet køretøjsdata, tog billeder, kontrolleret Macken (førerdøren blev malet efter det engang havde fint kontakt) og 19"Han fotograferede fælge. Som en lille bonus, der var tjenesten hæftet herunder regninger til at gøre det.

 

Nå, vil ikke blive foretaget en vurdering og prisfastsættelse på basen, men i det centrale Berlin (hvis jeg har forstået korrekt). Alle data (fotos og Co) blev drevet via tablet til Berlin og derefter havde vi til at vente. cirka 10 minutter senere, var der svaret. Uheldig måde prisen var lavere end på hjemmesiden for WKDA rapporteret. På trods af flere faciliteter og den faktiske perfekt stand (for så vidt som der ikke er noget visuelt og teknisk mere perfekt C30 på markedet -. Så snart noget anstændighed, blev det faste STRAKS Bortset fra en særhed i en kant der var ingen særheder).

 

Den tilbudte pris var et sted omkring 3.400 €. Men mit ønske var prisen 4.500 € (jeg ville privat også få en masse tålmodighed). Jeg gik bag til en kollega erhvervsdrivende, der havde € 4.000 bare tilbød mig det, fordi jeg er Uanset hvad, ville jeg få lige under 4.000 €. men gør ingenting.

 

forbedret tilbudNachgebessertes AngebotIch var frem til 4000 € venner med mig at få den smukke XJ Sport, da min mobiltelefon ringede. WKDA bad om tilbagekaldelse. Okay, kaldet og en venlig, nice lady på telefonen fortalte mig, at den angivne pris er inkonsekvent, og at kollega / kollega, der har foretaget en revision i Berlin, var forkert. Det styrket til 4.500 € og spurgte om jeg var interesseret nu.

 

Før jeg ønskede at slå den ned, tænkte jeg indadtil: hurtigere salg, hurtigere indkøb af XJ eller eventuelt udholde længere og stadig håbe på flere penge gennem en privat tilbud på? Købmanden i mig kom igennem, og jeg sagde et salg over telefonen. Heldigvis da I to dage senere, den XJ købte

 

Fuld værftet!Fuld domstol! Den fulgte procedure var absolut glat. Betalingerne flød med det samme. Køretøj blev underskrevet for mig. Jeg ville gerne have at holde min nummerplade som souvenirs, men disse gik til en velgørende organisation ... Jeg fik et par dage senere en bekræftelse i form af en scanning af register med "devaluering" ved et distrikt i Berlin.

 

Sammenfattende processen var god, og jeg tror, ​​at "beregning Agent" holder i Berlin med vilje en anden tilbud. Når omkring kunden muligvis fob ud med en lavere pris. Hvis kunden nægter, og køretøjet er virkelig værd penge, kan jeg forestille mig, at du får en bedre aftale i et par dage.

 

Så hvis på en anstændig (!) Pris Moeche sælge uden problemer sin bil kort tid, er i gode hænder hos WKDA. Jeg fortryder det ikke, og kan kun forsøge at dele min positive oplevelse.

Like this post? Please share to your friends: