[Sådan] Ældre RNS 510 modeller – Firmwareopdatering FW5238

Jeg vil gerne forklare dig i denne artikel igen, trin for trin, som du din gamle RNS 510 (indeks A, B) vil opdatere firmwaren 5238 med henblik på at udnytte fordelene. For de nuværende FW versioner er ikke tolkes til ældre enheder. Et par mennesker på nettet, men har gjort en indsats for at gøre disse versioner kompatible med ældre modeller.

 

Jeg hvide lige her i starten påpege, at jeg ikke er ansvarlig for skade på RNA !!! Den liv i din RNS er helt alene i dine hænder !!

 

Opdateringen af ​​RNS er i virkeligheden ikke helt uskadelige. For nogle kan det være, ikke passerer gennem opdateringen og midt i det knækker, vil det ikke starte, fordi den ikke har nogen mere FW. I dette tilfælde er det normalt er med til at gå tilbage til det sidste, frigivet til denne version af RNA. I tilfælde af Indeks En enhed, der ville være FW 1200:e

 

er også meget vigtigt, når RNA-opdatering nødvendigvis en oplader Tilslut batteriet !! Motoren må ikke være køre under opdateringsprocessen! Bemærk, at før det får vil.

 

Du bør også huske på, at der er formateret med opdateringen af ​​din harddisk og tabt hele din data gemt på det. Navi kort er slettet som skal geninstalleres bagefter.

 

Her er nogle vigtige fordele, som opdateringen bringer med sig:

  • RNS er hurtigere og mere stabil. Hvis tortur arbejder du nedbrud eller uønskede genstarter i løbet af RNS -> FW opdatering
  • Den Climatronic Displayet er nu på RNS understøttede (Kun for klimaet styreenheder af 2. og 3. generation!)
  • Opdateringen tilføjer en tredje partition på harddisken, hvor POI kan installeres. Se mere i slutningen af ​​artiklen
  • Stemmen kontrol er nu understøttet.
  • Brugergrænsefladen er efter opdateringen ændret en smule (muligvis falde kun i den daglige drift på)

 

Der er flere nye funktioner, men disse er de vigtigste først. Så og nu uden videre får vi tid til at opdatere. Først og fremmest har du fået til at hente firmware gange. Hvilket der ofte på nettet, simpelthen googling gange derefter.

 

 

Næste stadig forude: Anvendelser sæt kryds emner, ingen billige ting.

 

Her er en lille guide:

 

1. Al download og sætte det i en mappe

2. Inviter dig online CDBurnerXP ned (Freeware)

3. Åbn programmet og klik på "Brænd ISO-billede"

4. Vælg derefter den .img fil og det drev, hvor din tomme er placeret. Derefter skrivehastigheden over til 4 gange. Ikke hurtigere! Hvis du har tid, kan du også langsomt brændende.

5. Hvis cd'en endelig er brændt Du kan udtrække dem og går til bilen.

pack 6. Åbn bilnøglen i lommen, åbne motorhjelmen og batterilader Connect (vigtigt !!)

7. RNA-switch, vente, indtil det er helt optrappet.

8. Sæt CD, Navi klager muligvis vil ikke anerkende cd'en. Hvis dette sker, de RNS nulstille gange (begge piletaster + i-knap)

8.1. Hvis nulstillingen ikke går, du prøver skubbe knappen + Info-knap + SETUP knappen i løbende tilstand. Dette vil tvinge opdateringen fra cd'en.

9. Opdateringen skulle nu læses fra cd'en. Instruktionerne der vises på skærmen opfølgning

10. Start opdatering.

11. Når opdateringen er fuldført, de RNS af sig selv genstarter og FW skubber cd'en.

12. Skulle du og dine RNS nu i live, så alt gik godt! Tillykke!

 

Her er et tip: Opdateringen tager ca. 1 time, hvor RNA genstarter apprupt igen, eller, især når Gateway Update, skærmen forbliver sort lange perioder. Dette er normalt! så ofre ikke gå i panik! Jeg stod lige før hjerteanfald under opdateringen. Start mest opdatering og gå en time væk :-)

 

For endnu en gang noget meget vigtigt at afklare: Opdateringen tager en masse magt! så venligst fastspændt til en oplader! Hvis dit RNA inden for en time berøvet elektricitet, og dermed opdateringen afbrydes, kan permanent resultat beskadigelse af RNA med det. Så her er meget på spil!

 

Jeg vil give dig kun pege på de risici og gøre enhver her for bange. For de fleste af opdateringen går godt. Jeg vil bare ikke have nogen kommer løbende op til mig græde og klager, RNS er skrot, fordi batteriet var tomt. Dine behov du heller ikke bekymre sig om den automatiske Sichen efter 30 minutter, mens opdateringen er udsat for.

 

Desweitem jeg anbefale til dig, mens opdateringen er i gang for at studere den følgende side og den lokale video grundigt. Det forklarer, hvordan du sætter efter en vellykket opdatering POI'er med på RNA:

 

http://www.pocketnavigation.de/.../

 

 

 

Så, så jeg kan ikke gøre noget, men at ønske dig held og lykke! Skal stadig være åben, at bare en besked spørger mig.

Like this post? Please share to your friends: