kontakte bilejere med hjælp af nummerpladen

Efter jeg kom oftere og oftere i de seneste måneder med emnet i kontakt, har jeg mødt mange tips, muligheder og ideer. Så jeg tænkte ved mig selv, at jeg udfylder tid på at skrive en artikel til at fokusere de forskellige variationer selv på et tidspunkt. Denne første blog artikel er bestemt til at tjene andre medlemmer som en kort køreplan om emnet.

Der kan være mange forskellige grunde til, at du ønsker at kommunikere med en ejer af køretøjet eller anden måde. Men hvor kan man få kontaktinformationer?

 

Så indehaveren identificere - jeg mener adresse og så - er vanskelig eller involvere en betydelig indsats.

 

Klassiske muligheder

 

Man kunne muligvis have forsikring regnet ud et trick:

 

Du ringer på hans forsikring siger, og at køretøjet, der er parkeret lige foran én, kyssede malingen af ​​din kofanger. Du har flaget og ønsker at kontakte indehaveren. Dette ville på den "modsatrettede" Forsikring løb. Er bare stress.

 

om folkeregistret også elimineret. For her den politik gælder. Hvis du havde held og havde en ven der, ville det være, men stadig mulig. Men ikke alle ved, hvem de skal Admissions Office. :-(

 

Ellers ville det kun være et juridisk spørgsmål - Advokat / politi - hvis der foreligger en reel tilfælde af skader, får du så helt sikkert kontakte. Men hvem ønsker en ulykke endnu?

 

Hvis en eller anden anden grund ønsker at have kontakt oplysninger, så det er meget vanskeligt.

 

MEN

 

Der er et par hjemmesider, hvor det er muligt. Så i det mindste så langt, at du kan søge efter en nummerplade - og hvis det søgte varemærke er registreret der -} kan du skrive en besked at sende til indehaveren. Jeg kender personligt 5 af dem:

 

Plade flirt (kfz.de) - gratis

 

Går uden registrering. hvor du kan søge et adelsmærke holdt enkel side. De til lagrede data (hvis den findes) vil blive vist. Du kan også angive sine egne kendetegn og Brugernavn + e-mail. Når så en person søger, får han din rekord.

 

Mailacar.de - gratis

 

Går uden registrering. Du skriver et tag og kan skrive en besked op til 255 tegn. Dette er lagret 7 dage. Får bivirkninger i gang nogen fra - så kontakt. Ikke mere og ikke mindre giver dette site. Praktisk - omend med forhindringer.

 

Nummernschild.de - delvis fri

 

Registrering. For mig personligt bedt for mange personlige oplysninger, når du registrerer - selv telefonnummeret (til verifikation ... ...) Hvis du er registreret, kan du oprette et køretøj profil, med op til 4 billeder, bedøm profiler eller bare stoppe nummerplader Søg eller skrive til dem. Følgebrevet af en identifikator er gratis. For nogle handlinger, du betaler med mønter. Du har nogle mønter til gratis få mere eller mindre unikke ting (f.eks Register, udfylde profil, uploade billeder og invitere venner (Mønter der siden, men kun for dem, der så meld dig). Man kan også spille Mønter med andre medlemmer ,

 

Dybest set bare lander ret hurtigt til det punkt, hvor brugsstedet altid koster lidt penge. Jeg personligt - - også finde sted forvirrende og på en måde gjort ukærlig. Og siden design - godt ok, er en smagssag. er også meget mærkeligt, at du ser ingen personlige oplysninger (navn, e-mail, telefonnummer, osv) mere, meget kan ændre sig, fordi, efter at være blevet registreret - meget nyttig gratis.

 

pkw-flirt.de - gratis

 

Registrering. Hvis du har formået at registrere dig, kan du flirte med andre identifikatorer. Den indskrive kompliceres af det faktum, at "ansøgning Udfør" knappen ofte unanklickbar er (er tekst overlejret). Det er dumt. Også, afhængigt af browseren anderledes. Mulighederne for interaktion er beskedne. visuelt ikke specielt appellerer til min smag. Du er nødt til at se på i stå.

 

platerate.com - gratis

 

Registrering. Visuelle og let vilkår min favorit. Registrering kræver kun indikator, e-mail og adgangskode. Efter tilmelding kan du gå at kigge efter nummerplader, og - som med den anden også almindeligt - at komme i kontakt. Selv gengives grafisk cool. Andre køretøjer kan kommenteres, vurderet og tilsluttet et venskab funktion. Også en privat og en offentlig opslagstavle er til stede. Et køretøj profil kan indeholde op til 100 billeder - det er tildelt en holder profil. Du kan oprette et vilkårligt antal køretøjer. Samlet set finder jeg det sted meget gennemtænkt og Cool implementeret.

 

Men gør dig selv, men et billede af de hjemmesider her viste for dette emne!

 

Konklusion

 

I det hele taget er der et par måder at komme til at kontakte bilejerne - dem, der er nyttige i stedet for reelle problemer og andre, der kommer til private pas grunde mest sandsynlige spørgsmål.

 

Hvis du ikke har brug for fuld kontakt af et køretøj ejer virkelig presserende og for god sag, kan man prøve sådan en portal. Hvis du bare heldig, at de ønskede egenskaber er logget på et af disse websteder - så det siger sig kompliceret situationen, som omskrevet ovenfor. Resten er nødt til at bestemme selv.

 

Så vidt min viden.

 

Jeg håber at have præsenteret et godt overblik. ?

 

hilsen

Like this post? Please share to your friends: