Skoda Kodiaq GT coupe på Kodiaq base – Skoda er på udkig efter kapaciteten for SUV-coupe

Kina får det, Europa ville have ønsket det: 2018 giver Skoda en coupe baseret på SUV Kodiaq siden. For os, det kommer da Skoda kan skovl kapacitet til byggeri.

Skoda undersøgelse Vision-E: Den elektriske model er lidt mere subtil reference til udformningen af ​​coupe-version af Skoda Kodiaq
Skoda undersøgelse Vision-E: Den elektriske model er lidt mere subtil reference til udformningen af ​​coupe-version af Skoda Kodiaq

Kilde: Skoda

Mlada Boleslav - Comes udviklet næsten klar Coupe version af Skoda Kodiaq også for os? Indtil videre er klar: Bilen der være runde 4,75 meter lang og Kodiaq GT er varm, debuterer i 2018 i Kina. Kunder i Europa er også absolut interesseret i sådan en bil, det britiske magasin "Autocar" nu citerer Skoda CEO Bernd Maier.

Men, tilføjer Maier: Det vil stadig diskuterer, om produktionskapaciteten er tilstrækkelig i VW-koncernen, for at tilbyde Skoda Kodiaq coupe i Europa. Men han var optimistisk, at vi kan finde "nogle kapacitet inden for gruppen".

Baggrunden: Skoda driver to bilfabrikker i Tjekkiet, til både arbejde stoppe. SUV produceret brand i Kvasiny, der løber ved siden af ​​Kodiaq Superb, Seat Ateca og Skoda Karoq på stregen. For et ekstra model ville være der til aktuelle planlægning, ingen plads.

Klart over Superb

Skoda modeller for Vesteuropa er endnu ikke importeret. Kun ikke-tjekkisk fabrik: Slovakiet skabt til Skoda, VW og Seat af Citigo / Up / Mii. I Indien, Rusland og Kina Skoda produceret til lokale markeder.

vil helt utænkeligt at importere netop den store Kodiaq GT fra et af disse lande. Efter alt, ville en Kodiaq coupe være den Top model af Skoda, ville sortering prissat langt over Superb. Hvorvidt kunderne betale sådanne priser for en Skoda? Det ville være et åbent eksperiment.

Rygter om, at Skoda er på udkig efter produktionskapacitet uden for de europæiske fabrikker i VW-koncernen, har været omkring længere. Findes hovedsageligt i Tyskland: Begyndende i oktober 2017 rapporterede tjekkisk medier: VW planlægning at flytte Superb fra det tjekkiske Kvasiny Passat Emden fabrikken. Dette ville skabe plads til en tjekkisk Kodiaq coupe - men også forringe koster Superb.

kilde: Autocar

Like this post? Please share to your friends: