Købers Guide biler: Mercedes E-klasse W211 – pålidelige Som ung råjern end sit rygte

Mercedes E-klasse er en søjle i Daimler-koncernen i årtier. Også bygget mellem 2002 og 2009 W211. Hvor god er den gamle E-klasse brugt?

Mercedes E-klasse W211 / S211 Brugt rådgivning: Den 211-serien havde ikke været let. Efter den problematiske 210cc var der for at reparere et ry
Mercedes E-klasse W211 / S211 Brugt rådgivning: Den 211-serien havde ikke været let. Efter den problematiske 210cc var der for at reparere et ry

Kilde: Daimler

  • Stort udvalg af motorer og udstyr
  • Modeller fra 2006 er bedre
  • Problemer er chassis og elektronik

Et nyt sæt ved MOTOR-TALK: Fra januar 2017 vi udgiver købers guider til brugte biler. Ikke så mange, men omfattende og nyttig som muligt. Overhovedet ikke, men først og fremmest til udbredte modeller. Forslag, ideer? Vi sætter pris på konstruktiv kritik i kommentarerne.

Berlin - Lanceringen af ​​Mercedes E-klasse typen W211 var ujævn. Oprindeligt skulle limousinen kommer i juni 2002 til markedet. Men de første billeder af bilen, mens optagelsen af ​​filmen Men in Black II allerede vist et år tidligere, og var forgængerne ser gamle. Den W211 havde det, men ikke let. Som efterfølger af W210 med dens rust og elektroniske problemer havde til at reparere et ry, den nye E-klasse. Men med deres skrøbelige nye bremser mislykkedes, det. Der var også problemer med diesel injektorer og elektronik. I W211 forum MOTOR-TALK er der mere end en halv million poster på forskellige spørgsmål.

Men denne E-klasse er bedre end sit rygte. Omkring 1,7 millioner biler udviklede produktionen gang i syv år. Frem for alle køretøjer efter ansigtsløftning i 2006, er et varmt tip til nogen på udkig efter en stor leder solid og komfortabel bil.

Wagon eller sedan? Dette er først og fremmest et spørgsmål om pladsbehov. Men Model T koster lidt mere vant, ofte tallene ydeevne er højere Wagon eller sedan? Dette er først og fremmest et spørgsmål om pladsbehov. Men Model T koster, lidt mere vant, ofte tallene ydeevne er højere Kilde: Daimler

Historie / model forandring

Den W211 udskiftet i 2002 fra W210. Fronten var skrå, de fire forlygter racier. Efter sedan station ankom vogn et år senere på markedet. I juni 2006, efterfulgt af en ansigtsløftning, genkendes af en skarpere kølergrill og modificerede forlygter. Mercedes ændret også motorer, bremser og elektronik.

krop

Ud over den sedan, der er kombinationen: I Tyskland især Model T er en populær variant. 2003 Model S211 internt kaldet kom på markedet, i forhold til sedan det strækker med 3,2 cm mere i længden. To jump pladser i bagagerummet gør kombinationen af ​​syv-sæders. den 690-1950 liter lastrum var bedste værdi i segmentet. Den sedan holder mindst 540 liter. Masser af plads både tilbyde modeller for og bag. Problemer er det ark rock falde, trækker Rost at være. Det drejer sig primært hjulkasserne.

Motor / gearkasse

at finde den rigtige motor, er ikke så enkel. Mellem 2002 og 2009 var der syv diesel og benzin syv at vælge imellem. Strømmen spænder fra 122 hk til 514 hk. Disse to varianter er firehjulstræk kaldet 4MATIC. Den 102-hestekræfter diesel blev tilbudt kun et år som en taxa, meget sjældent er den naturgas versionen E200 NGT. De dieselmotorer i E220 CDI med kun 150 hk og 170 hk senere var populær, selv om i første omgang forstyrrelser i motorstyring, diesel injektorer og utætte brændstofrør vermiesten stemningen i driveren. Defekte højtrykspumper var Mercedes 2005 værd en separat tilbagekaldelse.

Som en komfortabel langdistance køretøj med masser af plads til bagage er god, især Model T S211 Som en komfortabel langdistance køretøj med masser af plads til bagage er god, især Model T S211 Kilde: Daimler Den 240 med 177 HK anses robust jern gris. Med forbrug 9-15 liter, men han er tørstig. I gennemsnit bruger det 11 liter henhold Spritmonitor. Økonomiske driver kompressoren 163 E200 PS 184 eller PS og et forbrug fra 8,5 til 13 liter, et gennemsnit på 10 liter.

Selv om de fleste købere af nye biler tog fire cylindre: Bruges seks- og otte-cylindrede kan være værd at overveje. På trods af højere vedligeholdelsesomkostninger de findes delvis effektive end fire-cylindret. Med 320-diesel og dens 224 hk, den E-klasse kører godt, forbruget forbliver stadig i rammen.

Manuel transmission eller automatisk? I E-klasse er en af ​​en automatisk. Point. De fem-trins automatisk skift let og pålideligt. Som i 2004, var der også en syv-trins automatgearkasse, hvilket sparer brændstof. Antages de få Olieskiftintervaller til 60.000 km overvejes. Mange W211 drivere, selv i MOTOR-TALK samfund, anbefaler kombinere ændringen med en flush.

Chassis / bremser

Bortset fra de store motorer med otte cylindre eller modeller med sportsundervogn fjedre Benz temmelig blød. Både stål og luftaffjedringen Airmatic Dual Control fungerer godt. Reparationer af luftaffjedring, imidlertid er dyre. Den W211 var berømt for sin bremse-katastrofe med den "Sensotronic Bremse Kontrol"Kort tid SBC bremse. Der var tilbagekaldelser i 2004 og 2005. I ansigtsløftning i sommeren 2006 blev det ændret til et konventionelt hydraulisk system. Også siden da bedre behandling.

Dragten kan invitere op til 1.950 liter bagage i opretstående ryglæn stadig 690 liter passer ind i den bageste Dragten kan invitere op til 1.950 liter bagage i opretstående ryglæn stadig 690 liter passer ind i den bagerste Kilde: Daimler Som med forgængerne, W124 og W210 spiser også W211 akser. Strengt taget lejet om suspension arme og spor stang leddene. Ifølge TÜV rapport og poster til MOTOR-TALK fora er de typiske svage punkter og en fælles begrundelse for afvisning Plaque.

Tilsvarende grimme: huller i udstødningen og derved øget udstødning. drev dog aksler, fjedre og støddæmpere (jern- suspension) er lav vedligeholdelse. Et typisk problem er ved at forberede håndbremsen. vil ikke regelmæssigt sparket, rust fast. En hyppig rammende mangel i automatiske køretøjer parkeret kun i position P. Også tage et nærmere kig kræver Hardy skive, bremserør og bremseslanger. I ældre køretøjer i konstant brug, de har tendens til at Gammeln. Ligesom de malede hjulkasser, som i sidste ende begynder at "blomstre"Så begynder, rust.

Udstyr / Sikkerhed

Udover den grundlæggende udstyr Classic Daimler tilbudt den sporty udgave af avantgarde og komfort-orienterede model Elegance. Omkring en fjerdedel af købere hentet den grundlæggende model, omkring 40 procent til 15 millimeter lavere ned fortrop og 35 procent for Elegance. Selvom nogle annoncer annoncere i at udstyre med fuld fuld fuld: en Benz med fuldt udstyr, er der næsten ingen. Automatisk klimakontrol, ESP, fartpilot, multifunktionsrat, regnsensor og centrallås er standard udstyr. Som i 2005, var der en sportspakke og AMG sportspakke med modificeret suspension og en sportslig interiør med masser af læder. Med de specielle designo pakker, kunne kunderne tilpasse deres bil.

Den grundlæggende udstyr byder på mange airbags og ESP. Praktisk for hyppige rejsende: det gode arbejde Distronic Plus, som holder den forankørende. Parkeringshjælpen Parctronic undgår lille park særheder. I starten var der problemer med elektronikken i Navi og telefonsystem, glas soltage, kurvelys og kravlende elforbrugerne. den problematiske SBC bremse blev erstattet (forhåbentlig) med næsten alle køretøjer i to minder og ville have til at fungere ordentligt.

Top model af W211 / S211 var den 63 AMG med 514 hk, før facelift, der var E 55 AMG med 476 hk Top model af W211 / S211 var den 63 AMG med 514 hk, før ansigtsløftning, der var E 55 AMG med 476 hk Kilde: Daimler

Marked situation / priser

ved Biler indtil 2006 årgang anbefaler vi: væk Kære finger. De gælder for de mest sårbare, der nogensinde forlod bandet i Mercedes. Kæmpede med bl.a. visning af den indbyggede computer, luftfjedre og den tilhørende kompressoren og SBC hydrauliske enhed. Hvilket bør udskiftes efter en vis tid. Information om, er den diagnostiske anordning. Problemerne med diesel injektorer og elektronik burde allerede løses af den tidligere ejer. Ideelt set det allerede mindst en gang om wishbone og slips stang leddene fornyet.

Det gode ved E-klasse: De anvendes i alle farver og varianter. I mobile.de omfatter udbud typisk omkring 5.000 til mere end 6.000 køretøjer i serien. Fra 900 € Skrot taxa til pansrede særlige beskyttelse køretøj til 67.000 euro.

Ind imellem: gode køretøjer med mindst et år gyldigt HU, op til tre tidligere ejere, kører, fuld service historie og mere end 150.000 kilometer kilometertal. Heraf er der på mobile.de omkring 500 køretøjer til priser der starter ved omkring 6.000 euro. Stationcars starte lidt højere, her skal du lægge væk omkring 7.000 euro for de samme kriterier. For en pæn seks-cylindret som en E 320 T CDI Avantgarde, kan der gå omkring 9.000 euro.

Konklusion / Anbefaling

Den W211 er ikke uden problemer, men bedre end sit rygte. Det gælder i hvert fald for køretøjer, der begynder i juni 2006. Som en daglig driver med masser af plads og rimeligt økonomisk motoren når den 200 Kompressor med 184 hk. En 320-diesel eller en 350cc benzinmotor sjovere, logisk, men de også koste betydeligt mere at vedligeholde. Bedre at vælge et veludstyret fire-cylindret med automatgear. Til opvarmning af 211er eh ikke blev bygget.

Tilbage til toppen

Like this post? Please share to your friends: