Mitsubishi Eclipse Kors (2017): Kørsel rapport, testdata, priser – EclipseCrossword: Så går Mitsubishi livsstil SUV

Med Outlander og Mitsubishi ASX har to brød-og-smør SUV'er. Nu brandet ønsker at være mere aggressiv. Vi starter udgangen af ​​2017, Eclipse Kors. Første tur.

Mitsubishi Eclipse Kors (2017): Den kompakte SUV at tiltrække nye kunder og give den livsstil i forgrunden
Mitsubishi Eclipse Kors (2017): Den kompakte SUV at tiltrække nye kunder og give den livsstil i forgrunden

Kilde: Mitsubishi Motors

Michael Specht

Barcelona - Man kan næsten ikke nævne dem alle, er så tæt befolket verden af ​​kompakte SUV'er. Hvem ønsker at skille sig ud der, er nødt til at turde noget. For eksempel: Tsunehiro Kunimoto. Lederen af ​​design på Mitsubishi har tidligere trukket på Nissan Juke. Det siger ikke noget. I sin nye arbejdsgiver Mitsubishi står han siden 2014 på kontrakt. Først, han designet flere konceptbiler. Herunder de to år er vist i Geneve XR PHEV II, en temmelig skrå type slægten coupe SUV.

Nu produktionen version er klar. Hun ser stadig temmelig skrå, især den bageste. Modellen er opkaldt EclipseCrossword og kommer med os i januar på markedet. For at se bilen var første gang i marts på Geneve Motor Show. Den EclipseCrossword at være "pioner inden for en ny generation af køretøjer," ifølge Mitsubishi.

Nå, så! I fremtiden japansk brand vil have mere fokus på SUV'er og dette trimme lidt på livsstil, men uden at forlade deres traditionelle kerneværdier. "I Europa, 77 procent af vores solgte modeller SUV'er og pickups," siger selskabets talsmand Daniel Nacass "og vi har mere end 80 års all-wheel tradition."

Den bagsædet af EclipseCrossword kan flytte og derefter giver plads til op til 448 liter bagage Den bagsædet af EclipseCrossword kan flytte og derefter giver plads til op til 448 liter bagage Kilde: Mitsubishi Motors

Mitsubishi Eclipse Kors: Kompakt størrelse

4,40 meter EclipseCrossword foranstaltninger i længden. Han kører det i klassen af ​​Toyota C-HR. Det ser Mitsubishi som sine vigtigste konkurrenter, men også Range Rover Evoque. Akselafstanden på 2,67 meter er på det sædvanlige niveau i den kompakte segment. Wonder, når pladsen ikke forventes. Imidlertid har udviklerne kommet op med et trick for bagsædepassagererne. Bagsædet er foldet ned ikke kun opdelt (40:60) og ryglænet kan justeres i sin hældning, banken er 20 centimeter forskydelig i længderetningen. Så selv voksne har nok benplads.

Bag dem er en belastning volumen på 341 liter tilbage. er den Bank skubbet helt frem, det er 448 liter. En glad medium i klassen og omkring ti procent mindre end de fire centimeter kortere Seat Ateca. Desværre, når folde ryglænet opstår ikke en flad og plan overflade. En maksimal værdi for fragten volumen Mitsubishi kunne ikke fortælle os.

Mitsubishi Eclipse Kors som en bagfra: Den todelte bagrude begrænser oversigt, en baglæns Mitsubishi Eclipse Kors som en bagfra: Vinduet todelte bagside begrænser indekset tilbage en Kilde: Mitsubishi Motors

Ingen phev: EclipseCrossword ikke som en plug-in hybrid

Selv om der stadig den smukke breve phev (plug-in hybrid) var i studiet for to år siden, virkeligheden er konventionelle. For nu, kun én motor driver Eclipse Kors. Den nyudviklede 1,5-liters turbo benzinmotor 163 hk, I forsommeren 2018 efterfulgt af en 2,2-liters diesel. Vi ved fra Outlander, men blev revideret.

Sendeeffekten ved indtastning benzin accepterer enten en seks-trins manuel eller en trinløs CVT. Dieselmotoren, vil der kun være med en konventionel otte-trins automatgearkasse. Standarden specifikation er diesel altid firehjulstræk. Med ham så være at vælge antallet af transmissioner Auto, sne og grus. Systemet fordeler derefter de øjeblikke tilsvarende optimal.

Den lille turbo benzinmotor passer godt sammen med Eclipse Kors. Den maksimale drejningsmoment på 250 Newtonmeter er allerede én ved 1500 omdr / min, som kan rumme en afslappet køreoplevelse. Når CVT lykkedes selvom ingeniører til at minimere under acceleration typisk hylen virkning (foregribende motorhastighed). men generelt ligesom CVT den fredelige udnyttelse af speederen foretrækker. Derefter forbruget placeret på stedet mellem otte og ni i stedet for mellem ni og ti liter. Ifølge den standard Mitsubishi lover 6,6 liter.

Mitsubishi Eclipse Kors i fra siden: Den stærkt stigende bibeskæftigelse at foreslå dynamik Mitsubishi Eclipse Kors i fra siden: Den stærkt stigende bibeskæftigelse at foreslå dynamik Kilde: Mitsubishi Motors

Ingen elektrisk bagklap i EclipseCrossword

De EclipseCrossword drev i alt glædeligt komfortabel. Vej støj er lav, den kørestilling er god, og rummet er tilstrækkelig. Bageste synlighed er desværre begrænset. tilslører visning i bakspejlet Agterspejl split bagruden. Apropos: Klappen virker classic manuelt. Der er hverken en hjælp eller en elektrisk gestus kontrol med foden.

Cockpittet af EclipseCrossword ser pæn og klar. På gimmicks og dikkedarer udeladt. Betjeningspanelet er "information ovenstående operation ned" opdele vandret langs linjerne. Behandling og materialevalg, har Mitsubishi givet synlige indsats.

Slående er den lille sorte, lidt hævet flade på midterkonsollen ved siden af ​​gearstangen. For første gang Mitsubishi udstyrer en model med en touch pad. funktioner såsom Radio eller Apple carplay kan intuitivt styres med fingeren. Som behageligt og afslappende og farven head-up display, der viser hastighed og navigationspilene viste sig at blive afspejlet nemt læse under prøvetur.

Mitsubishi Eclipse Kors: Pris fra 24.000 euro

EclipseCrossword forfra: På forsiden af ​​SUV er typisk Mitsubishi EclipseCrossword forfra: På forsiden af ​​SUV er typiske Mitsubishi Kilde: Mitsubishi Motors, at en etableret bilproducenter skal tilbyde den standard billetpris med hensyn til sikkerhed og hjælpesystemer i dag er selv Eclipse Kors kan med front kollision advarsel, advarsel lane afgang, Totwinkelwarner og tværgående trafik Warner til omvendt. ausparken være udstyret. En vejskilte mangler, ligesom en trafikprop assistent. Men en nyhed er nok den såkaldte "Mis-acceleration Mitigation System". det skal hjælpe med at undgå ulykker, hvor gas- og bremsepedal at forveksle.

Priserne Mitsubishi vil annoncere inden udgangen af ​​året. Ser man på den konkurrence, vi vurderer, at EclipseCrossword Start syntes at være omkring 24.000 euro sandsynligt. Den lille, skrånende lifestyler ville således være omkring 6.000 euro dyrere end sin bror Normalo ASX.

Specifikationer Mitsubishi Eclipse Cross

model
1,5 2WD
1,5 4WD CVT
2.2 DiD 4WD
motor1.5-liters fire-cylindret benzinmotor, turbo1.5-liters fire-cylindret benzinmotor, turbo2,2-liters fire-cylindret dieselmotor, Turbo
magt163 hk ved 5.500 U / min163 hk ved 5.500 U / min150 hk ved 3.750 U / min
drejningsmoment250 Nm ved 1800 til 4500 U / min250 Nm ved 1800 til 4500 U / min400 Nm ved 2000-2250 o / min
drevForhjulstræk, 6-trins manuelFirehjulstræk CVT (kontinuerligt variabel automatisk)Firehjulstræk, 8-trins automatgearkasse
hastighed205 km / t200 km / tN. A.
0-100 km / t10,3 s9,8 sN. A.
forbrug6.6 l / 100 km7,0 l / 100 kmN. A.
CO2-udledning151 g / km159 g / kmN. A.
Længde, bredde, højde4.405 m, 1.805 m, 1.685 m4.405 m, 1.805 m, 1.685 m4.405 m, 1.805 m, 1.685 m
akselafstand2,670 m2,670 m2,670 m
bagagerum341-448 l341-448 l341-448 l
vægt1.425 til 1.455 kg1.520 til 1.550 kg1660-1690 kg
lanceringudgangen af ​​2017udgangen af ​​2017medio 2018

Like this post? Please share to your friends: