Nissan Qashqai Facelift (2017): prøvetur rapport, data, priser – Autonomi kommer senere i den nye Qashqai

Det europæiske marked er den mest succesfulde Qashqai Nissan historie. facelift succeshistorien fortsætte? Vi tester den reviderede udgave.

Nissan Qashqai Facelift (2017): MOTOR-TALK redaktør Sven Förster med
Nissan Qashqai Facelift (2017): MOTOR-TALK redaktør Sven Förster med "ny" Nissan Qashqai

Kilde: Nissan

Wien - Borte er de dage, hvor du har besvaret Qashqai refleksivt "sundhed". Den kompakte SUV har længe været den ubeskrivelige til uundværlige. I det mindste for Nissan. Siden dens lancering på markedet i 2007 solgte de 2,3 millioner eksemplarer på verdensplan, i Europa ikke Nissan nogensinde har været en succes. Ifølge omhyggeligt anden generation opgradering model mislykkes.

Facelifted Nissan Qashqai afviger på de bageste baglygter især ved ændringer fra den tidligere model Den facelifted Nissan Qashqai adskiller på de bageste baglygter især ved ændringer fra den tidligere model Kilde: Nissan

Del autonom fra foråret 2018

De fleste slående visuel forandring? V-profil på kølergrillen breder sig i alle retninger og nu udvider til forlygterne. Det Nissan emblem er vokset op med. Ikke uden grund: Bag mærkets logo, radarsensoren er skjult. Alligevel leverer kun nødbremsen hjælpe med oplysninger. Fra foråret 2018 radarsensoren vil sammen med kameraet på højden af ​​det indvendige spejl grundlaget for semi-autonome kørsel.

En adaptiv fartpilot, der automatisk stopper og derefter starter op, i kombination med en Vognbaneskiftadvarsel, holder bilen ved styretøj intervention linje - ikke noget nyt. Var det ikke for meddelelsen om, at dette Bil skal klare sig i trafikprop og Queuing trafik uden chauffør indgriben. Lige her, er mange systemer kommer på markedet eller for de grænser: Styringen er aktiv på de fleste modeller fra 60 km / t. Så hurtigt var chauffører i den hårde-kørende trafik ofte gerne.

Fremskridt i håndtering

Nissan lover styringsbistand fra den første km / t. Vi er nysgerrige, men styrer Qashqai for nu foretrækker selv. Endelig forfrisket kompakte SUV er hensigten, at give af ændringer i styretøj, affjedring spjæld og en mærkbart bedre håndtering. At hvis du mener den japanske kun aktiveret Sport-funktion styretøjet. I standard trim er det tilstrækkeligt direkte, men altid blød og upræcis. Ved afstemningen i skarpere Qashqai gøre rutsjebaner sjov.

Hvem virkelig ønsker at vide det på en buet grønsvær, skal stige ned i dybet af den indbyggede computer, og der fra chassiset kontrol. Systemet minimerer rullende og pitching bevægelser af kroppen ved bremsning indgreb, enten på individuelle hjul eller motor bremseeffekten. Sig: Det viser tilbage gassen. Foruroligende af "plænen" for nemheds skyld, når du rejser. Og for denne Nissan endelig forventet. Passer til at sætte ru landingsstel, korte bølger fra godt.

Rejser i 130-hk diesel med automatisk

Qashqai i 2018 med et stort bagagerum: Bageste kan invitere op til 1.585 liter qashqai, når bagsædet er foldet Qashqai i 2018 med et stort bagagerum: Bagsiden af ​​qashqai kan invitere op til 1.585 liter, når bagsædet er foldet Kilde: Nissan

Stadig står i Qashqai fire enheder til rådighed: Det 1,2-liters turbo benzinmotor med 115 hk kan bestilles med en manuel sekstrins gearkasse eller automatisk transmission. Jo stærkere 1,6-liters turboladet benzinmotor med 163 HK anvendes udelukkende i forbindelse med gearkassen. Det samme gælder for den 1,5-liters turbo diesel med 110 hk. Den største sæt af mulige kombinationer er egnet i 1,6-liters turbodiesel med 130 hk. Her står ved siden af ​​manuel og automatisk og en hånd-rørt-hjulet variant til valget.

Vi kører den kraftfulde diesel endnu med automatgear og forhjulstræk. Endelig kun 30 procent af tyske Qashqai købere vælger fire-hjulet. Vi har ikke glip af det på asfalt terræn, selv i let regn. Den 1,6-liters diesel arbejder i det nederste omdrejningsområde alle god selv. Med pludselige drejningsmoment Punch forhjulene men behøver ikke at beskæftige sig med.

Der er, som man kunne forvente for diesel, selv i den øverste hastighedsområde. Dårlig så de kontinuerligt variable automatiske lide at se det samlede ud over 3500 rpm. Allerede ved den tidligere model, mange bilister var ikke helt tilfreds med CVT automatisk. Nissan forbedret gearsystem, men der er stadig meget plads til forbedring. Stædighed kan imidlertid ikke beskylde systemet. Tager føreren at skifte pind, den trinløse transmission reagerer så hurtigt som moderne konverter og DKG-løsninger.

Nissan Qashqai som en bestseller: Siden lanceringen markedet i 2007 solgte de 2,3 millioner modeller på verdensplan Nissan Qashqai som en bestseller: Siden lanceringen markedet i 2007 solgte de 2,3 millioner modeller på verdensplan Kilde: Nissan

Basismodel fra 20,490 euro

Indtil videre "Tekna" var det højeste trim plan. Med ansigtsløftning Nissan udvider de fire eksisterende linjer omkring den nye Top-version "Tekna plus" med sæder i nappa læder. Under alle omstændigheder er i Qashqai, en fladbundet rat. Jeg kan lide bestemt ikke alle, men er langt mere overskueligt end flæse af sin forgænger. Skatten er allerede kendt fra Nissan Micra.

Desuden Nissan faldt med mere isolering og tykkere skiver af baggrundsstøjen i Qashqai. Den reviderede bestseller er tilgængelig fra 20,490 euro for manuel gearkasse 1,2-liters benzinmotor. Fra august facelift er forhandleren, på forhånd, er der allerede nogle præ-produktion modeller til test.

Konklusion: Ikke alt i form af kunde

Selvom flere og mere konkurrence opstår i den kompakte SUV segmentet, Nissan Qashqai er noget som originalen og har en vis kant - selv i form af et stort kundeunderlag. Hvis du mener, den japanske, de forbedret bestselleren stort set i overensstemmelse med de ønsker, de regulære hær.

Uanset om der sandsynligvis virkelig ønskede et afkald på Apple carplay og en udskudt start på fuld Assist pakke? Når det kommer til bistand og tilslutningsmuligheder Nissan salget Garant endelig havde større efterslæb end i udformningen af ​​kølergrillen.

Specifikationer Nissan Qashqai 1.6 diesel

 • Model: Nissan Qashqai 1.6 Diesel
 • Motor: 1,6 liters fire-cylindret turboladet dieselmotor med NOx-katalysator
 • Transmission: CVT trinløs transmission
 • Effekt 130 hk ved 4.000 omdrejninger
 • Moment: 320 Nm ved 1750 omdrejninger
 • Forbrug: 4,7 l / 100 km (NEDC)
 • CO2: 122 g / km
 • 0 - 100 km / h 11,1 s
 • Tophastighed: 183 km / t
 • Længde: 4,39 m
 • Bredde: 1,81 m
 • Højde: 1,59-1,62 m
 • Akselafstand: 2,65 m
 • Egenvægt (EU): 1485 til 1630 kg
 • Trunk: 430-1585 l
 • Basispris Nissan Qashqai (standardudstyr med 1,2-liters benzinmotor): fra 20.490 EUR
 • Åbning af markedet: August 2017

Nissan Qashqai med ny top udstyr linje Nissan Qashqai med ny top udstyr linje "Tekna plus": De er anerkendt af tagrælinger og sidespejle i krom

Like this post? Please share to your friends: