Citroën Space Tourer, Peugeot Traveller: Kørsel rapport, test – Intet bevæger dig som en Citroën – men en Peugeot eller Toyota

De har endelig ankom, det rullende "større lounges" Peugeot og Citroen. Kan passager versioner Traveller and Space Tourer indløse deres påstand? Første tur.

Fire motorer, tre længder, to akselafstande, mange systemer bistand og bløde læder lænestole: Sort og udstyr bør passere den franske Vans mod VW Multivan, Ford Tourneo Brugerdefineret og Co
Fire motorer, tre længder, to akselafstande, mange systemer bistand og bløde læder lænestole: Sort og udstyr bør passere den franske Vans mod VW Multivan, Ford Tourneo Brugerdefineret og Co

Kilde: Groupe PSA

Bonn - Hvad en kuffert. Sikker på, masser af plads er en i det segment af varevogne og Großraumvans kerneforretning. Denne nye franske steder en gym indstilling noget ekstra: Hvor ville imødekomme en midterkonsol, er et stort tomt rum på hylderne i dørene ville vare mange små biler som en kuffert.

Hvorfor taler vi om noget anonymt fra "fransk"? Fordi denne bil har mange navne. Citroën solgte det som et erhvervskøretøj Jumpy (eller som en bil "Jumpy Combi"), og som en rigtig bil Space Tourer, Peugeot Expert og analog og Taveller. Toyota tilbyder bilen også som PROACE. Alle disse modeller er teknisk identiske og rulle fra PSA fabrikken i Valenciennes - den gamle "Eurovan" -Werk, PSA og Fiat i 1978 grundlagde sammen.

Passageren version er anderledes især med deres udstyr indstillinger af lastbilen, der stadig er varme på Citroën Jumpy og Peugeot Expert Passageren version er anderledes især med deres udstyr indstillinger af lastbilen, som fortsætter i Citroën Jumpy og Peugeot Expert varm Kilde: Groupe PSA er fælles for alle basen: PSA'er modulære EMP2-bil platform. Ved diesel med 1,6 eller 2,0 liter i fire niveauer, to akselafstande og tre karrosserilængder. Så hvorfor de mange navne? Fordi bilerne bringe så meget bil udstyr, som du ønskede at skelne stærkere, siger PSA.

Biler, lastbiler, stue?

I dag kører vi Citroën Space Tourer og Peugeot Traveler. Citroën ser Space tourer snarere end stor taxa eller familie bus, Peugeot kan lide at tale om "business shuttle" med lounge atmosfære. Og ønsker at bruge de højeste standarder i det kommende år med den rullende "Business Lounge". Forskellen synes temmelig kunstig, da det udstyr kataloger fra begge modeller er næppe anderledes - selv Citroën vil tilbyde lounge faciliteter 2017th

To søster modeller har til fælles: Det indre ikke helt nå det niveau, der tyder på, at "lounge" krav. Dashboard og dørpaneler er lavet af hård plast og har en sober - trods dekorative aluminium spænde i passagersiden, på trods af læder rat og gearknop design i deres respektive udseende.

den siddeplads bag rattet er ikke biler, men varevogne: stejl, opretstående, tæt på rattet. Men her du sidder på fine, overstuffed læderstole - mod gebyr elektrisk justerbare, opvarmede og med massagefunktion. Det passer.

Space (næsten) uden ende

Langt vigtigere i Van, er stadig, hvad der passer bag den første række: en masse. I fem-sæders konfiguration, der er en split i forholdet 60:40 triple bænk plus, afhængigt af kroppen længde, 750-2011 liter bagagerummet til det nederste vindue kant. Ryglænet kan foldes op, flytte hele bank eller ekspandere.

Bag den anden række stadig passer i alle længder, en tredje, ligeledes hængslet og forskydelig. Her næsten alt er tilladt. Ikke usædvanligt: ​​Hvem ønsker at udvide sæderne eller flytte, har brug for lidt kraft. Loungen version er fra 2017 omfatter fire individuelle sæder plus optrækkelige tabeller. For derefter justere den smarte, store glastag og selvfølgelig en separat klimaanlægget.

Overdådigt polstret læder stol, og det er otte: God sidde overlader det i den nye PSA Van Overdådigt polstret læder stol, og otte af de samme: God sidde overlader det i den nye PSA Van Kilde: Groupe PSA Meget praktisk, de to store skydedøre, der fungerer elektrisk fra den anden udstyr linje og endda åbne til fods spark Unters hæk. Men så er du nødt til at strejfe omkring bilen en gang. For den store, brede åbning bagklap en elektrisk ville også være rart, er der ikke. Efter alt, kan vinduet åbnes separat.

Godt chassis, brutto pedaler

Styretøj, affjedring og gearkasse sætte designerne til Peugeot, Citroën og Toyota samme. De små motorer ikke bringer med PSA til en prøvetur. Den stærke 2,0-liters diesel flytte store Van tilstrækkelig hurtig, forbruget er 7-8 l / 100 km i rækkefølge (standard værdi af den drevne-150 PS-Version: 5.3 l / 100 km). En automatisk er kun for top diesel (177 hk).

Fra en bil køreoplevelse du ikke ønsker at tale alvorligt. Til dette koblingen, styretøjet er for grov til ligegyldig. Bremsepedalen tilbudt usædvanlig meget slør på en test bil i et andet køretøj tilpasset afstemningen.

Godt: Selv ubelastet kørekomfort pasform. Ikke selvindlysende, da mange varevogne fjedre kun optimalt med masser af vægt på bagakslen. PSA bag en bygning en suspension af variabel hårdhed, der tilpasses til den pågældende køretøj vægt - den tilladte belastning afhængigt af udstyret 600 til 1.000 kg.

Assistent: Fuld Betjening fra Frankrig

Selvom Citroën Space Tourer og Peugeot Traveller kørsel kun delvist som personbiler - men kan helt sikkert give det med moderne tilslutningsmuligheder, komfort og masser af assistenter. Enestående i denne klasse er et head-up display. Vognbaneskiftadvarsel, vejskilte, høj beam assistent, Totwinkelwarner, adaptive cruise control, og Co: Mod de nødvendige midler, Van kan dæk ud til midten af ​​niveau.

Så meget passer i Citroën og Peugeot Tourer Space Traveller: Angivelse af en fast boot volumen ikke rigtig mening i denne model Så meget passer ind Citroën Space Tourer og Peugeot Traveller: Angivelse af en fast støvle volumen gør denne model ikke rigtig mening Kilde: Groupe PSA også lejlighedskøb jægere bør ikke undvære parkering bipperen og bageste kamera: Trods tydelige kanter bilen er forvirrende kun af dens længde og højde ,

Hvis prisen er hot?

Ingen spørgsmål: Med de mange muligheder prisen kan fjernes hurtigt frem fra bunden antal 34 380 euro. Der er Traveller eller Space Tourer i 4,60 meter korte version. Desværre, det er kun tilgængelig i den simplere udstyr til virksomheder, skru op ingen læder massage sæder i prislisten, for eksempel til taxa-grade syntetisk læder.

Godt: sideairbags i serie 2 og 3 er standard på PSA. For at VW kræver Multivan endda 500 euro ekstra plus valget af en "god nat pakke" for en anden 650 euro. Generelt er man altid nogle tusinde forblive på et sammenligneligt konfiguration med PSA-modeller under priserne for VW Multivan eller Mercedes V-klasse.

Selvfølgelig ikke helt utilsigtet. Og kun 4,60 meter i længden vil blive fundet andre steder næppe otte eller ni pladser. Omvendt dem, der turde nok til alle den forfaldne luksus, betale mindst 45,610 euro for Peugeot og Citroen endda 48,060 euro på listen. Til denne luksus udstyr såsom læder sæder og glastag derefter indbygget.

Specifikationer: Citroën Space Tourer, Peugeot rejsende

Motorer og gearkasser:

 • 1,6 liter Diesel, 95 hk, 210 Nm, 5,6 l / 100 km (NEDC), fem-trins gearkasse, V-Max alt 145 km / t
 • 1,6-liters diesel, 116 hk, 300 Nm, 5,2 l / 100 km (NEDC); Seks-trins manuel gearkasse, V-Max: 160 km / t
 • 2,0 liter Diesel, 150 hk, 370 Nm, 5,3 l / 100 km (NEDC), seks-trins manuel gearkasse, V-Max 170 km / t
 • 2,0 liter Diesel, 177 hk, 400 Nm, 5,7 l / 100 km (NEDC), seks-trins automatisk, V-Max 170 km / t

Mål og Vægt

 • Længde: 4,606 m; 4,956 m; 5.308 m
 • Bredde: 1,92 m (. O Spiegel)
 • Højde: 1,89 m
 • Akselafstande: 2,925 m; 3.275 m
 • Tank: 70 l
 • Trunk: Se diagram
 • Egenvægt: 1.611 til 1780 kg
 • Trækkende kapacitet: 1.800 til 2.300 kg
 • Base Price: 34.380 EUR

Design: Er der en lille smule, men mest af alt det modulære platform giver mulighed for mange variationer, korte udhæng og en relativt lav vægt Design: Er der en lille smule, men mest af alt det modulære platform giver mulighed for mange variationer, korte udhæng og en relativt lav vægt

Like this post? Please share to your friends: