Suzuki Swift Sport 2017: premiere på IAA – turbo strøm til Poison Suzi

Alt kan ikke komme ud Suzuki på IAA premieren på Swift Sport. Men i det mindste dette: Lean 140 hk mødes endnu slankere 1.045 kg. Banzai!

Suzuki Swift Sport 2017: På IAA debut topmodellen af ​​Swift-programmet
Suzuki Swift Sport 2017: På IAA debut topmodellen af ​​Swift-programmet

Kilde: sb-Media | Guido ti Brink

Frankfurt - Hvem er vokset fra legepladsen og skal vinde ikke på nogen store gennembrud mens Autoquartett kender: kørsel kan også bare være sjovt, uden superlativer. Det kræver ingen uvurderlige drøm sportsvogne eller motoriserede repræsentanter stationcars. En adræt, letvægts lille bil med nogle ekstra kraft er for sjovt rundt i svinget - og er overkommelig.

Sådanne biler, du får i Suzuki i mere end 30 år. Klart, at der vil være en sports-version af den nye Swift igen. Hvilket gør meget anderledes end den direkte forgænger. Den 1,6-liters støvsuger med 136 hk har overlevet sin nytte.

Mere kraft, mere moment

Suzuki Swift Sport 2017: interiør. Sport sæder og aluminium pedaler tilhører Suzuki Swift Sport 2017: interiør. Sport sæder og aluminium pedaler tilhører Kilde: sb-Media | Guido ten Brink i stedet bygger en Suzuki 140 hestekræfter turboladede 1,4 liters kapacitet i den nye Swift Sport. Momentet stiger ved tvungen ventilation i forhold til tidligere på 160 Newton meter til 230 Newtonmeter. Dette skyldes 2500-3000 o / min. Den ladetryk af piloten kan få on-board computer. En seks-trins gearkasse overfører strøm til forhjulene.

Et stort plus er den nuværende Suzuki Swift arkitektur til sport udviklere: Som Ignis og Baleno vejer den nye Swift virkelig lidt. 840 kilo det er tomme og tørre basismodellen. Klar til at køre, så fyldt med væske og forsynet med 75-kg standard driver kommer Den nye Suzuki Swift Sport til 1.045 kilo.

De 85 kilo mindre end før, på trods af fem i stedet for tre døre - på lidt mere power og betydeligt mere drejningsmoment. For sjov, at magten vægt forhold: 7.46 kg pr hestekræfter. En god kilo eller mere end det netop er udløbet Ford Fiesta ST. Ydelse endnu ikke offentliggjort Suzuki, til en kombineret brændstofforbrug på 5,5 l / 100 km. Kendere den nuværende Suzuki paletten hvid: Du kan køre med de lette biler i nærheden af ​​de normale værdier. Men hvem gik til en sports model.

Lanceringen af ​​den nye Swift Sport planlægger en Suzuki til foråret 2018:e Den tidligere omkostninger 18.500 euro. De nye lande sandsynligvis lige over det.

Like this post? Please share to your friends: