Kia Sportage kestotesti: lukijat testi MT-Nuoret – iso, mukava, mutta heikkouksia yksityiskohtia

emme testaa yksin, mutta teille pitkän aikavälin testi auto: matkustaminen MT-Nuoret oli kaksi viikkoa meidän Kia Sportage.

MT-Nuoret oli kaksi viikkoa meidän aikaa matkustaa testaaja
MT-Nuoret oli kaksi viikkoa meidän aikaa matkustaa testaaja

Lähde: Nicks pienempi showroom

Berliini - Kaksi äänimerkkiä. Lähes 7000 km mukana meille Kia Sportage - piip - matkamme kautta Skotlannissa. Kaksi äänimerkkiä. Mitä tämä Gepiepe on? Mietimme saman kysymyksen.

Siksi aloitimme aivan kertaa negatiivinen seikka: Tällä Sportage on ärsyttävää, koska se jatkuvasti piippaa. Toki joskus on järkevää. Mutta enimmäkseen täysin perusteeton. Kia varoittaa (moottori), kun kuljettajan ovi on auki. Ja avattaessa takaluukun. Ja suljettaessa luukkua. Ja muutenkin. Lyhyesti, leirit, olimme erityisen suosittuja, varsinkin öisin.

Kia Sportage: runsaasti tilaa, mutta ei kaikkialla

Matkustaminen kattoboksi: Runko on luultua pienempi. On kaunis runsaasti tilaa polvissa Matkustaminen kattoboksi: Runko on luultua pienempi. On kaunis runsaasti tilaa polvissa Lähde: Nicks pieni showroom Tarpeeksi torui. Paitsi merkkiäänen olimme kaiken kaikkiaan tyytyväisiä autoon. Varsinkin sen tilat. Kaunis nahkaistuimet tarjoavat paikkoja neljällä reunapaikoilla ja ilmanvaihto eturivissä. Ensinnäkin ne eivät ole kovin mukava. Hetken kuluttua yksi on kuitenkin löytänyt parhaan istuma-asennossa ja tuntuu erittäin mukava.

Olisi mukavaa alempi istumapaikan. Kahdesta kolmeen senttiä enemmän syvyyttä sen pitäisi olla. Sitten pitkä matkustajille on runsaasti pään tilaa. Noin 1,85 metriä korkea, pääesiintyjä vasten hiuksia tukahdutetaan.

Takana haluamme myös enemmän tilaa. Kun takaluukun käännetään (äänimerkkiä), yksi pitää törmäämättä pään. Suuressa SUV, emme vain odota, että meidän täytyy kumartua luukun alla.

Takakonttiin Kia mahtuu 491 litran tavaratila tiedotteessa. Ikkunan yläpuolelle reuna, mutta hän ei ole kovin hyvä käyttää. Kuljetuslaatikko emme olleet noin matkamme aikana. Mazda 6 Kombi (522 litraa) otimme samanlainen määrä matkatavaroita ilman reppu. on enemmän tilaa jalat matkustajia. Tässä Sportage on hyvin antelias. Joten sinun täytyy laittaa useammin.

Paholainen on yksityiskohdissa

Super: Tällä Sportage automaattisesti muuntaa tiedot mph Britanniassa km / h arvot Super: Tällä Sportage automaattisesti muuntaa tiedot mph Britanniassa km / h arvoja Lähde: Nicks pieni showroom muutenkin ensin katsoa sisätilojen jättää zwiegespaltenen vaikutelman. Käsittely, ei kuitenkaan ole totta, materiaaleja. Vaikka sopivat aukot, painikkeita voidaan painaa hyvin ja se kolisee mitään. Mutta mitä koskettaa myös on kovaa muovia. Erityisesti keskellä konsolin -vaihdeautomatiikka vivun ja oven paneelit, joka on erityisen huomattava.

Yläosa kojelaudan on alle vaahtoa, mutta väärennös sauma toimii päälle typerä. Tämän lisäksi, mutta pidimme sisustus. Kaikki ovet 1,5-L pullot sopivat, ja on monia suuria keräysastioihin. Keskikonsolin älypuhelimia voidaan ladata induktiivisesti.

Koskaan ollut sähköä ansiosta kolme 12 voltin pistorasiat ja USB-latausta pistorasiat edessä ja takana täysin läsnä. Vain data-USB-portti viihdejärjestelmä matkapuhelin maksuja melkein ei. Yhteys Bluetooth on taloudellinen - täällä vaan puuttuu joitakin ominaisuuksia kosketusnäyttö.

Toll: Kia tehdas on mukava, tasapainoinen ääni. Se oli vakuuttanut meidät jo Venga kaksi vuotta sitten. Myös Navi tekee hänen palvelu hyvää. Vaikka on olemassa nopeampia järjestelmiä, paremmin resoluution kosketusnäytöt ja intuitiivinen toimintaa. Mutta onnistuimme hyvin järjestelmän kanssa. Britanniassa, järjestelmä laskee automaattisesti liikennemerkkejä osaksi km / h. Mikä puuttuu on valta sulkemalla ikkunan.

Tekee haluat autonominen ajo

Matkan aikana SUV usein meni off-piste Matkan aikana SUV usein meni off-piste Lähde: Nicks pieni näyttelytila ​​Paitsi Liikennemerkkiapu toimii erittäin hyvin. Myös kaistavahti tekee työnsä täydellisesti. Se pitää auton keskitetty kaistalle ja harvoin sallii itse Patzer. Valitettavasti, kuljettajan on vahvistaa hänen huomiota ohjauksen interventiot - koskettaa ei riitä.

Kanssa liikennemerkki, kuolleen kulman ja kaistavahtijärjestelmien The Sportage jo kulkee lähes itsestään. Valitettavasti mukautuva vakionopeussäädin, Kia Sportage puuttuvia ei tarjota tähän pakettiin. Lisäksi ei ole start-stop-järjestelmä suuressa dieselin.

Ehkä koska se on kytketty 6-nopeus täysin automaattisella vaihteistolla toisin kuin pienempiä moottoreita. Tämä näyttää vanhentunut ja mahdollistaa moottorin kääntää tarpeettoman suuria. Moottori itsessään tuntuu melko heikko niin iso diesel. Varsinkin maantiellä hän kätkee tunsi 50 hv.

Huolimatta Diesel melko janoinen

Kulutus oli meidän kiertueella suuri osa tien keskimäärin 8,5 litraa 100 km. Maantiellä ei ole kattoa ajas on 9 ennen desimaalipilkkua. Verrattuna Mazda 6, käytimme hyvä kaksi litraa vähemmän samanlaisissa ajo profiili.

Joka rullaa läpi Skotlanti, ei ole yksin kadulla Joka rullaa läpi Skotlanti, ei ole yksin kadulla Lähde: Nicks pieni showroom Se voi johtua suuri kasvot, 19-tuuman pyörät, momentinmuuntimen siirto ja jokapyörävedolla Kia jonnekin. Mutta tällaiset arvot pitäisi olla valmis, jos olet kiinnostunut Sportage.

Kaiken Sportage on mukava Touring Car. Sen kireällä alustan tuskin silittää kuoppia pois. Tähän tarvitaan autoa, vaikka korkea painopiste ei edistä käyrät. Suurillakin valtatie nopeuksilla tuskin mitä tuo hänet ulos loput. Olimme yllättyneitä siitä, että se on hyvin hiljainen sisällä.

Lopullinen haitta saa Sportage all-pyörän järjestelmä. Lempeä maasto on nopeasti hukkua. Jos kaksi pyörää ei pitoa, ne eivät ole hidastunut eikä virta lähetetään muille pyöriin. Tuloksena on, että saat kiinni ja voi vapautua jälleen vauhtiin. "Ongelma" on ollut tunnettu jo useiden sukupolvien Sportage. Hän on vain SUV, eikä SUV.

johtopäätös

Kaiken kaikkiaan Sportage on hyvä auto. Käytännöllisyys ja elämäntapa mahtuu hyvin tasapainoinen. Heikko betoni vähän asioita, jotka antaa hänen ajaa takaa kilpailun. Tätä varten auto voittaa hinnalla.

Kia Sportage 2.0 CRDI 185 GT-Line: Tekniset

 • Moottori: 2,0-litrainen turbo-diesel varastointi katalyytti
 • Vaihteisto: kuusivaihteinen automaattivaihteisto vääntömomentinmuunnin siirto, jokapyöräveto
 • Teho: 185 hv (136 kW) 4000 U / min
 • Vääntömomentti: 400 Nm 1750-2750 kierr / min
 • Huippunopeus: 201 km / h
 • Kiihtyvyys 0-100 km / h: 9,5 s
 • Kulutus valmistajan mukaan: 6,3 l / 100 km
 • Vuosi: joulukuu 2016
 • Perushinta Kia Sportage 2.0 CRDi 185 AWD: 36.490 €
 • Testi autonhintaraporttien (lista): 42860 euroa
 • Pituus: 4480 mm
 • Leveys: 1,855 mm
 • Korkeus: 1635 mm
 • Akseliväli: 2670 mm

Enemmän vaikutelmia Skotlanti Travel on blogi MT-nuoret.

Kia Sportage: Testaa moottorikäyttöisiä Talker tammikuu

Tästä lähtien, lähetämme paras uutinen kerran päivässä kautta Whatsapp ja Insta. Kuulostaa hyvältä? Sitten lukea täällä miten voit rekisteröityä. Se kestää vain 2 minuuttia.

Like this post? Please share to your friends: