Kokemukseni “Ostamme autosi”

Hei moottori puhuja!

 

Aluksi Hyvää Uutta Vuotta! Toivottavasti kaikki tuli parempi kuin minä! (Uudenvuodenaattona kuume ja särky iltapäivällä nukkumaan, kunnes tänä aamuna puoliväliin lähestyttävissä) ...

 

Nykyisin mainonta tapahtuu yhä televisiossa "Ostamme autosi" (Olen pian kiinni WKDA). Kuten olen jo käyttänyt yhtiön / käytetty, halusin jakaa kokemukseni tässä blogissa artikkelissa. Ehkä tämä auttaa sinua sattuessa myyntiin.

 

Aloitetaan kertaa. On vuosi 2014, joulukuussa juuri ennen uutta vuotta. Minun Volvo C30 on vanhempi ja minussa halu uuden, vanhoja autoja kasvaa. Olla tarkka, kun Jaguar XJ6, jotka olen jo todennut muutaman päivän.

 

Teos saa myydäTeos saa myydä ennen kuulla, että olen minun C30 jatkuvasti samassa korjaamossa (Volvo) oli huoltoa ja että shekkivihko 200000km säilyi kautta linjan. Koska minun jakaja minun C30 tiesi parhaiten, olen ensimmäinen toiveikas johon käänsi minut ja sai tarjouksen 3.300 €. Jotta 8-vuotiaan auton 200000km kellon täysin historiaan ja uusi hinta aikaan 33900 € ei ole juurikaan. Mutta se on vain Volvo ja Volvo on valtava menetys arvosta. Tunsin tuolloin myös ostaessaan tiedossa ... Ei ole väliä Karl. Voimme nähdä kyllä, mitä tapahtuu.

 

Silloin ilmestyi Auto Scout erään mainoksen WKDA johon klikkasin kiinnostunut (kyllä, en käytä mainostenestäjää vaan kummallakin puolella). Olin siellä kaikki autoni yksityiskohdat (tietenkin, ei henkilötietoja) ja ovat - Huomio! - vähittäishinnat WKDA nähnyt. Lisäksi oli vihje, että muita ominaisuuksia, kuten nahkaa, xenon valot ja muut "kaunottaret" ei oteta huomioon ja että tapaaminen olisi hyödyllinen perusta päällä.

 

Tarjous rinnanTarjouksen Page Up etusivulla WKDA C30 kanssa 3.517 € + erikoislaitteet tarjottiin. Joten myynnissä. Se ei koskaan lähes 200 € enemmän kuin sitä tarjotaan Volvo. Kiinnostuneet Olen järjestänyt tapaamisen ja meni pohjaan Bremen. Vaikka se on hieman syrjässä maailman, mutta täysin kunnossa.

 

yksi oli saapunut lämpimästi ja "tarkastaja" pyysi koeajolle. Täällä minun C30 tarkastettiin. testattu kytkin, vaihteisto hauskoja ääniä ja niin edelleen. Onneksi kaikki oli kunnossa (vaikka en hyvin pikkutarkkoja siellä!). Jäljelle jäävän tilintarkastus on suoritettu. Kaikki oli tarkastettu huolellisesti. Auton tiedot tallennetaan, otti kuvia, tarkastetaan Macken (kuljettajan oven maalattiin, kun se kerran oli hieno kosketus) ja 19"Hän valokuvataan vanteet. Pienenä bonuksena oli palvelu kirjanen lukien laskuja tekemään niin.

 

No, arviointi ja hinnoitteluun ei tehdä tyvestä, mutta Berliinin keskustassa (jos oikein ymmärsin). Kaikki tiedot (kuvat ja Co) ajettiin tabletilla Berliiniin ja sitten jouduimme odottamaan. suunnilleen 10 minuuttia myöhemmin, oli vastaus. Valitettavaa tapa hinta oli alhaisempi kuin etusivulla WKDA raportoitu. Vaikka enemmän tiloja ja varsinainen kunnossa (mikäli ei ole visuaalisesti ja teknisesti täydellinen C30 markkinoilla - heti kun jotain säädyllisyyttä, se on vahvistettu VÄLITTÖMÄSTI Paitsi porsaanreikää vanteelle ei ollut oikkuja.).

 

Tarjoushinta oli jossain noin 3400 €. Kuitenkin haluni hinta oli 4500 € (Haluan yksityisesti myös saada paljon kärsivällisyyttä). Menin taakse kaveri kauppias, joka oli € 4000 vain tarjosi minulle niin koska olen Joko niin, saisin vajaat 4000 €. mutta ei tee mitään.

 

parannettu tarjousNachgebessertes AngebotIch odotti 4000 € ystävystyi minua saamaan kauniin XJ Sport, kun minun matkapuhelin soi. WKDA pyysi muistaa. Okei, soitti ja ystävällinen, mukava nainen puhelimessa kertoi, että tarjottu hinta on epäjohdonmukainen ja että kollega / kollega, joka toteutti tarkastelun Berliinissä, oli väärä. Se vahvisti 4500 € ja kysyi olisinko kiinnostunut nyt.

 

Ennen Halusin kääntää sen alas, ajattelin sisäänpäin: nopeampi myynti, nopeammin hankinta XJ tai mahdollisesti kestää pidempään ja vielä toivoa lisää rahaa suunnatulla myyntiin? Kauppias minussa pääsi läpi ja sanoin myynti puhelimitse. Onneksi, kuten kaksi päivää myöhemmin, XJ ostettu

 

Täysi pihalla!Täysistunto! Noudatettu menettely oli aivan sujuvasti. Maksut virtasi välittömästi. Ajoneuvo oli allekirjoituksellaan minulle. Olisin halunnut pitää minun rekisterikilven muistoksi, mutta nämä menivät hyväntekeväisyyteen ... sain muutaman päivän kuluttua vahvistuksen muodossa skannauksen ajoneuvon rekisterinumero kanssa "devalvointi" jonka alueella Berliinissä.

 

Yhteenvetona prosessi oli hyvä, ja uskon, että "laskenta-asiamies" pitää Berliinissä tarkoituksella toisen tarjouksen. Kun ympärillä asiakas mahdollisesti fob pois halvemmalla. Jos asiakas kieltäytyy, ja ajoneuvo on todella syytä rahaa, voin kuvitella, että saat paremman tarjouksen muutamassa päivässä.

 

Joten jos kunnon (!) Hinta Moeche myydä ilman ongelmia autonsa pian, on hyvissä käsissä WKDA. En kadu sitä, ja voi vain yrittää jakaa positiivisia kokemuksia.

Like this post? Please share to your friends: