[How To] Vanhemmat RNS 510 mallia – Firmware-päivitys FW5238

Haluan kertoa teille tässä artikkelissa uudelleen, askel askeleelta, kun vanha RNS 510 (indeksi A, B) päivittää firmware 5238 voidakseen hyötyvät. Jotta nykyinen FW versioita ei tulkita vanhemmissa laitteissa. Harvat netissä ovat kuitenkin pyrkineet tekemään näistä versioista yhteensopiva vanhempien mallien.

 

Olen valkoinen täällä alussa huomauttaa, että en ole vastuussa vahingoista, RNA !!! Elinikää RNS on yksin kädet !!

 

Tarkistettu RNS ei itse asiassa ole täysin vaarattomia. Joillekin se voi olla, ei kulje päivitystä ja sen keskellä katkeaa, se ei käynnisty, koska sillä ei ole muuta FW. Tässä tapauksessa se yleensä auttaa palata viimeiseen, julkaisi tämän version RNA. Jos kyseessä on Indeksi Laite, joka olisi FW 1200th

 

On myös erittäin tärkeää, kun RNA-päivitys välttämättä laturia Liitä akku !! Moottori ei saa olla käynnissä, päivityksen aikana! Muistathan, että ennen kuin pääsee vauhtiin.

 

Kannattaa myös pitää mielessä, että on muotoiltu päivityksen kiintolevyn ja menetti koko tallennetut tiedot. Navi kartat poistetaan joka on asennettava uudelleen myöhemmin.

 

Tässä on muutamia tärkeitä etuja, että päivitys tuo mukanaan:

  • RNS on nopeampi ja vakaampi. Jos kidutus olet työskennellyt kaatuu tai ei-toivottuja uudestisyntynyt aikana RNS -> FW päivitys
  • Climatronic näyttö on nyt RNS tuettu (vain ilmanvaihtojärjestelmä yksiköitä 2. ja 3. sukupolvi!)
  • Päivitys lisää kolmannen osion kiintolevylle, jolle POI voidaan asentaa. Katso lisää lopussa artikkelin
  • Ääniohjauksen on nyt tuettu.
  • Käyttöliittymä on päivityksen jälkeen hieman muuttunut (mahdollisesti laskevan vain päivittäisessä toiminnassa)

 

On enemmän uusia ominaisuuksia, mutta nämä ovat tärkeimmät ensin. Niin ja nyt pitemmittä puheitta saamme aika päivittää. Ensinnäkin sinun täytyy ladata firmware kertaa. Joka on usein verkossa, yksinkertaisesti Googling kertaa sen jälkeen.

 

 

Seuraava vielä edessä: Käyttää merkitse aihioita, ei halpoja asioita.

 

Tässä pieni opas:

 

1. Kaikki lataa ja laita se kansioon

2. sinut verkossa CDBurnerXP alas (freeware)

3. avaa ohjelma ja klikkaa "Polttaa ISO image"

4. Valitse sitten .img tiedostoa ja ajaa missä tyhjä sijaitsee. Sen jälkeen, kirjoitus nopeus yli 4-kertaisesti. Ei nopeammin! Jos sinulla on aikaa, voit myös hidastaa polttaminen.

5. Jos CD on vihdoin poltetaan Voit poimia heidät ja menee autoon.

pack 6. Avaa auton avain taskussa, avaa konepelti ja akkulaturi Connect (tärkeää !!)

7. RNA-kytkin, odota, kunnes se on täysin käynnistyvän.

8. Aseta CD, Navi valittaa ehkä ei tunnista CD. Jos näin tapahtuu, RNS nollaa kertaa (molempia nuolinäppäimiä + i-painiketta)

8.1. Jos nollaus ei mene, yritä -ulostulonäppäin + Info näppäin + Asetukset-painiketta käynnissä tilassa. Tämä pakottaa päivityksen CD-levyltä.

9. päivitys tulisi nyt lukea CD. Ohjeiden näytetään näytöllä seurannasta

10. Käynnistä päivitys.

11. Kun päivitys on valmis, RNS itse käynnistää ja FW suihkuttaa CD.

12. Jos sinä ja RNS nyt elossa, sitten kaikki meni hyvin! Onneksi olkoon!

 

Tässä vihje: Päivitys kestää noin 1 tunnin, jossa RNA käynnistyy uudelleen apprupt uudelleen tai, varsinkin kun Gateway Update, näyttö pysyy pimeänä pitkään. Tämä on normaalia! joten joudu not panic! Seisoin juuri ennen sydänkohtaus päivityksen aikana. Aloita useimmat päivitys ja kävellä tunnin päässä :-)

 

Jälleen jotain hyvin tärkeää tehdä selväksi: Päivitys vie paljon voimaa! joten kiinnitetty laturiin! Jos tunnin kuluessa oman RNA vailla sähköä, ja näin päivitys keskeytetään, pysyvien saattaa aiheuttaa vaurioita RNA kanssa. Joten tässä on paljon pelissä!

 

Annan teille vain pisteen riskeihin ja tehdä tästä liian peloissaan. Useimpien päivityksen menee hyvin. En vain halua joku juoksee luokseni itkien ja valitti, RNS on romu, koska akku oli tyhjä. Tarpeisiisi et myöskään välitä automaattista Sichen pois päältä 30 minuuttia, kun päivitys on alttiina.

 

Desweitem suosittelen sinulle, kun päivitys on käynnissä tutkia seuraavalla sivulla ja paikallisen videon perusteellisesti. Se selittää, kuinka tuot onnistuneessa päivittää POI RNA:

 

http://www.pocketnavigation.de/.../

 

 

 

Joten, voin tehdä muuta kuin toivottaa teille onnea! Pitäisi kuitenkin olla avoinna vain viestin minulta kysytään.

Like this post? Please share to your friends: