yhteyttä ajoneuvon omistajan avulla rekisterikilven

Sen jälkeen tulin yhä useammin viime kuukausina aiheen kanssa kosketuksissa, olen tavannut monia vihjeitä, mahdollisuuksia ja ideoita. Joten ajattelin itsekseni, että olen tappaa aikaa kirjoittaa artikkeli keskittyä eri variaatioita jo jossain vaiheessa. Tämä ensimmäinen blogi on tarkoitettu palvelemaan muita jäseniä lyhyenä tiekartta aiheesta.

Saattaa olla monia syitä, miksi haluat kommunikoida ajoneuvon omistaja jotenkin. Mutta mistä saada yhteystiedot?

 

Joten haltija tunnistaa - tarkoitan osoite ja niin - on vaikeaa tai aiheuttaa huomattavia ponnisteluja.

 

Classic vaihtoehtoja

 

Yksi voisi olla vakuutus tajunnut temppu:

 

Soitat hänen vakuutus sanoo, ja että ajoneuvo, joka on pysäköity aivan edessä yksi, suuteli maali oman puskurin. Teillä on lippu ja haluat ottaa yhteyttä haltijalle. Tämä olisi annetun "vastakkainen" Vakuutus aikavälillä. On vain stressiä.

 

noin rotukirjaajalla eliminoidaan myös. Sillä tässä politiikka koskee. Jos sinulla oli onnea ja oli ystävä siellä, se olisi, mutta silti mahdollista. Mutta kaikki eivät tiedä kenen Hakutoimisto. :-(

 

Muuten se olisi vain oikeudellinen kysymys - Lakimies / poliisi - jos todellinen vahingon sattuessa on olemassa, saat niin varmasti yhteyttä. Mutta kuka haluaa onnettomuus vielä?

 

Jos jostain muusta syystä haluat saada yhteystiedot, joten se on erittäin vaikeaa.

 

MUTTA

 

On olemassa muutamia sivustoja, joissa se on mahdollista. Joten ainakin niin pitkälle, että voit hakea rekisterikilpi - ja jos etsitty tavaramerkki on rekisteröity siellä -} voit kirjoittaa viestin lähettää haltijalle. Tunnen henkilökohtaisesti 5 niistä:

 

Levy flirtti (kfz.de) - ilmaiseksi

 

Menee ilman rekisteröitymistä. johon voit etsiä tunnusmerkki pitää yksinkertaisena puolella. The to tallennetut tiedot (jos käytettävissä) tulee näkyviin. Voit myös määrittää omat erityispiirteensä ja käyttäjätunnus + sähköpostiosoite. Kun sitten joku etsii, hän saa oman levy.

 

Mailacar.de - ilmaiseksi

 

Menee ilman rekisteröitymistä. Kirjoitat tunnisteen ja voi lähettää viestin enintään 255 merkkiä. Tämä on tallennettu 7 päivää. Niitä saa ajoissa joku - Ota yhteyttä tehdään. Ei enempää eikä vähempää tarjoaa tällä sivustolla. Käytännöllinen - vaikkakin esteitä.

 

Nummernschild.de - osittain ilmaiseksi

 

Rekisteröitymistä. Minulle henkilökohtaisesti pyysi liikaa henkilökohtaisia ​​tietoja rekisteröityessään - jopa puhelinnumero (tarkastusta varten ... ...) Jos olet rekisteröitynyt, voit luoda autoprofiilin, jopa 4 kuvaa, nopeusprofiileista tai vain lopettaa rekisterikilvet Haku tai kirjoittaa niitä. Saatekirjeeseen tunnisteen on maksutonta. Joidenkin toimien maksat kolikoilla. Sinulla on joitakin kolikoita ilmaiseksi saada enemmän tai vähemmän ainutlaatuisia asioita (esim Register, täytä profiilisi, ladata kuvan ja kutsua ystäviä (Kolikot siellä vuodesta vaan ainoastaan ​​ne, jotka sitten rekisteröityä). Voidaan myös pelata Kolikot muiden jäsenten kanssa ,

 

Pohjimmiltaan vain laskeutuu melko nopeasti siihen pisteeseen, jossa käyttöpaikassa aina maksaa hieman rahaa. Olen henkilökohtaisesti - - myös löytää sivuston sekava ja jotenkin rakkaudettomaksi. Ja sivu suunnittelu - no ok, on makuasia. On myös hyvin outoa, että et näe mitään henkilökohtaisia ​​tietoja (nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, jne.) enemmän, paljon voi muuttua, koska tallentamisen jälkeen - erittäin hyödyllinen ilmainen.

 

pkw-flirt.de - ilmaiseksi

 

Rekisteröitymistä. Jos olet onnistunut rekisteröityä, voit flirttailla muiden tunnisteiden. Rekisterin mutkistaa se, että "sovellus Suorita" -painiketta usein unanklickbar on (ei tekstiä päällekkäin). Se on typerää. Myös riippuen selaimen eri. Mahdollisuudet vuorovaikutukseen ovat vaatimattomia. visuaalisesti ole erityisen houkutteleva minun makuuni. Sinun täytyy katsoa pysäyttää.

 

platerate.com - ilmaiseksi

 

Rekisteröitymistä. Visuaalinen ja helppo ehdot suosikkini. Rekisteröinti edellyttää ainoastaan ​​indikaattori, sähköpostiosoite ja salasana. Kirjautumisen jälkeen voit mennä etsimään rekisterikilvet, ja - kuten muidenkin myös yleisiä - saada yhteyttä. Jopa graafisesti jäähtyä. Muut ajoneuvot voi kommentoida, mitoitettu ja liitetty ystävyyttä toiminnon. Myös yksityisen ja julkisen ilmoitustaulu on läsnä. Ajoneuvon profiili voi sisältää jopa 100 kuvaa - tämä on liitetty pidikkeen profiilin. Voit luoda rajoittamattoman määrän ajoneuvoja. Kaiken kaikkiaan olen löytänyt sivuston hyvin harkittu ja viileä täytäntöön.

 

Mutta tee itsellesi mutta kuvan sivustot kuvassa tämän aiheen!

 

johtopäätös

 

Kokonaisuudessaan on olemassa muutamia tapoja saada yhteyttä ajoneuvojen omistajille - ne, jotka ovat hyödyllisiä melko todellisiin ongelmiin ja muille, jotka tulevat yksityisten passin syistä todennäköisesti kysymys.

 

Jos et tarvitse kaikkia kosketus ajoneuvon omistaja todella kiireellistä ja siihen on syytä, voi kokeilla Tällaisen portaalin. Jos vain onnekas, että haetaan ominaisuudet on kirjautunut johonkin näistä sivustoista - sitten se menee ilman monimutkainen tilanne, kuten mukaillen edellä. Loput on päätettävä itse.

 

Niin pitkälle tietoni.

 

Toivon antaneen hyvän yleiskuvan. ?

 

terveiset

Like this post? Please share to your friends: