Skoda Kodiaq (2017) ja Superb (2016) verrattuna testin hinta – Big ja Bigger

Tämä SUV Skoda menee hyvin: Kodiaq perustaa, jossa alkaa Superb tilaa. Vertasimme iso SUV hänen tekninen veli.

Skoda Kodiaq (2017) ja Erinomainen (2016) verrattuna: Suuren skoda
Skoda Kodiaq (2017) ja Erinomainen (2016) verrattuna: Suuren skoda

Lähde: Moottori-TALK

Berliini - jossa ei yleensä kyse Audi, Skoda tänään on painopiste. Testimme Kodiaq pysäköity tehtävän aikana edessä Audi foorumin Ingolstadt välillä A3, A4 ja TT. Joukko ihmisiä huddled ympäri SUV. Jos tämä on uusi, utelias Audianer haluavat tietää. Ja mitä Audin voidaan verrata.

Vastaus: Teknisesti seuraava Q3. Koko menee Q7, ainakin sisäpuolella. Todellista kilpailua, on lähinnä talon. Kodiaq on Skoda jotain SUV versio Superb. Molemmat autot ovat samankokoisia, asemat ja hinta.

Meillä Kodiaq meidän nykyelämäänne testaaja, erinomainen sedan verrattuna. Sekä diesel- ja DSG, mutta eroja suorituskyvyn ja ajaa. Ja me Huomaa: Kodiaq on tärkeä lisä huipulle - kirjaimellisesti.

Mitat ja avaruus: Valtava. molemmat

Skoda Superb sivukuva: Melko pitkä. 4,86 asematason harsonjakajalle, 2,84 metrin akseliväli Skoda Superb sivukuva: Melko pitkä. 4.86 esiliina harsonjakajalle, 2,84 metrin akseliväli Lähde: MOTOR-talk Vaikka valtava auto on rajansa. 4.86 metriä pitkä, 2,84 metriä akseliväli ja kompakti moottori käsite Skoda Superb sisätilassa on suurempi kuin useimmat mallista ylemmän keskiluokan. 1950 litraa maksimikuorman (yhdessä) ei edes tee nykyisestä Mercedes E-Class (S213). Mutta yli viisi ihmistä on sijaa Superb. Ei Combi eikä ainakaan meidän limusiini. Koska Kodiaq must juoksi.

Rakentaa huomattavasti korkeampi. SUV ylös. 1,67 metriä, se hallitsee Superb 20 senttimetriä. Tarpeeksi jakaa paljon tilaa ylös ja pidättäytymään pitkä. 4,70 metriä mittaa suurten SUV, niin hyvä hieman vähemmän kuin Superb. Siitä huolimatta hän kutsuu jopa 2065 litraa, seitsemän paikkainen kuitenkin edelleen 2005 litraa. Joissa rajattu istuimet 270 litraa säilyvät.

Takaistuimella on Kodiaq voi siirtää. se on edelleen tiukka takana, vain lapset istuvat hyvin. Toisessa rivissä, molemmat autot tarjoavat runsaasti tilaa, varsinkin polvissa.

Sisustus ja viimeistely: Kirkas ja käytännöllinen

Tilanne on samankaltainen eturintamassa. Vuonna Kodiaq ja Superb se istuu mukavasti - suora ja pitkä ja hyvä visio, enemmän kodikas ajatuksia rönsyileviä vuonna Erinomainen Kodiaq. Visuaalisesti ohjaamossa, toimiva, mutta tuskin eroavat. Ergonomia ja toiminta ovat moitteettomat, tuntuma on hyvä.

Skoda Kodiaq sivukuva: Kun SUV 4,70 pituus on suhteellisen pienikokoinen, akseliväli on 2,79 metriä Skoda Kodiaq sivukuva: Kun SUV 4,70 pituus on suhteellisen pienikokoinen, akseliväli on 2,79 metriä Lähde: MOOTTORIN-talk katsella ja saavuttaa käytettyjen skoda alle vaahtomuovit. voi piano väittää, kovaa muovia lähellä maanpintaa tuskin huomaa - varsinkin kun ohjauspyörällä, käsinojat ja DSG vaihteenvalitsin mukavan olon. Se, että Superb oli muutaman vuoden vanhempi kuin Kodiaq, tuskin huomaa.

Radio, viihdettä ja apua: kosketusnäyttö ja jotkut itsenäisyyttä

Suuremmat erot ovat siellä uudelleen vasta infotainment. Täällä puoli sukupolvi jatkaa Kodiaq. Siinä nykyinen versio navigointijärjestelmän jopa teoksiin 9,2 tuumaa vinosti ja lähes täysin ilman painikkeita. Navigointijärjestelmä on Superb rakentaa samankokoisia ja on edelleen todellinen napit sivuilla. Sillä facelift joka muuttaa. Siihen asti olemme tyytyväisiä tuntopalautteen, mutta puuttuva verkko-ominaisuuksia.

Tukea ja auttaa iso Skoda mallien yhtä hyvin. Kuitenkin kaikkein kustannuksiin perustuva maksu. Valinnainen pitoon Kodiaq mm matkan ja seurata, auttaa pysymään hereillä, pysäköinti ja yksinkertaistaa kutsuu sen takakontin sähköinen. SUV on lisäksi ajotilaa maaston. Muutos ominaispiirteet ABS ja lähetyksen saada paremmin lokaan. Jos se todella ajaa siellä Kodiaq.

Aja: Yhteinen moottorivalikoima

Skoda Superb runko: Superb jo kutsuu sedan riittävä matkatavaroiden Skoda Superb runko: Superb jo kutsuu sedan riittävä matkatavaroiden yhdestä lähteestä: MOTOR-talk Teknisesti erinomainen ja Kodiaq tuskin eroavat. Molemmat perustuvat samalle alustalle ja on samanlaiset moottorit ja vaihteistot alue. Testimme sujui Kodiaq maastoauto varustettu neliveto ja 150 hevosvoiman moottori tilavuus (2.0 TDI). Meidän Superb (myös 2.0 TDI) käyttää 190 hv etupyöriin vain. Moottoreita tarjoaa Skoda vuonna kaksi autoa.

Suurin ero: In Kodiaq seitsemän nopeus kaksoiskytkinvaihteisto ( "DQ500") toimii. Superbiin vielä kytketty kuusi vaihdetta ( "DQ250"). Variantin Kodiaq tuntui testissä spontaanisti, viritys ja kytkentätoiminnot samaa mieltä sekä. Superbiin saa odotetaan facelift seuraaja lähetyksen ( "DQ381").

Huolimatta kaikista yhtäläisyyksiä, eroja ajettaessa. Kodiaq on suurempi ja raskaampi, nopeampi ja siten hidastaa. Meidän duo tämä johtuu eri moottoreita. Kanssa samaan asemaan (150 hv, kaikki-pyörä), Superb vielä noin toisen sprintin ja 20 km / h loppunopeus eteenpäin.

Jokapäiväisessä elämässä, se ei häiritse. Asemat sopivat hyvin autot ja koskaan tuntea heikkoa tai hukkua. Kun kylmä, diesel naulaamalla. Muutaman minuutin kuluttua vain lievää murina sisäisistä asioista.

Skoda Kodiaq Sisä-: Kodiaq on erillinen ohjaamo ja rakentaa sisälle pitkälle Skoda Kodiaq Sisä-: Kodiaq on erillinen ohjaamo ja rakentaa sisälle pitkälle Lähde: Moottori-TALK Raskas neliveto ja korkea rakenne tekevät Kodiaq mutta jano. On työmatka ympäröivään kudokseen Berliinin hän kulutti 6,2 litraa 100 kilometrillä - hyvä puoli litraa enemmän kuin erinomainen. Maantiellä on 1,5 litraa välillä sedan ja SUV: Pitkällä kantamalla (jopa 160 km / h) injektoidaan Superb sileä seitsemän litraa 100 kilometrillä, joka Kodiaq kahdeksan ja puoli.

Alusta ja ohjaus: suora tai verkkaiseen

Alustan kanssa se on samanlainen. Korkea painopiste Kodiaq osuu, mutta tuskin häiritsevää. SUV jouset mukavasti ilman huokoiseksi tai levoton. Vertailun vuoksi Superb tuntuu suoran. Selvä: Tämä SUV on kiskoa enemmän massaa nurkan takana. on saapunut ohjauksen komennon koko kehon, se kestää kauemmin. Urheilu kukaan odottaa muutenkin. Pitkän matkan, molemmat hyviä.

Johtopäätös, laitteet ja hinnat

Vertailusivumme näkyy: Kodiaq tekee Skoda hyvä. SUV täydentää Superb keskeisillä paikoilla. Se mahtuu seitsemän ihmistä, nappaa kookkaita matkatavaroita ja rakentaa suhteellisen pienikokoinen - kaupungin lyhyempi ja tuskin leveämpi SUV on parempi vaihtoehto. Superbiin ajo joustavampia ja edullisempaa. Sijoita puuttuu täällä liian usein, onko limusiiniin tai Combi.

Skoda Kodiaq tulee kuin 7-paikkainen. Takana istuvat lapset hyvin Skoda Kodiaq tulee kuin 7-paikkainen. Takana istuvat lapset hyvin Lähde: Moottori-TALK hinnoiteltu ovat kaksi par. Välillä Kodiaq ja Erinomainen Combi, joissa jokaisessa on 150 PS dieselöljy, ovat 690 Euro pohja hinta. Erikoislaitteet kustannukset sama, moottori-alue on lähes sama. Kun Kodiaq Skoda keskittyy enemmän jokapyöräveto. Joten päättää tarkoitukseen tai maku: Kodiaq yli viisi ihmistä, Superb kaukokohteisiin.

Skoda Kodiaq alkaa 26150 euroa. On 125 bensiini hv, etuveto ja manuaalinen siirto. Testattu ajaa kokoonpano on vähintään 34590 euroa. Superb alkaa kuin sedan 25750 euroa, myös 125 hevosvoimaa ja etuveto. Iso diesel maksaa vähintään 35850 euroa, yhdistelmä takana toinen 1000 euroa ylimääräistä.

Sekä autoille suosittelemme Abstandstempomat, pysäköinti anturit ja liike paketti "Amundsen". Vuonna Kodiaq myös LED-valo. In Erinomaiset on vain ksenon. Tätä off-road paketti on saatavilla - jos se olisi vain hieman hiekkatie eikä SUV.

Tekniset tiedot: Skoda Superb ja Skoda Kodiaq

 • Malli: Skoda Superb 2.0 TDI DSG Sportline
 • Moottori: 2.0 TDI SCR-katalysaattoriin
 • Vaihteisto: kuusivaihteinen kaksinkertainen kytkin vaihteisto, takaveto
 • Teho: 190 hv (140 kW) 3500 ja 4000 kierrosta / min
 • Vääntömomentti: 400 Nm 1750-3250 kierr / min
 • Huippunopeus: 235 km / h
 • Kiihtyvyys 0-100 km / h: 7,7 s
 • Kulutuksen mukaan NEDC: 4,5 l / 100 km
 • Pituus: 4,86 ​​m
 • Leveys: 1,86 m
 • Korkeus: 1,47 m
 • Akseliväli: 2,84 m
 • Runko: 625-1760 l
 • Paino: 1505 kg
 • Säiliön tilavuus: 66 l
 • Testi autonhintaraporttien (lista): 48,948.98 euroa
 • Malli: Skoda Kodiaq Style 2.0 TDI DSG 4x4
 • Moottori: 2.0 TDI SCR-katalysaattoriin
 • Vaihteisto: seitsemän nopeus kaksinkertainen kytkin vaihteisto, jokapyöräveto
 • Teho 150 hv (110 kW) 3500-4000 U / min
 • Vääntömomentti: 340 Nm 1750-3000 kierr / min
 • Huippunopeus: 194 km / h
 • Kiihtyvyys 0-100 km / h: 10,2 s
 • Kulutuksen mukaan NEDC: 5,6 l / 100 km
 • Pituus: 4,70 m
 • Leveys: 1,88 m
 • Korkeus: 1,68 m
 • Akseliväli: 2,79 m
 • Runko: 765-2005 l (seulojen paikkainen ilman varapyörän)
 • Paino: 1740 kg
 • Säiliön tilavuus: 60 l
 • Testi autonhintaraporttien (lista): 50,019.98 euroa

Like this post? Please share to your friends: