Skoda Kodiaq GT coupe Kodiaq pohja – Skoda etsii kapasiteetti SUV-Coupe

Kiina saa sen, Eurooppa olisi halunnut sen: 2018 tarjoaa Skoda coupe perustuu SUV Kodiaq sitten. Meille se tulee kun Skoda voi lapio kapasiteettia rakentamiseen.

Skoda tutkimuksessa Vision-E: sähköinen malli on hieman enemmän hienovarainen viittaus suunnitteluun coupe versio Skoda Kodiaq
Skoda tutkimuksessa Vision-E: sähköinen malli on hieman enemmän hienovarainen viittaus suunnitteluun coupe versio Skoda Kodiaq

Lähde: Skoda

Mladá Boleslav - Mukana kehittynyt melkein valmis Coupe versio Skoda Kodiaq myös meille? Tähän mennessä on selvä: Auto, jonka on pyöreä 4,75 metriä pitkä ja Kodiaq GT on kuuma, tekee ensiesiintymisensä vuonna 2018 Kiinassa. Asiakkaat Euroopassa myös ehdottomasti kiinnostunut kuten autossa, brittiläisen lehden "Autocar" nyt lainaa Skoda toimitusjohtaja Bernd Maier.

Mutta lisää Maier: Se tulee vielä keskustella, onko tuotantokapasiteetti riittää sisällä VW-ryhmän, tarjota Skoda Kodiaq coupe Euroopassa. Hän oli kuitenkin optimistinen, että voimme löytää "jonkin verran kapasiteettia ryhmän sisällä".

Taustalla: Skoda käytössään kaksi autoa kasveja Tšekissä, molemmat toimivat lopettamaan. SUV tuotettu brändi Kvasiny, siellä rinnalle Kodiaq Superb, istuin Ateca ja Skoda Karoq pois linja. Saat lisäksi malli olisi siellä nykyisten suunnitelmien sijaa.

Selvästi Superbiin

Skoda mallit Länsi-Euroopassa ei ole vielä tuotu. Ainoastaan ​​ei-Tsekin tehdas: Slovakia luotu Skoda, VW: n ja Seatin ja Citigo / ylös / Mii. Intiassa, Venäjällä ja Kiinassa Skoda tuotettu paikallisille markkinoille.

ehdottomasti käsittämätöntä tuoda pelkästään suuria Kodiaq GT jostakin näistä maista. Loppujen lopuksi Kodiaq coupe olisi Huippumalli Skoda, olisi lajittelu hinnoiteltu reilusti Superb. Olipa asiakkaat maksavat tällaisen hintoja Skoda? Se olisi avoin kokeilu.

Huhuja, että Skoda etsii tuotantokapasiteetin ulkopuolella Euroopan tehtailla VW Group on ollut noin pidempään. Saatavana pääasiassa Saksassa: lokakuun alussa 2017 raportoitu Tsekin media: VW suunnittelu siirtämään Superb Tsekin Kvasiny Passat Emdenin tehtaalla. Tämä loisi tilaa tsekkiläinen Kodiaq coupe - mutta myös heikentää maksavat Superb.

lähde: Autocar

Like this post? Please share to your friends: