Talvirenkaiden testit 2016: Kaikki testit yhdellä silmäyksellä – Parhaat talvirenkaat 2016

Uudet voittajat, vanhoja tuttuja ja vaarallinen vika: Analysoimme 2016er talvirenkaiden testi ADAC, AUBI, AMS, GTU ja ACE ja tiivistää.

Yleiskatsaus ja verrattiin: Meiltä löydät, kuten joka vuosi katsauksen tärkeimmistä talvirenkaiden testeistä
Yleiskatsaus ja verrattiin: Meiltä löydät, kuten joka vuosi katsauksen tärkeimmistä talvirenkaiden testeistä

Lähde: ADAC

Berliini - Värikkäät lehdet, myöhään yötä, uudet pyörät: Lokakuussa renkaan vaihtoon kausi alkaa. Autokerhojen ja asiantuntija lehdissä myös testanneet 2016 talvella ja kaikki kauden renkaat ja arvostellaan. Analysoimme kaikki testit sinulle ja kokonaiskilpailun voittaja nimeltään.

2016 on kyse vakio kokoja. ADAC testattu 225/45 R17 yhdessä kumppanin seurojen Sveitsistä ja Itävallasta talvirenkaat ulottuvuudessa 185/65 R15 subcompact ja Mittelklassenmaß. Glu ja AutoBild testattu kompakti auto koko 205/55 R16. Auto Motor und Sport testattu talvirenkaita kompakti SUV 215/60 R17, Auto Bild pyörän talvirenkaat suurten SUV 255/55 R18.

Lisäksi puhdasta talvirenkaat mitoitettu ADAC, ACE ja Auto Bild Kaikki kauden renkaat 205/55 R15. Tässä ovat keskeisiä havaintoja uusin testit:

  • Tunnetut tuotemerkit voittaa vertailukoetoimintaa: Continental, Dunlop, Michelin ja Goodyear kärkisijat
  • Halpa Aasian renkaat usein luokiteltu "vaarallinen"
  • Erilaiset näkemykset kaikki kauden renkaat: ADAC ja ACE suosittelevat, Auto Bild sai hyvän arvosanan
  • Kitkarenkaat heikkouteen talvella tai kesällä tilassa

ADAC, ÖAMTC TCS: Talvirengas testi 185/65 R15

ADAC testattu talvirenkaat kooltaan 185/65 R15. Näitä käytetään esimerkiksi ajoneuvojen pienissä autoissa ADAC testattu talvirenkaat kooltaan 185/65 R15. Näitä käytetään esimerkiksi ajoneuvojen pienissä autoissa Lähde: ADAC; Kuva: Goodyear

Halpa, mutta äänekäs ja liukas: ADAC testattu kompakti auto kokoa 185/65 R15 15 talvirenkaat. Kanssa kulumisesta kaikki ehdokkaat menestyivät hyvin tai erittäin hyvin. Huonoja pisteitä olivat koko kentän kurinalaisuutta melua ja mukavuutta. Lisäksi useimmat renkaat ajoi keskinkertainen kosteudelle ja jäätä.

"Erittäin hyvä" ADAC ei anteeksi. Parhaiten Goodyear Ultra Grip 9 ja Michelin Alpin A4 seuran arvosteli jokainen "hyvä". Laaja keskimmäinen (yksitoista renkaat "tyydyttävä") syntyy devalvaatiopree-: From arviointi "tyydyttävä" on yksi pahimmista yksittäisten pisteet turvallisuuden kannalta tärkeitä kriteereitä arvosanasta. Firestone Winterhawk 3 ja liima-Krisalp HP2 leikata "huono" päässä.

GTU: Talvirengas testi 205/55 R16

Testauslaitos GTU testattu 13 talvirenkaiden kompakti auto kokoa 205/55 R16 reiteillä on 2000km. Yhteensä seitsemän profiilien arvioivat GTU nimellä "erittäin suositeltava", kaksi enemmän kuin "suositeltu". Silmiinpistävää: halvin renkaat verrattuna (Nexen WinGuard Snow'G WH 2, asettaa noin 230 euroa) riippuu kalliimpia renkaita.

Kaiken voitto tuo Continental WinterContanct TS860 kunnon etumatka Nokian WR 4D ja Pirelli Cinturato talvella. Goodyear, Michelin, Dunlop ja Hankook tavoittaa myös korkealuokkaiset. Westlake SW618 toisella kädellään, "vaarallinen" ja samaan aikaan "Poor" by. Kumho, Vredestein ja GT Radial Patzen erityisesti märissä olosuhteissa.

Auto Bild: Talvirenkaat 205/55 R16

Auto Bild sekä GTU on talvirenkaat kooltaan 205/55 R16 katsottu. Tämä rengaskoko on pääasiassa kompakti luokan käyttöä varten Auto Bild sekä GTU on talvirenkaat kooltaan 205/55 R16 katsottu. Tämä rengaskoko on pääasiassa kompakti käytettyjen Lähde: auto kuva Glu; Kuva: Continental

Talvirengasmarkkinoilla testi Auto Image yhteensä 27 renkaat olivat jarrutesti. 20 parasta profiilit arvioitiin lehden tarkasti. Yllätyksiä ei ollutContinental Winter Contact TS860 Michelin Alpin 5 ja Goodyear Ultra Grip 9 lähtöruutuun ( "esimerkillinen") osaketta.

Dunlop, Pirelli, Semperit, Nokian ja Hankook arvioivat Auto Bild "hyvä", yhdeksän muuta renkaat "tyydyttävä". Suuri harha ei ole testissä. Vain BF Goodrich G-Force Winter ja Fulda Kristall Ohjaus HP johtuvat puutteista märällä "ehdollisesti suositeltava". Edulliset renkaat ei tehdä siitä Top 20.

ADAC, ÖAMTC TCS: talvirenkaat 225/45 R17

Jälleen laaja Keskikenttäpelaajat: Talvirenkaat puolivälissä koko 225/45 R17 leikata ensiksi "tyydyttävä" alkaen. Seuran luokittelee useimmat tuloksia, koska heikkous märkä tai kuivalla tienpinnalla, jotkut virheiden vuoksi lumella tai johtuen korkeasta kulumista. Ainoa "hyvä" rengas testissä: Dunlop Winter Sport 5 pientä haitta mukavuutta. Tässä lajissa, mutta ei Pneu saavutti hyvän arvioinnin.

3. Klubi suosittelee toisen ja kolmannen telan Pirelli Winter Sottozero 3 ja Firestone Winterhawk tutkia yksityiskohtaiset luokitukset. Korkea kuluminen ei tarvitse olla haitta on alhainen mittarilukema. Pahin rengas testissä lähtöisin Matador (MP92 Sibir lumi) ja BF Goodrich (G-Force Winter²).

Auto Motor und Sport: Talvirenkaat 215/60 R17

18-tuumainen malli maastoautojen ja maastoautojen tänä vuonna on ollut 18-tuumainen malli maastoautojen ja maastoautojen tänä vuonna on ollut "Auto Bild Allrad" testattu. Paras renkaita kokoa 255/55 R18 oli siis Goodyear Lähde: Auto, Motor und Sport; Kuva: Continental

Asiantuntijana lehden Auto Motor und Sport testattu talvirenkaita kompakti SUV. Koko 215/60 R17 sopii muun Audi Q3, BMW X3, Jeep Compass, Nissan Qashqai, Volvo XC70 ja VW Tiguan. Yhteensä kymmenen renkaat menestyivät hyvin, vain yksi rengas on "ehdollisesti recommended".

AMS vertailu Continental TS850P SUV voittaa. Testaajat arvosteli vain määrän ja vähäisiä puutteita kuivalla asfaltilla. Takana Nokian WR 4D jatkoa ( "suositeltava") ja Goodyear Ultra Grip Performance SUV geeni 1 ( "suositeltu (muuttua)"). Westlake ja GT Radial ovat "ei suositella" pahin Kiinan tähti esiintyjä SPTV leikkauksia.

Auto Bild Allrad: Talvirenkaat 255/55 R18

Samankaltaisia ​​kuvia ensin isoa SUV: Kiinan Gripmax Stature M / S pettynyt kuivilla teillä ja epäonnistuneet märkänä. Auto Bild Allrad luokiteltu häntä "ei suositella", vaikka alhainen hinta 360 euroa per setti.

Testivoittaja kategoriassa renkaiden suurten SUV on Goodyear Ultra Grip Performance SUV geeni 1 ( "esimerkinomainen"). Continental Winter Contact TS 850P ( "esimerkillinen") ja Dunlop Winter Sport ( "esimerkillinen") jakavat toisen sijan 5 SUV. Pirelli Michelin ja Hankook arvioi testaaja kanssa "hyvä".

ADAC: kaikki kauden renkaat 205/55 R16

Kaikki kauden seura mitoitettu melko heikosti. Kompakti auto 205/55 R16 leikkauksia yleensä huonoja joidenkin profiilien niin huono kuin "hyvä kesärengas" käytössä ympäri vuoden. Mielenkiintoisia: "hyvä talvirenkaat" jatkuu huolimatta heikkouksista kuivilla teillä tasolla keskinkertainen jokasään rengas. Täydellinen kompromissi ei ole olemassa, painopiste sidottu kehittää valmistajalle.

tt tt Lähde: ADAC Ainakin kaksi rengasta saada ADAC luokituksen "tyydyttävä". Michelin Cross ilmasto voi monilla tieteenaloilla enemmän, mutta saavutti lumella vain "tyydyttävä" ja siksi aliarvostettuja. Hänelle Vredestein Quadrac seuraa 5. Kaikki muut renkaat mukaan ADAC "riittävä" tai "huonoksi". Huom: Bridgestone A001 ei lumikidetunnus renkaan kyljessä.

Auto Bild: kaikki kauden renkaat 205/55 R16

Auto Bild palkintoja kaikki kauden renkaat paremmin yleistä tulokset. Jälleen Michelin Cross Climate voittaa ( "esimerkillinen"), mutta testaajat myös heikkouksia lumella kestäviä. Toinen paikka ( "hyvä") menee Goodyear Vector 4Seasons Gen-2, kolmas paikka ( "tyydyttävä") liima Quadraxer toinen

Yhdeksän renkaissa on "tyydyttävä" tai parempi. Kuitenkin tarkastellaan Firestone Multi Kausi testaajien "ehdollisesti suositeltu" olevien puutteiden vuoksi märällä ja kuivalla tiellä. Pois kilpailusta on, että Nankang All Season Plus tyydyttävästä toiminnasta märillä ja kuivilla teillä, mutta heikkouksia lumessa.

ACE: kaikki kauden renkaat 205/55 R16

ACE arvosteli nykyisessä kaikki kauden rengas testi etenkin korkeissa lämpötiloissa. "Testatut kaikki kauden renkaat ovat periaatteessa melko Talvirenkaat on huono teho yleensä kuiva noin jarrutusmatka", Seura toteaa. Kuitenkin loppujen lopuksi rengas sai tuomion "erittäin suositeltava".

Nokian säänkestävä tuo koko voiton kunnon arvot lumella ja märällä, mutta heikkouksia kuivilla teillä. Toinen sija menee Goodyear Vector 4Seasons, kolmas sija Michelinin Cross ilmasto. Kaikki muut ehdokkaat ovat "ehdollisesti suositeltu" tai "ei suositella". Pahin Bridgestone A001 katkaista.

Koon tai profiili ei ole täällä? Klikkaa tästä Winterereifentests 2012, 2013, 2014 ja 2015.

Suuri yleiskuva aukeaa klikkaa Suuri yleiskuva aukeaa klikkaa "+", Selkeämpi purema siellä muun grafiikan

lähdeADAC, ACE Auto Bild, Auto Motor und Sport, GTU

Like this post? Please share to your friends: