Audi RS4 Avant (2018): Tekniset tiedot, kuvat – Kantaisä mallina

Vaihto sylinteri vastaan ​​Turbot: uusi Audi RS4 Avant V6 twin turbo bensiinimoottori korvaa vanhan vapaasti hengittävä V8. Enemmän tehoa ei ole olemassa, se on nopeampi muutenkin.

Audi RS4 Avant: farmari saa V6 turbo 450 hv
Audi RS4 Avant: farmari saa V6 turbo 450 hv

Lähde: mobile.de

Frankfurt - Audi menee takaisin alkuperän. Lopuksi urheilun vaunun RS4 ajoi suurella nopeudella kahdeksan sylinteriä ja mieluummin. Mutta kun vuonna 1999 ensimmäisen sukupolven tuli markkinoille, laittaa V6 kaksi turbot hänen huppu. Pohja tuli heikompia S4. Sillä RS4 tarkistetaan moottorin kattavasti.

2017, tämä historia toistaa: Taas tuo V6 RS4, jälleen tulee pohjan pikkuveli (Audi S4 3.0 litraa, 354 hv, 500 Nm). Toisen Turbo teho nousee PS 450 ja 600 Nm Vääntöä. Kestävyydelle lyhyemmän kiertokanget vähentää tiivistymistä. Lisäksi kapasiteetti laskee 2,9 litraa. Jotta uusi RS4 saa enemmän suorituskykyä kuin edeltäjänsä, mutta paljon enemmän vääntöä.

Audi RS4 Avant: 4,1 sekuntia 100, 280 kärki

Tekniikka RS4 tulee lähes ennallaan Audi RS5 Tekniikka RS4 tulee lähes ennallaan Audi RS5 Lähde: mobile.de Se oli näköpiirissä. Vuonna RS5 Audi lopulta ajaa samaa taktiikkaa. Molemmat mallit ovat teknisesti läheisesti toisiinsa. Asemat ovat nykyisestä "KoVOMo" sukupolven (ryhmä V-Otto moottorit). Oman pakosarja istua välillä sylinterinkannet. Asiantuntijat kutsuvat "kuuma V" on yksi. Siten, pakokaasun polkuja lyhentää turboahtimet, moottori reagoi enemmän spontaani. Ohjaajien rinnakkain, yksi sylinteri pankki ajaa Turbo.

Kahdeksan vaihteinen automaattivaihteisto, teho tavoittaa kaikki pyörät. Edellisen Audi päivitetty seitsemän nopeus kaksoiskytkinvaihteisto. Mutta korkea vääntömomentti turbomoottori kestää muuntimen paremmin. Valinnaisesti, on urheilu ero taka-akselille.

Kanssa 1790 kg omapaino RS4 60 kiloa enemmän kuin Audi RS5 vallitsevana. Kävely kulutus- ja Sprintin vahvuus: Mukaan tietojen RS4 kulkee 4,1 sekuntia 100 ja ruiskuttaa polttoaineen 8,8 litraa 100 km. RS5 alla tarjoaa hänelle 0,1 litraa ja 0,2 sekuntia. Molemmat autot kulkevat vauhtia 250 kärjestä. Lisämaksu 280 km / h.

Paksuus leivontaan ja ovaaliputkien

Audi RS4: tutkia ohjaamoon Audi RS4: katso ohjaamoon Lähde: mobile.de lisäpalvelua ja kaikki pyörät RS malleja aina laajempi elin Audin. Onko RS4 myös tämä: Pyöräkoteloiden alttiimpia kolme senttiä kuin perusmalli. lisätään suuri kaareva soikea tailpipes ja seitsemän millimetriä lasku vastaan ​​A4 urheilu jousitus. Lisämaksua Audi asennettu ilmajousitus, keraamiset jarrut ja dynaaminen ohjaus.

Tilauksia uusi RS4 Audi tapaavat pian. aloittaa toimitukset aikaisin 2018th Perushinta on 79800 euroa. Ensimmäinen kosketus yleisön siellä IAA Frankfurtissa.

Like this post? Please share to your friends: