Mitsubishi Eclipse Cross (2017): Ajo raportti, testituloksia, hinnat – Eclipse: Eli menee Mitsubishi elämäntapa maastoauto

Kanssa Outlander ja Mitsubishi ASX on kaksi leipää ja voin katumaasturit. Nyt brändi haluaa olla aggressiivisempi. Aloitamme Vuoden 2017 Eclipse Risti. Ensimmäinen ratsastaa.

Mitsubishi Eclipse Cross (2017): Kompakti SUV houkutella uusia asiakkaita ja tarjota elämäntapa etualalle
Mitsubishi Eclipse Cross (2017): Kompakti SUV houkutella uusia asiakkaita ja tarjota elämäntapa etualalle

Lähde: Mitsubishi Motors

Michael Specht

Barcelona - On vaikea luetella niitä kaikkia, on niin tiheään asutuilla maailmaan kompakti katumaasturit. Kuka haluaa seistä siellä, täytyy uskaltaa jotain. Esimerkiksi: Tsunehiro Kunimoto. Pään muotoilua Mitsubishi on tehnyt aiemmin Nissanin Juke. Se on sanoa jotain. Hänen uusi työnantaja Mitsubishi hän seisoo vuodesta 2014 sopimuksen. Ensin hän suunnitteli useita käsite autoja. Mukaan lukien kahden vuoden esitetty Geneve XR phev II, melko vino tyyppi suvun coupe SUV.

Nyt tuotanto versio on valmis. Hän silti näyttää melko vinoon, erityisesti takana. Mallin nimi on Eclipse ja tulee meille ensi tammikuussa markkinoilla. Nähdä auton oli ensimmäisen kerran maaliskuussa Geneven autonäyttelyssä. Eclipse olla "edelläkävijä uuden sukupolven ajoneuvojen," mukaan Mitsubishi.

No, sitten! Tulevaisuudessa, japanilainen brändi haluaa enemmän huomiota maastoautojen ja tämä leikata hieman elintavoista, mutta poistumatta perinteisiä perusarvoja. "Euroopassa 77 prosenttia meidän myynti malleja maastoautojen ja mikrofonien", kertoo yhtiön tiedottaja Daniel Nacass "ja meillä on yli 80 vuoden kaikki pyörät perinne."

Takaisin istuin Eclipse voidaan siirtää ja sitten antaa tilaa jopa 448 litraa matkatavaroiden Takapenkillä on Eclipse voi siirtää ja sitten antaa tilaa jopa 448 litran tavaratila Lähde: Mitsubishi Motors

Mitsubishi Eclipse Cross: Pienikokoinen

4,40 metriä Annat toimenpiteiden pitkä. Hän ajaa sen luokan Toyota C-HR. Se näyttää Mitsubishi kuin sen pääkilpailijat, mutta myös Range Rover Evoque. Akseliväli 2,67 metriä on tavanomaiselle tasolle kompakti segmentissä. Wonder kun tilaa ei ole odotettavissa. Kuitenkin kehittäjät ovat kehittäneet temppu taka matkustajille. Takaistuimen on taitettu alas ei ainoastaan ​​jakaa (40:60) ja selkänoja voidaan säätää sen kaltevuus, pankki on 20 cm siirrettävissä pituussuunnassa. Joten vaikka aikuiset ovat tarpeeksi jalkatilaa.

Niiden takana on kuorma tilavuus 341 litraa edelleen. on Pankki kokonaan painuessa on 448 litraa. Kultaisen keskitien luokassa ja noin kymmenen prosenttia vähemmän kuin neljä senttimetriä lyhyempi Seat Ateca. Valitettavasti, kun selkänoja ei johdu tasainen ja sileä pinta. Maksimiarvo kuormatilavuutta Mitsubishi ei voinut kertoa meille.

Mitsubishi Eclipse Ristin takaapäin katsottuna: Kaksiosainen takalasin rajoittaa kuvaus, taaksepäin Mitsubishi Eclipse Ristin takaapäin katsottuna: Kaksiosainen takalasin rajoittaa indeksin taaksepäin Lähde: Mitsubishi Motors

Ei phev: Eclipse ei plug-in hybridi

Vaikka vielä kaunis kirjaimet phev (plug-in hybridi) olivat tutkimuksessa kaksi vuotta sitten, todellisuus on tavanomainen. Toistaiseksi vain yksi moottori pyörittää Eclipse Risti. Äskettäin kehitetty 1,5 litran turbo bensiinimoottori 163 hv, Alkukesästä 2018 seurasi 2,2-litrainen diesel. Tiedämme Outlander, mutta tarkistettiin.

Voimansiirto tullessaan bensiinin hyväksyy joko kuuden nopeus manuaalinen tai portaaton CVT. Dieselmoottori, jäljelle jää vain tavanomaisen kahdeksan nopeus automaattivaihteisto. Standardi selityksessä on diesel aina neliveto. Hänen kanssaan sitten valitsemalla lähetysmoodien Auto, lumi ja sora. Järjestelmä jakaa sitten hetkiä vastaava optimaalinen.

Pieni turbo bensiinimoottori sopii hyvin Eclipse Ristin. Sen suurin vääntömomentti on 250 Newton metriä on jo yksi 1500 kierrosta / min, joka mahtuu rento ajokokemus. Kun CVT onnistunut, vaikka insinöörit minimoimiseksi kiihdytyksen aikana tyypillinen ulvominen vaikutus (ennakoiva moottorin nopeus). mutta yleensä kuten CVT rauhanomaista käyttöä kaasupolkimen mieluummin. Sitten kulutus sijaitsee melko kahdeksasta yhdeksään sijaan yhdeksästä kymmeneen litraan. Standardin mukaan Mitsubishin lupaa 6,6 litraa.

Mitsubishi Eclipse Ristin sivulta katsottuna: Voimakkaasti nouseva sivutoimisia ehdottaa dynamiikka Mitsubishi Eclipse Ristin sivulta katsottuna: Voimakkaasti nouseva sivutoimisia ehdottaa dynamiikka Lähde: Mitsubishi Motors

Ei takakontin sähköinen vuonna Eclipse

Eclipse ajaa yhteensä iloisesti mukava. Tien melu on alhainen, ajoasento on hyvä ja tila on riittävä. Näkyvyys taakse on valitettavasti rajalliset. hämärtää näkymän taustapeili Peräpeiliin split takalasin. Apropos: Läppä toimii klassinen käsin. Ei ole apua eikä sähkö liikeohjaus kanssa jalka.

Ohjaamossa Annat näyttää siisti ja selkeä. Käytössä temppuja ja hienouksia jätetty pois. Kojelauta on "tieto yläpuolella toiminta alas" split vaakasuunnassa pitkin viivoja. Käsittely ja materiaalien valinta, Mitsubishi on antanut näkyvissä vaivaa.

Merkille pantavaa on pieni musta, hieman koholla pinta keskikonsolissa vieressä vaihdevipu. Ensimmäistä kertaa Mitsubishi varustaa varustetussa mallissa kosketuslevy. ominaisuuksia, kuten Radio- tai Apple carplay voidaan intuitiivisesti ohjata sormella. Nautittavaa ja rentouttavaa ja värin head-up-näyttö, joka näyttää nopeuden ja navigointinuolet osoittautui heijastuu helposti lukea aikana koeajon.

Mitsubishi Eclipse Cross: Hinnat alkaen 24000 euroa

Annat edestä: Kasvot SUV on tyypillinen Mitsubishi Annat edestä: Kasvot SUV on tyypillinen Mitsubishi Lähde: Mitsubishi Motors että vakiintunut autovalmistajista on tarjottava standardi hinta turvallisuuden kannalta ja apua järjestelmien nykyään itse Eclipse Cross purkki edessä törmäysvaroitukseen kaistavahti, Totwinkelwarner ja rajat liikenteen Warner käänteinen. ausparken oltava. Liikennemerkki tunnustamista puuttuu, aivan kuten ruuhkaan avustaja. Kuitenkin uutuus on luultavasti niin sanottu "mis-kiihtyvyys lieventäminen System". sen pitäisi auttaa välttämään onnettomuuksia, joissa kaasu- ja jarrupolkimen pidä sekoittaa.

Hinnat Mitsubishi ilmoittaa ennen vuoden loppua. Tarkasteltaessa kilpailun arvioimme Eclipse Start näytti olevan noin 24000 euroa todennäköistä. Pieni, viisto Lifestyler olisi siis noin 6000 euroa kalliimpia kuin veljensä Normalo ASX.

Erittelyt Mitsubishi Eclipse Cross

malli
1,5 2WD
1,5 4WD CVT
2.2 DiD 4WD
moottori1.5-litrainen nelisylinterinen bensiinimoottori, turbo1.5-litrainen nelisylinterinen bensiinimoottori, turbo2,2 litran nelisylinterinen diesel, Turbo
teho163 hv 5500 U / min163 hv 5500 U / min150 hv on 3750 U / min
vääntömomentti250 Nm 1800-4500 U / min250 Nm 1800-4500 U / min400 Nm 2000-2250 r / min
ajaaEtuveto, 6-nopeus manuaalinenNeliveto CVT (portaattomasti säätyvä automaattinen)Neliveto, 8-nopeuden automaattisesti
nopeus205 km / h200 km / hn.a
0-100 km / h10,3 s9,8 sn.a
kulutus6,6 l / 100 km7,0 l / 100 kmn.a
CO2-päästöt151 g / km159 g / kmn.a
Pituus, leveys, korkeus4405 m, 1805 m, 1685 m4405 m, 1805 m, 1685 m4405 m, 1805 m, 1685 m
akseliväli2670 m2670 m2670 m
runko341-448 l341-448 l341-448 l
paino1425 ja 1455 kg1520 ja 1550 kg1660-1690 kg
käynnistääVuoden 2017Vuoden 2017vuoden 2018 puolivälissä

Like this post? Please share to your friends: