Nissan Qashqai Facelift (2017): koeajon raportin tiedot, hinnat – Autonomia tulee myöhemmin uudessa Qashqai

Euroopan markkinoilla on menestyksekkäin Qashqai Nissan historiaa. kasvoton menestystarina jatkuu? Testaamme tarkistettu versio.

Nissan Qashqai Facelift (2017): Moottori-TALK editori Sven Förster kanssa
Nissan Qashqai Facelift (2017): Moottori-TALK editori Sven Förster kanssa "uusi" Nissan Qashqai

Lähde: Nissan

Wien - Takana ovat ne ajat, kun vastannut Qashqai refleksinomaisesti "terveys". Kompakti SUV on pitkään ollut sanoinkuvaamattoman välttämättömään. Ainakin Nissan. Koska tuotiin markkinoille vuonna 2007 niitä myytiin 2,3 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti, Euroopassa ei Nissanin ole koskaan onnistunut. Mukaan huolellisesti toisen sukupolven mallin päivitys epäonnistuu.

Facelifted Nissan Qashqai eroaa takana takavalot etenkin muutoksia edelliseen malliin Facelifted Nissan Qashqai eroaa takana takavalot etenkin muutoksia edelliseen malliin Lähde: Nissan

Osa itsenäisiä keväällä 2018

Silmiinpistävin visuaalinen muutos? V-profiilin jäähdyttimen säleikkö leviää kaikkiin suuntiin ja nyt ulottuu ajovalot. Nissan tunnus kasvoin. Ei ole syytä: Takana tuotemerkki, tutkatunnistimen on piilotettu. Silti se toimittaa ainoastaan ​​hätäjarruassistentilla tietoja. Kuten keväällä 2018, tutka-anturi tulee yhdessä kamera sisätilan korkeuden peilin perustan itsehallinnollisesta ajo.

Adaptiivinen vakionopeudensäädin, joka pysähtyy automaattisesti ja sitten käynnistyy, yhdessä kaistavahti, pitää auton ohjauksen väliintulo linjalla - mitään uutta. Jos se ei ilmoitusta, että tämä Auton oltava riittävä liikenneruuhka ja jonoon liikenteen ilman kuljettajan toimenpiteitä. Täällä monet järjestelmät ovat tulossa markkinoille eikä rajoituksin: Ohjauksen apu on aktiivinen useimmissa malleissa 60 km / h. Niin nopeasti olivat kuljettajien kova etenevässä liikenteessä usein kuin.

Edistyminen käsittely

Nissan lupaa ohjaustehostimen ensimmäisestä km / h. Olemme uteliaita, mutta hallita Qashqai nyt mieluummin itse. Lopuksi päivitetään kompakti SUV on tarkoitettu muutokset ohjaukseen, jousitus iskunvaimentimet ja huomattavasti parempi käsittely. Että jos uskot Japanin ainoa käytössä Sport -toiminto ohjauksen. Vakio leikkaa se on riittävä suoraan, vaan aina pehmeä ja epätarkkoja. Äänestyksessä terävämpi Qashqai tekevät switchbacks hauskaa.

Kuka todella haluaa tietää sen kaarevalla turvetta, on laskeutua syvyyksiin laivalla tietokone ja siellä pois alahallintalaitteiden. Järjestelmä minimoi liikkuva ja pitching kehon liikkeitä jarruttamalla interventioita joko yksittäisiä pyöriä tai moottorijarrutusta. Sano: Se kääntyy kaasua. Häiritsevä "nurmikko" mukavuussyistä matkustaessaan. Ja tämän Nissan on vihdoin odotettu. Sopii laittaa karkea laskuteline, lyhyet aallot hyvin.

Matkustavat 130 hv diesel automaattisella

Qashqai vuonna 2018, jossa on suuri tavaratila: Taka voi kutsua jopa 1585 litraa Qashqai kun takaistuin on taitettu Qashqai vuonna 2018, jossa on suuri tavaratila: takaosa Qashqai voi kutsua jopa 1585 litraa, kun takaistuin on taitettu Lähde: Nissan

Vielä seistä Qashqai neljä yksikköä saatavissa: 1,2-litrainen turbo bensiinimoottori 115 hv voi tilata käsikäyttöisellä kuusivaihteinen vaihteisto tai automaattivaihteisto. Mitä vahvempi 1,6-litrainen turboahdettu bensiinimoottori 163 PS käytetään yksinomaan yhteydessä vaihteiston. Sama pätee 1,5-litrainen turbodiesel 110 hv. Suurin joukko mahdollisia yhdistelmiä on sopivia 1,6-litrainen turbodiesel 130 hv. Tässä seisoo vieressä manuaalinen ja automaattinen ja käsin sekoitettiin-pyörä variantti vaaleissa.

Ajamme voimakas diesel vielä automaattivaihteistolla ja etuvetoinen. Lopuksi, vain 30 prosenttia Saksan Qashqai ostajat valitsevat nelipyöräinen. Emme menetä sitä asfaltilla maastossa jopa poutaa. 1,6 litran diesel toimii alemmalla kierroslukualueella kaikki hyvä, vaikka. Äkillisissä vääntömomentti booli etupyörät mutta ei tarvitse käsitellä.

On, kuten voisi olettaa diesel, vaikka ylempi nopeusalueella. Huono niin, että CVT automaattinen haluaa nähdä yhteenlaskettu yli 3500 rpm. Jo edellinen malli, monet kuljettajat eivät olleet aivan tyytyväisiä CVT automaattinen. Nissan paransi voimansiirto, mutta on vielä paljon parantamisen varaa. Itsepäisyys, ei kuitenkaan voi syyttää järjestelmää. Vie kuljettaja siirtää kiinni, CVT-vaihteistoa reagoi niin nopeasti kuin moderni muunnin ja DKG ratkaisuja.

Nissan Qashqai kuin bestseller: Koska markkinoille tuloa vuonna 2007 niitä myytiin 2,3 miljoonaa malleja maailmanlaajuisesti Nissan Qashqai kuin bestseller: Koska markkinoille tuloa vuonna 2007 niitä myytiin 2,3 miljoonaa mallia maailmanlaajuisesti Lähde: Nissan

Perusmalli alkaen 20,490 euroa

Toistaiseksi "Tekna" oli korkein verhoiluun tasolla. Kun kasvoton Nissan laajentaa nykyisten neljän juonteita uusi Top versio "Tekna plus" istuimia nappanahkaa. Joka tapauksessa, on Qashqai, tasapohjainen ohjauspyörä. Pidän todellakaan ole kaikille, mutta on paljon helpommin hallittavissa kuin flounce edeltäjänsä. Vero tunnetaan jo Nissan Micra.

Lisäksi, Nissan laski enemmän eristys ja paksumpi viipaletta taustamelun Qashqai. Uudistettua bestseller saa 20490 euroa käsivaihteisto 1,2-litrainen bensiinimoottori. Elokuusta kasvoton on jälleenmyyjä, etukäteen, on jo muutamia valmiiksi tuotantomalleja testaukseen.

Johtopäätös: Ei kaikki, jotta asiakaspohja

Vaikka yhä enemmän kilpailua syntyy kompakti SUV segmentissä Nissan Qashqai on jotain alkuperäistä ja on tietty reuna - jopa muodossa laaja asiakaskunta. Jos uskot, että Japanin, he paransivat bestseller pääosin toiveiden mukaisesti vakituisesti.

Olipa joka luultavasti todella halusi luopumista Apple carplay ja laskennallinen alku täysi Assist paketti? Kun se tulee apuun ja liitettävyys Nissan myynti Garant lopulta oli suurempi ruuhkaa kuin suunnittelussa jäähdyttimen säleikön.

Erittelyt Nissan Qashqai 1.6 Diesel

 • Malli: Nissan Qashqai 1.6 Diesel
 • Moottori: 1,6 litran nelisylinterinen turboahdettu dieselmoottori, jossa NOx varastointi katalysaattori
 • Vaihteisto: CVT portaaton voimansiirto
 • Teho 130 hv 4000 kierrosta
 • Vääntömomentti: 320 Nm 1750 kierrosta
 • Kulutus: 4,7 l / 100km (NEDC)
 • CO2: 122 g / km
 • 0-100 km / h 11,1 s
 • Huippunopeus: 183 km / h
 • Pituus: 4,39 m
 • Leveys: 1,81 m
 • Korkeus: 1,59-1,62 m
 • Akseliväli: 2,65 m
 • Omamassalla (EU): 1485-1630 kg
 • Runko: 430-1585 l
 • Perushinta Nissan Qashqai (vakiovaruste 1,2-litrainen bensiinimoottori): alkaen 20490 euroa
 • Markkinoiden avaaminen: Elokuu 2017

Nissan Qashqai uusilla Top laitteet linja Nissan Qashqai uusilla Top laitteet linja "Tekna plus": He tunnistavat kattokaiteet ja ulkotaustapeileistä kromi

Like this post? Please share to your friends: