Citroën Space Tourer, Peugeot Traveller: Ajo raportti, koe – Mikään liikuttaa pidät Citroën – mutta Peugeot tai Toyota

He ovat vihdoin saapui, liikkuvan "suurempi oleskelutilojen" Peugeot ja Citroën. Voiko matkustajan versiot Traveller ja avaruus Tourer lunastaa heidän vaatimuksensa? Ensimmäinen ratsastaa.

Neljä moottoria, kolme pituutta, kaksi akseliväliä, monet avustinjärjestelmiä ja pehmeää nahkaa nojatuolit: Variety ja laitteet pitäisi kulkea Ranskan Vans vastaan ​​VW Multivan Ford Tourneo Custom and Co
Neljä moottoria, kolme pituutta, kaksi akseliväliä, monet avustinjärjestelmiä ja pehmeää nahkaa nojatuolit: Variety ja laitteet pitäisi kulkea Ranskan Vans vastaan ​​VW Multivan Ford Tourneo Custom and Co

Lähde: Groupe PSA

Bonn - Mitä matkalaukun. Toki, runsaasti tilaa on yksi segmentti pakettiautojen ja Großraumvans ydinliiketoimintaan. Tämä uusi ranskalainen paikkoja kuntosali, jossa jotain ylimääräistä: Missä majoittaa keskikonsoli, on valtava tyhjä tila hyllyiltä ovien kestäisi paljon pieniä autoja kuin runko.

Miksi puhumme jotain anonyymisti "French"? Koska tämä auto on monta nimeä. Citroën myi sitä hyötyajoneuvo Jumpy (tai auto "Jumpy Combi") ja todellisena auton tilaa Tourer, Peugeot Expert ja analogiset ja Taveller. Toyota tarjoaa auton myös PROACE. Kaikki nämä mallit ovat teknisesti samanlaisia ​​ja rullaavaa PSA tehtaan Valenciennes - vanha "Eurovan" -Werk, PSA ja Fiat vuonna 1978 perustettiin yhdessä.

Matkustaja-versio on erilainen erityisesti niiden varustevaihtoehdoilla trukin, mikä vielä kuuma Citroën Jumpy ja Peugeot Expert Matkustaja-versio on erilainen erityisesti niiden varustevaihtoehdoilla trukin joka jatkuu Citroën Jumpy ja Peugeot Expert hot Lähde: Groupe PSA on yhteinen kaikille pohja: tietoiskut modulaarinen EMP2-pohjalevy. Diesel kanssa 1,6 tai 2,0 litran neljä tasoa, kaksi akseliväliä ja kolme koripituutta. Joten miksi monta nimeä? Koska autot tuovat niin paljon auton laitteita, jotka halusivat erottaa vahvempi, sanoo PSA.

Kuorma-autojen, lounge?

Tänään ajamme Citroën Space Tourer ja Peugeot Traveller. Citroën näkee Space Tourer sen sijaan suuri taksilla tai perheen linja, Peugeot haluaa puhua "business sukkula" kanssa aulatunnelma. Ja haluaa käyttää korkeimpia tulevana vuonna kanssa liikkuvan "Business Lounge". Ero näyttää varsin keinotekoinen, sillä laitteiden luettelot molempien mallit ovat tuskin erilainen - vaikka Citroën tarjoaa kahvilatiloja 2017th

Kaksi sisko malleissa on yhteistä: Sisustus ei aivan saavuttaa tason, joka viittaisi "Lounge" vaatimus. Kojelauta ja ovi paneelit on valmistettu kovasta muovista ja on hillitty - vaikka koriste alumiini solki matkustajan puolella, vaikka nahkainen ohjauspyörä ja vaihdekeppi muotoilun omilla ilmeen.

istuma-asento ratissa ei ole autoa, mutta pakettiautojen: jyrkkä, pystyssä, lähellä ohjauspyörää. Täällä kuitenkin istut hieno, overstuffed nahka tuolit - maksullinen sähkösäätöiset, lämmitettävät ja hierova. Joka sopii.

Tila (lähes) ilman loppua

Paljon tärkeämpää Van, on vielä mahtuva ensimmäisen rivin taakse: paljon. Viidessä-paikkainen kokoonpano, on jaettu suhteessa 60:40 kolminkertainen penkki plus, riippuen pituus, 750-2011 litraa tavaratila alemman ikkunan reunaa. Selkänoja voidaan kääntää, siirtää koko pankin tai laajentaa.

Takana toinen rivi vielä mahtuu kaikki pituudet, kolmasosa, samoin saranoitu ja liukuva. Täällä melkein kaikki käy. Ei ole epätavallista: Kuka haluaa laajentaa istuimia tai siirtää, tarvitsee hieman voimaa. Lounge-versio on peräisin 2017 sisältää neljä yksittäistä paikkaa plus vedettävä taulukoita. Voit säädä tyylikäs, iso lasikatto ja tietysti erillinen ilmastointijärjestelmä.

Avokätisesti pehmustettu nahka tuoli ja se on kahdeksan: Hyvä istua jättää uuden PSA Van Avokätisesti pehmustettu nahka tuoli ja kahdeksan sama: Hyvä istua jättää uuden PSA Van Lähde: Groupe PSA erittäin käytännöllisesti, kaksi suurta liukuovea, jotka toimivat sähköisesti toisesta laitteiden linjan ja jopa avoin jalka potkia Unters perään. Mutta sitten on vaeltaa ympäri autoa kerran. Suurten, laaja-aukko takaluukku sähkö-olisi myös mukavaa, ei ole. Loppujen lopuksi ikkuna voidaan avata erikseen.

Hyvä runko, brutto polkimet

Ohjaustehostin, jousitus ja vaihdelaatikko laittaa suunnittelijat Peugeot, Citroen ja Toyota sama. Pieni moottorit ei tuo PSA koeajolle. Vahva 2,0-litrainen diesel siirtää suuri Van riittävän nopea, kulutus on 7-8 l / 100 km, jotta (vakio arvo ajettu-150 PS-Version: 5.3 l / 100 km). Automaattinen on vain ylin diesel (177 hv).

Autosta ajokokemusta et halua puhua vakavasti. Tätä varten kytkin, ohjaus on liian karkeasta välinpitämätön. Jarrupoljin tarjosi poikkeuksellisen paljon pelata yksi testi auto toiseen autoon mukautettu äänestykseen.

Hyvä: Jopa kuormittamaton ajomukavuutta istuvuus. Ei ole itsestään selvää, koska monet autot jouset vain optimaalisesti paljon painoa taka-akselille. PSA rakennuksen taakse Suspensioon, jossa on vaihteleva kovuus, joka mukautuu kulloisenkin ajoneuvon paino - sallittu kuormitus on riippuvainen laitteen 600 1000 kilogrammaa.

Assistentti: täydessä toiminnassa Ranskasta

Vaikka Citroën Space Tourer ja Peugeot Traveller ajo vain osittain Henkilöautoksi - mutta voi varmasti antaa niin moderneihin yhteydet, mukavuutta ja paljon avustajia. Ainutlaatuinen tässä luokassa on pää-up-näyttö. Kaistavahti, liikennemerkki tunnustamisesta, korkea-palkki avustaja, Totwinkelwarner, mukautuva vakionopeussäädin, ja Co: Against keinot, Van voi kannella ulos keskitason.

Niin paljon sopii Citroënin ja Peugeotin Tourer Space Traveller: määrittämällä tietty käynnistysasemassa ei oikeastaan ​​mitään järkeä tässä mallissa Niin paljon sopii Citroën Space Tourer ja Peugeot Traveller: määrittämällä tietty käynnistysasemassa tekee tämä malli ei ole oikeastaan ​​mitään järkeä Lähde: Groupe PSA myös tinkijöille pitäisi tehdä ilman pysäköinti äänimerkin ja peruutuskameran: Huolimatta selvästi reunat auto sekoittaa vain sen pituutta ja korkeutta ,

Jos hinta on kuuma?

Ei kysymys: Kun monet vaihtoehtoja hintaa voidaan poistaa nopeasti ilmi kantaluku 34 380 euroa. On Traveller tai Space Tourer on 4,60 metriä lyhyt versio. Valitettavasti se on saatavilla vain yksinkertaisempi konttoritekniikan, nosta mitään nahka hieronta paikkaa hinnastossa, esimerkiksi taksi-luokan keinonahkaa.

Hyvä: sivuturvatyynyt sarjassa 2 ja 3 ovat vakiona PSA. Tästä VW edellyttää Multivan jopa 500 euroa ylimääräistä plus valinta "hyvää yötä paketti" toisen 650 euroa. Yleensä yksi on aina joitakin tuhansia säilyvän verrattavissa kokoonpano PSA mallien hintoja alhaisemmat VW Multivan tai Mercedes V-luokan.

Tietenkään ole täysin tahatonta. Ja vain 4,60 metriä pitkä löytyvät muualta tuskin kahdeksan tai yhdeksän paikkaa. Sen sijaan ne, jotka uskaltavat riitä kaikkiin suorite ylellisyyttä, maksaa vähintään 45610 euroa Peugeot ja Citroën jopa 48060 euroa lista. Tästä ylellisyyttä laitteiden kuten nahkaistuimet ja lasikatto sitten rakennettu.

Tekniset tiedot: Citroën Space Tourer, Peugeot Traveller

Moottorit ja vaihteistot:

 • 1,6 litran Diesel, 95 hv, 210 Nm, 5,6 l / 100 km (NEDC), viisi-nopeus manuaalinen siirto, V-Max: 145 km / h
 • 1,6-litrainen diesel, 116 hv, 300 Nm, 5,2 l / 100 km (NEDC); Kuusivaihteinen käsivalintainen vaihteisto, V-Max: 160 km / h
 • 2,0 litran Diesel, 150 hv, 370 Nm, 5,3 l / 100 km (NEDC), kuusi-nopeus manuaali, V-Max: 170 km / h
 • 2,0 litran Diesel, 177 hv, 400 Nm, 5,7 l / 100 km (NEDC), kuusi-nopeus automaattinen, V-Max: 170 km / h

Painot ja mitat

 • Pituus: 4,606 m; 4,956 m; 5308 m
 • Leveys: 1,92 m (o. Spiegel)
 • Korkeus: 1,89 m
 • Akseliväliä: 2,925 m; 3275 m
 • Tank: 70 l
 • Trunk: Katso kaavio
 • Hillitsemiseksi paino: 1611 ja 1780 kg
 • Vetokyky: 1800 2300 kg
 • Perushinta: 34380 EUR

Suunnittelu: Onko vähän, mutta ennen kaikkea modulaarisen alustan avulla monia muunnelmia, lyhyet ylitykset ja suhteellisen alhainen paino Suunnittelu: Onko vähän, mutta ennen kaikkea modulaarisen alustan avulla monia muunnelmia, lyhyet ylitykset ja suhteellisen alhainen paino

Like this post? Please share to your friends: