Hummer Humvee: US Army huutokaupataan 4,000 SUV – 4000 Hummer lohko

Arnie rakastaa häntä, me rakastamme häntä. Yhdysvaltain armeija huutokaupataan tuhansia legendaarisen Hummer. Ensimmäisen muutaman tunnin vasaran alle.

Yhdysvaltain armeijan huutokaupalla lähikuukausina noin 4000 todellinen armeijan Hummer
Yhdysvaltain armeijan huutokaupalla lähikuukausina noin 4000 todellinen armeijan Hummer

Lähde: dpa / Kuva Alliance

Berliini - Kuten tänään on tarpeeksi hummeria. Koska Yhdysvaltain armeijan tarvitsee rahaa, se lähikuukausina noin 4000 "Humvee" (lyhyt HMMWV huutokauppaa). voidaan jo tarjolla 18:00 aikaamme GOV planeetan ensimmäiset 25 yksikköä.

6,2 ja 6,5 ​​litran V8 diesel saatiin HMMWV 150 163 PS. Se riittää huippunopeus on noin 110 km / h 6,2 ja 6,5 ​​litran V8 diesel saatiin HMMWV 150 163 PS. Se riittää huippunopeus 110 km / h Lähde: DPA / Picture allianssi maastoajoneuvon tarkoitetut valtioissa pian Humvee on parempi kuin Hummer H1 tunnemme, joka on H1 oikeastaan ​​kyse sivistynyt versio 2,3 tonni hirviö on.

Vain Off Road - oikeastaan

Huutokaupattava Yhdysvaltain armeijan mallit ovat "todella paljon". Ja siellä on ongelma. Et itse ole virallisesti hyväksytty Yhdysvalloissa yleisten teiden ja tarjotaan yksinomaan maastokäyttöön. Joissakin maissa katulaillinen voi koostua mukaan "Fox News" mutta varsin.

Humvees vuosilta 1987-1994 on joukkoja ja kuljetusvälineitä. Aseista poistetaan ennen myyntiä. Kuitenkin ostajat läpäistävä taustan tarkistus ja määritä tarkoitukseen, johon ne ostaa ajoneuvo.

poistetaan ennen myyntiä sotilaallinen aseita ja panssareita. Ajoneuvot on noudettava kolmen päivän kuluessa Utahissa poistetaan ennen myyntiä sotilaallinen aseita ja panssareita. Ajoneuvot on noudettava kolmen päivän Utah Lähde: DPA / Kuva Alliance

Nopeita päätöksiä tarvitaan

Joka haaveilee Saksassa todellinen Humvee voisi saada hikinen kämmenet tästä huolimatta monia esteitä. Koska Hummer aloittaa todellinen löytö. Lähtöhinta on 10.000 dollaria, joka vastaa 8,000 euroa.

Jos sinun pitäisi saada hummeri tähän hintaan, olisi mukaan tuonti asiantuntija Jens Wilde "Autot USA" ei pidä aliarvioida lisäkustannuksia ostajalle. Jos haluat tuoda auton Bremerhaven keräyksestä, meri-, kuljetus-, vakuutus-, tulli-, purkaminen ja tuonti liikevaihtoveroa, arvoltaan noin 5900 euroa aiheutuisi. Kun tuot rekka 7300 euroa tulossa ostohinta tehdä niin.

Kuitenkin Humvee jäisi tinkiä. Totta Military kopioita maksaa vähintään 40000 euroa kanssamme. Kuitenkin mahdollisuus saada hummeri lähtöhinta on alhainen. Tämä on ensimmäinen julkinen huutokauppa Käytöstä poistettujen Humvees Yhdysvalloissa. Toistaiseksi ajoneuvot yksinkertaisesti romutetaan jälkeen palvelua.

Like this post? Please share to your friends: