[Så här] Äldre RNS 510 modeller – Firmware Update FW5238

Jag vill förklara för dig i den här artikeln igen, steg för steg, som ni gamla RNS 510 (index A, B) kommer att uppdatera firmware 5238 i syfte att dra nytta av fördelarna. För de aktuella FW versionerna inte tolkas för äldre enheter. Några personer på nätet, men har gjort ansträngningar för att göra dessa versioner kompatibla med äldre modeller.

 

I vit här i början påpeka att jag inte är ansvarig för skador på RNA !!! Livslängden på din RNS är ensam i dina händer !!

 

Uppdateringen av RNS är i själva verket inte helt ofarliga. För vissa kan det vara, inte passerar genom uppdateringen och mitten av det bryts av, kommer det inte att starta eftersom den inte har någon mer FW. I detta fall hjälper det oftast att gå tillbaka till den sista, som släpptes för den här versionen av RNA. I händelse av index En anordning som skulle vara FW 1200:e

 

är också mycket viktigt när RNA Update nödvändigtvis en laddare Anslut batteriet !! Motorn får inte vara igång under uppdateringsprocessen! Observera att innan det kommer igång.

 

Du bör också ha i åtanke att formateras med uppdateringen av din hårddisk och förlorat hela din data som lagras på den. kartor Navi raderas som måste installeras i efterhand.

 

Här är några viktiga fördelar som uppdateringen för med sig:

  • RNS är snabbare och mer stabil. Om tortyr arbetar du kraschar eller oönskade omstarter under RNS -> FW uppdatering
  • Climatronic skärmen är nu på RNS stöds (endast för klimatkontroll enheter av 2: a och 3: e generationen!)
  • Uppdateringen lägger en tredje partition på hårddisken på vilken POI kan installeras. Se mer på slutet av artikeln
  • Röststyrning stöds nu.
  • Användargränssnittet är efter uppdateringen förändrats något (möjligen falla endast i daglig drift på)

 

Det finns fler nya funktioner, men dessa är de viktigaste först. Så och nu utan vidare får vi tid att uppdatera. Först och främst har du att ladda ner firmware gånger. Där det ofta på nätet, helt enkelt googling gånger därefter.

 

 

Nästa fortfarande framför: Använder märk ämnen, inga billiga saker.

 

Här är en liten guide:

 

1. All nedladdning och lägga den i en mapp

2. Bjud dig online CDBurnerXP ned (Freeware)

3. Öppna programmet och klicka på "Bränn ISO-avbildning"

4. Välj sedan .img filen och enheten där din tomt ligger. Därefter skrivhastigheten över till 4-faldigt. Inte snabbare! Om du har tid kan du också långsamt brinnande.

5. Om CD slutligen bränns Du kan extrahera dem och går till bilen.

pack 6. Öppna bilnyckeln i fickan, öppna motorhuven och batteriladdare Connect (viktigt !!)

7. RNA switch, vänta tills den är helt rampas upp.

8. Sätt CD, klagar Navi eventuellt inte kommer att känna igen CD. Om detta händer, RNS återställa gånger (båda piltangenterna + i-knappen)

8,1. Om återställningen inte går försöker du mata knapp + Info-knappen + SETUP-knappen i kör tillstånd. Detta kommer att tvinga uppdateringen från CD.

9. Uppdateringen bör nu läsas från CD-skivan. Instruktionerna som visas på skärmen Följ

10. Starta uppdatering.

11. När uppdateringen är klar, RNS av sig själv startar och FW matar CD.

12. Om du och dina RNS nu levande, då allt gick bra! Grattis!

 

Här är en ledtråd: Uppdateringen tar ca 1 timme, i vilken RNA omstarter apprupt igen, eller, speciellt när Gateway Update förblir skärmen svart långa tidsperioder. Detta är normalt! så faller offer inte panik! Jag stod precis innan hjärtattack under uppdateringen. Starta mest uppdatera och gå en timme bort :-)

 

Att återigen något mycket viktigt att klargöra: Uppdateringen tar en hel del makt! så vänligen kläms till en laddare! Om inom en timme din RNA berövas el, och därmed uppdateringen avbryts kan permanent resultat skada på RNA med det. Så här finns en hel del på spel!

 

Jag kommer att ge er bara peka på riskerna och göra någon här för rädd. För de flesta av uppdateringen går bra. Jag bara inte vill att någon kommer springande fram till mig gråta och klaga, är RNS skrot eftersom batteriet var tomt. Dina behov du inte heller oroa sig för automatisk Sichen av efter 30 minuter medan uppdateringen är utsatt.

 

Desweitem Jag rekommenderar dig medan uppdateringen pågår för att studera följande sida och den lokala video ordentligt. Det förklarar hur du tar på lyckad uppdatering POIs med på RNA:

 

http://www.pocketnavigation.de/.../

 

 

 

Så då kan jag inte göra annat än att önska er lycka till! Bör ändå vara öppen, bara ett meddelande frågar mig.

Like this post? Please share to your friends: