[How To] Oudere RNS 510 modellen – Firmware Update FW5238

Ik wil nogmaals in dit artikel om uit te leggen aan u, stap voor stap, als je je oude RNS 510 (index A, B) zal de firmware 5238 bij te werken om te kunnen profiteren van de voordelen. Voor de huidige FW versies worden niet geïnterpreteerd voor oudere apparaten. Een paar mensen op het net, hebben echter de moeite deze versies compatibel met oudere modellen te maken gemaakt.

 

Ik wit hier bij het begin erop wijzen dat ik ben niet aansprakelijk voor schade aan het RNA !!! De levensduur van uw RNS is helemaal alleen in jouw handen !!

 

De update van de RNS is in feite niet geheel ongevaarlijk. Voor sommigen kan het zijn, slaat niet door de update en het midden van het breekt af, het zal niet starten omdat het geen FW meer. In dit geval is het meestal helpt om terug te gaan naar de laatste, vrijgegeven voor deze versie van RNA. Bij Index Een inrichting die de FW 1200 zou

 

is ook erg belangrijk bij het RNA-update per se een lader Sluit de batterij !! De motor mag daarbij niet lopen tijdens de update! Houd er rekening mee dat, voordat het op gang komt.

 

Je moet ook rekening mee houden dat is geformatteerd met de update van uw harde schijf en verloren uw volledige gegevens zijn opgeslagen. Navi kaarten worden gewist, die nadien opnieuw moeten worden geïnstalleerd.

 

Hier is een aantal belangrijke voordelen die de update met zich meebrengt:

  • De RNS is sneller en stabieler. Als marteling Werkt u crasht of ongewenste reboots tijdens de RNS -> FW-update
  • De Climatronic weergave is nu op de ondersteunde RNS (alleen voor klimaatbeheersing eenheden van de 2e en 3e generatie!)
  • De update voegt een derde partitie op de harde schijf waarop de POI kan worden geïnstalleerd. Zie meer op het einde van het artikel
  • De voice control wordt nu ondersteund.
  • De gebruikersinterface is na de update licht gewijzigd (mogelijk slechts daalt dagelijks gebruik op)

 

Er zijn meer nieuwe functies, maar dit zijn de meest belangrijke eerste. Zo en nu zonder meer krijgen we de tijd om te werken. In de eerste plaats alles wat je hebt om de firmware keer te downloaden. Die er vaak het web, gewoon googlen tijden daarna.

 

 

Volgende nog steeds vooruit: Gebruik aankruisen blanks, geen goedkope dingen.

 

Hier is een kleine gids:

 

1. Alle te downloaden en zet het in een map

2. Nodig je online CDBurnerXP beneden (Freeware)

3. Open het programma en klik op "Burn ISO Afbeelding"

4. Kies vervolgens de .img-bestand en het station waarop uw leeg is gevestigd. Daarna wordt de schrijfsnelheid naar 4-voudig. Niet sneller! Als je tijd hebt kunt u ook de verbranding te vertragen.

5. Als de CD uiteindelijk verbrand Je kunt ze halen en gaat naar de auto.

pak 6. Open de autosleutel in uw zak, opent u de motorkap en batterijlader Connect (belangrijk !!)

7. RNA los, wacht totdat deze volledig is opgevoerd.

8. Plaats de cd, Navi klaagt wellicht zal de CD niet herkennen. Als dit gebeurt, de RNS reset keer (beide pijltoetsen + i-knop)

8.1. Als de reset niet verder, je probeert uit te werpen knop + Info-toets + SETUP knop in de lopende staat. Dit zal de update van de CD af te dwingen.

9. De update moet nu worden gelezen vanaf de cd. De op het scherm follow instructies

10. Update starten.

11. Wanneer de update is voltooid, wordt het RNS op zichzelf herstart en de FW werpt CD.

12. Mocht u en uw RNS nu leven, dan is alles goed gegaan! Gefeliciteerd!

 

Hier is een hint: De update duurt ongeveer 1 uur, waarbij het RNA opnieuw is opgestart apprupt opnieuw, of, vooral wanneer Gateway Update, het scherm blijft zwart langere tijd. Dit is normaal! dus ten prooi vallen niet in paniek! Ik stond vlak voor de hartaanval tijdens de update. Start meest updaten en loop een uur rijden :-)

 

Om wederom iets heel belangrijks te verduidelijken: De update kost veel macht! dus vastgeklemd aan een oplader! Als binnen een uur uw RNA verstoken van elektriciteit en daarmee de update wordt onderbroken, kan het permanente schade aan het RNA met dit resulteren. Dus hier is veel op het spel!

 

Ik zal u alleen wijzen op de risico's te geven en om het even welke hier te bang. Voor de meeste van de update verloopt goed. Ik wil gewoon niet dat iemand komt rennen naar me huilen en klagen, het RNS is schroot omdat de batterij leeg was. Wat u nodig hebt ook geen zorgen te maken over de automatische Sichen uit na 30 minuten terwijl de update wordt blootgesteld.

 

Desweitem Ik raad u, terwijl de update wordt uitgevoerd naar de volgende pagina en de lokale video grondig te bestuderen. Dat verklaart hoe je brengen over geslaagde update de POI's met op RNA:

 

http://www.pocketnavigation.de/.../

 

 

 

Dus, dan kan ik alleen maar om u geluk te wensen doen! Moet nog steeds open zijn, net een bericht naar mij te vragen.

Like this post? Please share to your friends: