Audi RS4 Avant (2018): Tehnični podatki, slike – prednik kot model

Izmenjava valja proti Turbos: Novi Audi RS4 Avant V6 twin-turbo bencinski motor nadomešča staro sesalni V8. Več moči ne obstaja, je hitrejši vseeno.

Audi RS4 Avant: The karavan dobi V6 turbo s 450 KM
Audi RS4 Avant: The karavan dobi V6 turbo s 450 KM

Vir: mobile.de

Frankfurt - Audi sega izvora. Končno, šport vagon RS4 odpeljal veliko hitrostjo z osmimi valji in raje. Toda, ko je leta 1999 prva generacija je prišel na trg, dal V6 z dvema turbo pod njegovim pokrovom. Osnova je prišel iz šibkejšega S4. Za RS4 je popravljen motor celovito.

2017, ta zgodovina ponavlja: Spet postavlja V6 v RS4, spet prihaja osnove brata (Audi S4, 3.0 litra, 354 KM, 500 Nm). Z drugo Turbo moč dvigne na PS 450 in 600 Nm Navor. Za vzdržljivost krajše ojnice zmanjša zbitost. Poleg tega je kapaciteta pade na 2,9 litra. Tako, da je novi RS4 ni več zmogljivosti kot njegov predhodnik, ampak veliko več navora.

Audi RS4 Avant: 4.1 sekund do 100, 280 vrh

Tehnika za RS4 je skoraj nespremenjeno od Audi RS5 Tehnika za RS4 je skoraj nespremenjeno od Audi RS5 Vir: mobile.de To je bilo na vidiku. V RS5 Audi končno vozi isto taktiko. Oba modela sta tehnično tesno povezana. Pogoni so iz trenutne »KoVOMo" generacije (skupina V-Otto motorje). Vaš izpušni kolektor sedi med glavi valjev. Strokovnjaki pravijo "vroče V" enega. Tako so izpušnih plinov poti skrajša na turbopolnilniki, motor odziva bolj spontano. V viličarji vzporedno, eden cilinder banka poganja turbo.

Osem-stopenjski samodejni menjalnik, moč doseže vsa kolesa. Prejšnja Audi nadgrajena s sedem-stopenjskim menjalnikom z dvojno sklopko. Vendar pa je lahko visok navor turbo motor zdrži pretvornik bolje. Če želite, da je športni diferencial za zadnjo os.

S 1.790 kg omejitveno težo od RS4 60 kilogramov več kot Audi RS5 prevladuje. Hoja po porabi in Sprint moči: Po podatkih RS4 teče v 4,1 sekunde do 100 in vbrizga goriva 8,8 litra na 100 kilometrov. RS5 pod mu ponuja 0,1 litra in 0,2 sekunde. Obe avtomobili teči tempa 250 konico. Doplačilo do 280 km / h.

Debelina peko in ovalne cevi

Audi RS4: pogledati v kabino Audi RS4: pogled v pilotski kabini Vir: mobile.de pomožne storitve in vse-kolesni RS modeli vedno dobili širši telo pri Audiju. Je RS4 tudi to: V blatniki so bolj izpostavljeni treh centimetrov od osnovnega modela. dodajo velika wraparound ovalne izpušne cevi in ​​sedem milimetrov Zniževanje proti A4 s športnim podvozjem. Doplačilo Audi namestili prilagodljivo vzmetenje, keramične zavore in dinamično krmiljenje.

Naročila za novo RS4 Audi bo kmalu spoznal. začetek dobave v začetku 2018. Osnovna cena je 79,800 evrov. Prvi stik z javnostjo tam na IAA v Frankfurtu.

Like this post? Please share to your friends: