Moje izkušnje z “Kupujemo avto”

Pozdravljeni motorja Talker!

 

Sprva, srečno novo leto! Upam, da ste vsi prišli boljši od mene! (Silvestrovanje s povišano telesno temperaturo in bolečine v mišicah popoldne v posteljo, do tega jutra do polovice pristopen) ...

 

Trenutno oglaševanje pojavlja bolj na TV "Kupujemo Vaš avtomobil" (Kmalu sem na WKDA). Kot sem že uporabljajo podjetja / uporablja, sem želel deliti svoje izkušnje na tem blogu članku. Mogoče bo to vam pomaga v primeru prodaje na.

 

Začnimo krat. To je leto 2014, decembra je tik pred novim letom. Moj Volvo C30 je starejša in v meni je želja po novih, starih avtomobilov narašča. Če smo natančni, je po Jaguar XJ6, ki sem jo že opazili nekaj dni.

 

Kos, ki se prodajajoKos, ki se prodajajo, preden se je povedal, da sem C30 nenehno na isti delavnici (Volvo) je bil pri vzdrževanju in da je knjižica na 200.000 km se je ohranila na vseh področjih. Ker je moj trgovcu moj C30 je vedel najbolje, sem prvič upa na katerega me je obrnil in dobil ponudbo 3.300 €. Za 8-year-old avto s 200.000 kilometrov na uro s popolno zgodovino in novo ceno v času 33.900 € ni res veliko. Ampak to je samo Volvo in Volvo imajo ogromno izgubo vrednosti. Počutil sem se v tem času tudi pri nakupu znano ... Ni važno, Karl. Vidimo, da tisto, kar se zgodi.

 

Takrat je pojavil na Auto Scout na oglas za WKDA ki sem kliknili zanima (da, ne uporabljajte Adblocker ampak na vsaki strani). Bil sem tam vse moje avto podrobnosti o (seveda, brez osebnih podatkov) in imajo - Pozor! - Cene na drobno z WKDA videl. Poleg tega je bil namig, da so vse dodatne funkcije, kot so usnje, ksenonske luči in drugo "lepote" se ne upoštevajo in da je imenovanje bi bilo koristno v bazo na kraju samem.

 

Ponudba s straniPonudba s Page Up domačo stran WKDA C30 z 3.517 € + je na voljo posebna oprema. Torej, za prodajo. Da bi kdaj skoraj 200 € več, kot je na voljo Volvo. Zanima sem dogovorili za sestanek in odšel v bazo v Bremen. Čeprav je nekoliko izven utrjenih poti na svetu, vendar povsem v redu.

 

ena je prispel pozdravili toplo in "izpraševalec" prosil za testno vožnjo. Tukaj je moj C30 preveriti. preizkušen sklopka, menjalnik, smešne zvoke in tako naprej. Na srečo, vse je bilo v redu (čeprav sem zelo sitna tam!). Ni bila izvedena preostali revizija. To je bilo vse skrbno preveriti. zabeleženi podatki o vozilu, slikala, preveri Macken (voznikova vrata so prebarvali, ko je nekoč imela fino stik) in 19"Je fotografiral platišča. Kot majhen bonus, je bila knjižica storitev, vključno z računi, da to storijo.

 

No, ocenjevanje in določanje cen ne bo treba na dnu, vendar v središču Berlina (če sem prav razumel). Vsi podatki (fotografije in Co) so bile usmerjene prek tabličnega računalnika v Berlin, nato pa smo morali počakati. približno 10 minut kasneje, je bil odgovor. poročali žalostno pot je bila cena nižja kot na domači WKDA. Kljub več objektov in dejanskim brezhibnem stanju (v kolikor ni vizualno in tehnično bolj popoln C30 na trgu. - takoj, kot nekaj spodobnosti, je fiksno TAKOJ Razen Ovinka v platišču ni bilo quirks).

 

Ponujena cena je bila nekje okoli 3.400 €. Vendar pa je bila moja želja, cena 4500 € (jaz bi zasebni dobili tudi veliko potrpljenja). Šel sem za, da kolegi trgovec, ki je imel € 4000 me je na voljo zato, ker sem Kakorkoli, bi dobil nekaj manj kot 4.000 €. vendar ne stori ničesar.

 

Boljša ponudbaNachgebessertes AngebotIch smo veseli, da 4000 €, ki sem se spoprijateljil, da bi dobili lepo XJ Sport, ko je zazvonil moj mobilni telefon. WKDA prosil za odpoklic. Ok, poklical in prijazen, prijazna gospa po telefonu mi je povedal, da je cena, navedena v neskladju in da je kolega / kolega, ki je opravil pregled v Berlinu, je bilo narobe. To je okrepil za 4.500 € in vprašal, če me je zanimalo zdaj.

 

Preden sem želel obrniti navzdol, sem mislil, navznoter: hitrejše prodaje, hitrejši naročila za XJ ali morda vztrajal dlje in še vedno upajo, da za več denarja prek zasebnega prodajo? Trgovec v meni je prišel skozi in sem rekel prodajo po telefonu. Na srečo, saj sem dva dni kasneje, XJ kupil

 

Celotno dvorišče!Občna seja! Postopek Sledilo je popolnoma gladko. Plačila takoj tekla. Vozilo je bila podpisana off za mene. Želel bi si, da moje tablice, kot spomine, ki pa je šel v dobrodelne namene ... Dobil sem nekaj dni kasneje potrdilo v obliki skeniranja z registracijo vozil s postopkom "devalvacija" z četrti v Berlinu.

 

Skratka, postopek je bil dober, in mislim, da je "Izračun Agent" ima v Berlinu namen drugo ponudbo. Ko okoli stranko morebiti fob off z nižjo ceno. Če stranka noče, in vozilo je res vredna denarja, si lahko predstavljam, da ste dobili boljšo ponudbo v nekaj dneh.

 

Torej, če na spodobno (!) Cena Moeche prodajajo brez težav njegov avto v kratkem, je v dobrih rokah WKDA. Jaz ne obžalujem in lahko poskusite samo deliti svojo pozitivno izkušnjo.

Like this post? Please share to your friends: