Mitsubishi Eclipse Cross (2017): Vožnja poročilo, testne podatke, cene – EclipseCrossword: Torej Goes Mitsubishi življenja SUV

Z Outlander in Mitsubishi ASX ima dva SUV kruh in maslo. Zdaj je blagovna znamka želi biti bolj agresivni. Smo začeli konec leta 2017, Eclipse križa. Prva vožnja.

Mitsubishi Eclipse Cross (2017): Kompaktni SUV, da bi pritegnili nove stranke in zagotoviti način življenja v ospredje
Mitsubishi Eclipse Cross (2017): Kompaktni SUV, da bi pritegnili nove stranke in zagotoviti način življenja v ospredje

Vir: Mitsubishi Motors

Michael Specht

Barcelona - Eden težko našteti vse, je tako gosto poseljena svet kompaktnih SUV. Kdo želi stati tam, moramo upati nekaj. Na primer: Tsunehiro Kunimoto. Vodja oblikovanja pri Mitsubishi je že sestavljen na Nissan Juke. To je rekel nekaj. V svojem novem delodajalcu Mitsubishi stoji od leta 2014, v skladu s pogodbo. Najprej je zasnoval več konceptna vozila. Vključno dveh letih, prikazanih v Ženevski XR PHEV II, precej poševnim vrste roda coupe SUV na.

Zdaj različica proizvodnja je pripravljen. Še vedno izgleda precej postrani, predvsem zadnje. Model se imenuje EclipseCrossword in prihaja z nami januarja naslednje leto na trgu. Če si želite ogledati avto je bil prvič marca na avtomobilskem salonu v Ženevi. EclipseCrossword, da je "pionir nove generacije vozil," pravi Mitsubishi.

No, potem! V prihodnosti je japonska blagovna znamka želi večji poudarek na SUV in to trim malo o načinu življenja, vendar ne da bi zapustili svoje tradicionalne temeljne vrednote. "V Evropi je 77 odstotkov naših prodajnih modelov SUV in pickups," pravi tiskovni predstavnik družbe Daniel Nacass, "in imamo več kot 80 let na vsa kolesa tradicijo."

Na zadnji sedež EclipseCrossword lahko premika in potem je dovolj prostora za do 448 litrov prtljage Na zadnji sedež EclipseCrossword lahko premika in potem je dovolj prostora za do 448 litrov prtljage Vir: Mitsubishi Motors

Mitsubishi Eclipse Cross: Kompaktna velikost

4.40 m ukrepov EclipseCrossword v dolžino. On ga vozi v razredu Toyota C-HR. Zdi se, Mitsubishi, kot svoje glavne tekmece, ampak tudi Range Rover Evoque. Medosna razdalja od 2,67 m, je na običajni ravni v kompaktnem segmentu. Sprašujem se, če je prostor ni pričakovati. Vendar pa so razvijalci prišli do trik za zadnje potnike. Zadnji sedež se zloži le razdeljena (40:60) in naslonjalo se lahko prilagodi v svojem naklona, banka je 20 cm premakljiv v vzdolžni smeri. Tako tudi odrasli imeli dovolj prostora za noge.

Za njimi je obseg obremenitev 341 litrov ostaja. je Banka popolnoma potiska naprej, je 448 litrov. Vesel srednje razreda in okoli deset odstotkov manj kot štirih centimetrov krajša Seat Ateca. Na žalost, pri zlaganju naslonjalo ne nastane ravno in ravni površini. Največja vrednost za volumsko obremenitev Mitsubishi je nam ni mogel povedati.

Mitsubishi Eclipse Cross kot zadnji pogled: okno zadaj dvodelni omejuje pregled, zaostala Mitsubishi Eclipse Cross kot zadnji pogled: okno zadaj dvodelni omejuje indeksa nazaj eno Vir: Mitsubishi Motors

Ne PHEV: EclipseCrossword ne kot plug-in hibrid

Čeprav je še vedno lepi črkami PHEV (Plug-in hibrid) so v raziskavi pred dvema letoma, v resnici je običajna. Za zdaj le en motor poganja Eclipse križ. Nov 1,5-litrski turbo bencinski motor 163 KM, V začetku poletja 2018, ki mu sledi 2,2-litrski dizel. Vemo iz Outlander, vendar pa je bil spremenjen.

Prenos moči pri vstopu bencin sprejme bodisi navodilo šeststopenjskim ali brezstopenjski CVT. Dizelski motor, bo samo s konvencionalno osemstopenjski avtomatski. Standardna specifikacija je dizel vedno pogon na vsa kolesa. Z njim nato izbiro načinov prenosa Auto, Snow in gramoz. Sistem distribuira nato trenutke ustrezne optimalna.

Turbo bencinski motor majhen dobro ujema z Eclipse križu. Njegov največji navor 250 Nm že eno pri 1500 vrt / min, ki se prilagaja sproščeno vožnjo. Ko CVT uspelo, čeprav so inženirji za zmanjšanje med pospeševanja tipično tuljenje učinkom (predvidevanju vrtljajev motorja). vendar na splošno kot CVT miroljubna uporaba pedala za plin raje. Potem, poraba se nahaja na dokaj med osem in devet namesto med devet in deset litrov. Po standardni Mitsubishi obljublja 6,6 litra.

Mitsubishi Eclipse križ v stranskem pogledu: Močno narašča postranske kažejo dinamiko Mitsubishi Eclipse križ v stranskem pogledu: The močno narašča strani, da predlagajo dinamiko Vir: Mitsubishi Motors

Ne električna prtljažna vrata v EclipseCrossword

V EclipseCrossword pogoni skupaj prijetno in udobno. Hrup cesta je nizka, gonilna položaj je dobra in prostor je dovolj. Zadnji vidljivost je žal omejena. zakriva pogled v vzvratno ogledalo Zrcalo razdelitev zadnje steklo. Apropos: Loputa deluje klasično ročno. Tam ni niti pomagal niti električne naprave za upravljanje gesta z nogo.

Kabina za EclipseCrossword izgleda urejeno in jasno. Na trikov in naborki bili izpuščeni. Armaturna plošča je "informacije nad delovanjem navzdol" split horizontalno vzoru. Predelava in izbira materialov, je Mitsubishi dal vidno napora.

Presenetljiva je mala črna, nekoliko dvignjeno površino na sredinski konzoli poleg prestavne ročice. Prvič Mitsubishi opremlja model z na dotik pad. funkcije, kot so Radijski ali Apple carplay lahko intuitivno nadzorovana s prstom. Kot prijetno in sproščujoče in head-up 'zaslon barv, ki prikazuje hitrost in navigacijske puščice je izkazalo, da se odraža enostavno brati med testno vožnjo.

Mitsubishi Eclipse Cross: Cena od 24.000 evrov

EclipseCrossword spredaj Pogled: Obraz SUV je značilno Mitsubishi EclipseCrossword Pogled od spredaj: Obraz SUV je tipični Mitsubishi Vir: Mitsubishi Motors, da je uveljavljen avtomobilov ponujajo standardni fare v smislu danes varnosti in sistemov pomoči je samo Eclipse Cross lahko z opozorilom čelnega trka, opozarjanje pred zapustitvijo voznega pasu, Totwinkelwarner in navzkrižno prometa Warner za vzvratno. ausparken opremljena. Priznanje, prometnih znakov manjka, tako kot asistent zastoja. Vendar novost je verjetno tako imenovani "Mis-pospešek sistem za blaženje". bi morala pomaga preprečiti nesreče, v kateri za plin in zavorna stopalka treba zamenjati.

Cene Mitsubishi bo objavil še pred koncem leta. Če pogledamo konkurenco, ocenjujemo, da je EclipseCrossword Začetek je zdelo, da je okoli 24.000 evrov verjetno. Majhen, nagnjena Lifestyler bi bilo tako okoli 6.000 evrov dražji od svojega brata Normalo ASX.

Specifikacije Mitsubishi Eclipse Cross

model
1,5 2WD
1.5 4WD CVT
2.2 niti 4WD
motor1,5-litrski štirivaljni bencinski motor, turbo1,5-litrski štirivaljni bencinski motor, turbo2,2-litrski štirivaljni dizel, turbo
moč163 KM pri 5.500 U / min163 KM pri 5.500 U / min150 KM pri 3.750 U / min
navor250 Nm pri 1800 do 4500 U / min250 Nm pri 1800 do 4500 U / min400 Nm pri 2000 do 2250 vrt / min
pogonpogon na prednji kolesi, 6-stopenjski ročniŠtiri-kolesni pogon NPU (brezstopenjski avtomatski)Pogon na vsa kolesa, 8-stopenjski avtomatski
hitrost205 km / h200 km / hni podatkov
0-100 km / h10,3 s9.8 sni podatkov
poraba6,6 l / 100 km7,0 l / 100 kmni podatkov
emisije CO2151 g / km159G / kmni podatkov
Dolžina, širina, višina4405 m, 1805 m, 1685 m4405 m, 1805 m, 1685 m4405 m, 1805 m, 1685 m
medosna razdalja2.670 m2.670 m2.670 m
prtljažnik341-448 l341-448 l341-448 l
teža1425 do 1.455 kg1520 do 1550 kg1660-1690 kg
začetekKonec leta 2017Konec leta 2017sredine leta 2018

Like this post? Please share to your friends: