stik z lastniki vozil s pomočjo registrske tablice

Ko sem prišel bolj in pogosto bolj v zadnjih mesecih s temo v stiku, sem srečal veliko nasvetov, priložnosti in ideje. Zato sem mislil, da sem izpolnite časa za pisanje članka, da se osredotoči na različne variacije celo v eni točki. Ta prvi blog člen je namenjen za uporabo v druge člane kot kratek načrt na tem področju.

Morda obstaja veliko različnih razlogov, zakaj želite komunicirati z lastnikom vozila nekako. Ampak kje dobiti kontaktne podatke?

 

Torej imetnik prepoznajo - mislim naslov in tako - je težko ali vključujejo veliko truda.

 

Klasične možnosti

 

Lahko bi morebiti imajo zavarovanje pogruntal trik:

 

Pokličete na njegov zavarovanje pravi, in da je vozilo, ki je parkiran tik pred eno, poljubil barve vašega odbijača. Imate zastavo in želijo, da se obrnete na imetnika. To bi na "nasprotna" Zavarovanje tek. Je samo stres.

 

približno registracija urad tudi odpraviti. Za tu velja pravilnik. Če ste imeli srečo in imel prijatelja tam, ne bi bilo, vendar še vedno mogoče. Ampak ne vsi vedo, na koga naj se Uradu sprejemi. :-(

 

V nasprotnem primeru bi bilo le pravna zadeva - Odvetnik / Policija - če obstaja realna primeru poškodb, ki jih dobijo tako zagotovo stik. Ampak, kdo želi nesrečo še?

 

Če je iz kakršnega koli drugega razloga želite imeti kontaktne podatke, tako da je zelo težko.

 

VENDAR

 

Obstaja nekaj možnih spletnih strani, kjer. Tako vsaj tako daleč, da lahko iščete za tablice - in če je iskal znamka ni registrirana -} lahko napišete sporočilo poslati imetniku. Jaz osebno vem, 5 od njih:

 

Plošča spogledovanje (kfz.de) - brezplačno

 

Gre brez registracije. na katerem lahko poiščete znak hrani enostavno stran. bodo prikazani shranjeni podatki (če je na voljo). Določite lahko tudi svoje značilnosti in ime + e-pošto. Ko je nato nekdo išče, dobi svoj rekord.

 

Mailacar.de - brezplačno

 

Gre brez registracije. Vnesete oznako in lahko objavljajo sporočila do 255 znakov. To je shranjen 7 dni. jih dobi v času nekdo od - potem je na kontakt. Nič več in nič manj ponuja to mesto. Praktično - čeprav z ovirami.

 

Nummernschild.de - delno prost

 

Registracija. Za mene osebno prosil preveč osebne podatke, ko registrirajo - celo telefonsko številko (za preverjanje ... ...) Če ste registrirani, lahko ustvarite profil vozila, z do 4 slik, profili mere ali pa samo ustavi registrske tablice Iskanje ali pišite na njih. Pokrov pismo identifikator je brezplačna. Za nekatere dejavnosti, ki jo plačate s kovanci. Imate nekaj kovancev za brezplačno dobili več ali manj edinstvenih stvari (npr Register, izpolnite profil, naložite sliko in povabite prijatelje (Kovanci tam, saj vendar le za tiste, ki pa se prijavite). Lahko tudi igra Kovanci z drugimi člani ,

 

V bistvu samo bo zelo hitro pristati na točko, kjer je mesto uporabe vedno stane malo denarja. Jaz osebno - - našli tudi mesto zmedeno in nekako je neljubeča. In oblikovanje strani - tudi ok, je stvar okusa. je tudi zelo čudno, da jih ne vidijo osebne podatke (ime, e-poštni naslov, telefonsko številko, itd) več, veliko lahko zaradi spremeniti, potem ko je bil registriran - zelo koristno brezplačno.

 

pkw-flirt.de - brezplačno

 

Registracija. Če vam je uspelo, da se registrirate, lahko spogledujejo z drugimi identifikatorji. Register je zapleten zaradi dejstva, da je "vloga Izvedite" gumb pogosto unanklickbar je (je besedilo prekriva). To je neumno. Prav tako, je odvisno od brskalnika drugačen. Možnosti za interakcijo so skromni. vizualno ni posebej privlačna za moj okus. Moraš pogledati v ustavi.

 

platerate.com - brezplačno

 

Registracija. Vizualna in enostavno izrazi moj najljubši. Registracija zahteva le indikator, e-naslov in geslo. Po prijavi lahko greš iskati registrskih tablic, in - tako kot pri drugih tudi pogosti - priti v stik. Tudi grafično predstaviti kul. Druga vozila lahko komentiral, ocenjeno in povezan s funkcijo prijateljstvo. Tudi zasebni in javni oglasni deski je prisotna. Profil vozila lahko vsebuje do 100 sličic - to je dodeljena profil držala. Ustvarite lahko poljubno število vozil. Na splošno se mi zdi stran zelo dobro premišljena in kul izvaja.

 

Toda storiti sami, ampak sliko spletnih strani prikazano tukaj za to temo!

 

Zaključek

 

Gledano v celoti, obstaja nekaj načinov, da se na obrnite lastnike vozil - tiste, ki so uporabni in ne na realnih problemih in drugih, ki prihajajo iz osebnih razlogov potni list najverjetnejši vprašanje.

 

Če ne potrebujete popolne stik z lastnikom vozila res nujno in za dober namen, lahko poskusite tak portal. Če si srečen, da se je zahtevana značilnosti prijavljeni na enem od teh mest - potem gre brez zapletene situacije, kot je parafraziral zgoraj. Preostanek morali odločiti sami.

 

Kolikor iz moje vednosti.

 

Upam, da so predstavili dober pregled. ?

 

pozdrav

Like this post? Please share to your friends: