Suzuki Swift Sport 2017: Premiera na IAA – turbo moč za Poison Suzi

Vse, kar ne more ven Suzuki na IAA premieri Swift Sport. Ampak vsaj to: Lean 140 KM srečali tudi vitkejši 1.045 kg. Banzai!

Suzuki Swift Sport 2017: Na IAA prvenec top model Swift programa
Suzuki Swift Sport 2017: Na IAA prvenec top model Swift programa

Vir: sb-Media | Guido ten Brink

Frankfurt - Kdo je prerasel igrišče in ne sme zmagati v nobeni veliki odmor pa Autoquartett ve: vožnja lahko tudi samo zabavno, brez presežkov. To ne zahteva neprecenljive sanjske športne avtomobile ali motorna vagonov predstavniki postaj. Agile, lahek majhen avto z nekaj dodatne moči je preveč smešno okoli ovinka - in je cenovno ugoden.

Takšne avtomobile dobiš v Suzuki, za več kot 30 let. Jasno, da bo športno različico novega Swift znova. Ki naredi veliko drugačen od neposrednega predhodnika. 1,6-litrski sesalnik s 136 KM je preživelo svoj namen.

Več moči, več navora

Suzuki Swift Sport 2017: notranjost. Športni sedeži in aluminijaste stopalke pripadajo Suzuki Swift Sport 2017: notranjost. Športni sedeži in aluminijaste stopalke pripadajo Vir: sb-Media | Guido ten Brink namesto gradi Suzuki 140-konjskih moči turbo 1,4 litra v novi Swift Sport. Povečanje navora s prisilno prezračevanje v primerjavi s prejšnjim 160 Nm do 230 Nm. To je posledica 2500-3000 r / min. Boost tlak pilot lahko dobite računalnik na krovu. Šeststopenjski menjalnik prenaša moč na sprednji kolesi.

Velik plus je trenutno Suzuki Swift arhitektura športnih razvijalcem: Kot Ignis in Baleno res malo pretehtati novega Swift. 840 kilogramov njej so prazne in posušite osnovni model. Pripravljen za vožnjo, tako napolnjena s tekočino in opremljen z 75-kg standardni voznik prihaja Novi Suzuki Swift Sport do 1.045 kilogramov.

Za 85 kilogramov manj kot prej, kljub petih namesto treh vrat - na nekoliko več moči in bistveno več navora. Za zabavo, moč in težo razmerje: 7,46 kg na KM. Dobre kilogramov ali več od le potekel Ford Fiesta ST. Uspešnost še ni objavljeno Suzuki, za kombinirano porabo goriva 5,5 l / 100 km. Kdor je seznanjen s sedanjim Suzuki paleti bela: Lahko vozite s svetlobnimi avtomobilov v bližini normalnih vrednosti. Ampak, kdo kupovali športnega modela.

Uvedba novega Swift šport načrtuje Suzuki za spomladansko 2018th Prejšnji strošek 18.500 evrov. Novi zemljišča verjetno tik nad njim.