Suzuki Swift Sport 2017: Premiera na IAA – turbo moč za Poison Suzi

Vse, kar ne more ven Suzuki na IAA premieri Swift Sport. Ampak vsaj to: Lean 140 KM srečali tudi vitkejši 1.045 kg. Banzai!

Suzuki Swift Sport 2017: Na IAA prvenec top model Swift programa
Suzuki Swift Sport 2017: Na IAA prvenec top model Swift programa

Vir: sb-Media | Guido ten Brink

Frankfurt - Kdo je prerasel igrišče in ne sme zmagati v nobeni veliki odmor pa Autoquartett ve: vožnja lahko tudi samo zabavno, brez presežkov. To ne zahteva neprecenljive sanjske športne avtomobile ali motorna vagonov predstavniki postaj. Agile, lahek majhen avto z nekaj dodatne moči je preveč smešno okoli ovinka - in je cenovno ugoden.

Takšne avtomobile dobiš v Suzuki, za več kot 30 let. Jasno, da bo športno različico novega Swift znova. Ki naredi veliko drugačen od neposrednega predhodnika. 1,6-litrski sesalnik s 136 KM je preživelo svoj namen.

Več moči, več navora

Suzuki Swift Sport 2017: notranjost. Športni sedeži in aluminijaste stopalke pripadajo Suzuki Swift Sport 2017: notranjost. Športni sedeži in aluminijaste stopalke pripadajo Vir: sb-Media | Guido ten Brink namesto gradi Suzuki 140-konjskih moči turbo 1,4 litra v novi Swift Sport. Povečanje navora s prisilno prezračevanje v primerjavi s prejšnjim 160 Nm do 230 Nm. To je posledica 2500-3000 r / min. Boost tlak pilot lahko dobite računalnik na krovu. Šeststopenjski menjalnik prenaša moč na sprednji kolesi.

Velik plus je trenutno Suzuki Swift arhitektura športnih razvijalcem: Kot Ignis in Baleno res malo pretehtati novega Swift. 840 kilogramov njej so prazne in posušite osnovni model. Pripravljen za vožnjo, tako napolnjena s tekočino in opremljen z 75-kg standardni voznik prihaja Novi Suzuki Swift Sport do 1.045 kilogramov.

Za 85 kilogramov manj kot prej, kljub petih namesto treh vrat - na nekoliko več moči in bistveno več navora. Za zabavo, moč in težo razmerje: 7,46 kg na KM. Dobre kilogramov ali več od le potekel Ford Fiesta ST. Uspešnost še ni objavljeno Suzuki, za kombinirano porabo goriva 5,5 l / 100 km. Kdor je seznanjen s sedanjim Suzuki paleti bela: Lahko vozite s svetlobnimi avtomobilov v bližini normalnih vrednosti. Ampak, kdo kupovali športnega modela.

Uvedba novega Swift šport načrtuje Suzuki za spomladansko 2018th Prejšnji strošek 18.500 evrov. Novi zemljišča verjetno tik nad njim.

Like this post? Please share to your friends: