Hummer Humvee: US Army dražbi 4.000 SUV – 4000 Hummer na bloku

Arnie ga ljubi, da ga ljubiš. Ameriška vojska dražbi tisoče njegovega legendarnega Hummer. Prvi v nekaj urah po kladivo.

Vojska ZDA dražbi v naslednjih nekaj mesecih okoli 4.000 realnem Army Hummer
Vojska ZDA dražbi v naslednjih nekaj mesecih okoli 4.000 realnem Army Hummer

Vir: dpa / Slika Alliance

Berlin - Z današnjim dnem je dovolj jastoga. Ker je ameriška vojska potrebuje denar, da bo v prihodnjih mesecih nekaj 4000 (kratka HMMWV) dražba "Humvee". se že lahko ponudili ob 18.00 naš čas na GOV planetu na prvih 25 enot.

V8 dizelski motor 6,2 in 6,5 litra dobimo HMMWV 150 163 PS. To je dovolj za najvišjo hitrost okoli 110 km / h V8 dizelski motor 6,2 in 6,5 litra dobimo HMMWV 150 163 PS. To je dovolj za najvišjo hitrost 110 km / h Vir: dpa / Slika Alliance Vozilo teren iz držav kmalu Humvee je bolje kot Hummer H1 je znano, da nas, ki je H1 dejansko o civilizirani različico 2,3 ton pošast.

Samo Off Road - dejansko

Po vojaških modelov ameriških dražbi so "prava stvar". In tu leži problem. Vi sami niso uradno odobreno v ZDA za javne ceste in so na voljo izključno za terensko uporabo. V nekaterih državah, lahko ulica pravna biti sestavljena v skladu z "Fox News", ampak precej.

V Humvees iz let 1987-1994 je čete in transportna vozila. Vse orožje je treba odstraniti pred prodajo. Kljub temu pa morajo kupci opraviti preverjanje preteklosti in navesti namen, za katerega nakup vozila.

odstranjena pred prodajo vojaškega orožja in oklep. Vozila morajo biti pobrali v treh dneh v Utahu odstranjena pred prodajo vojaškega orožja in oklep. Vozila morajo biti pobrali v treh dneh v Utah Vir: dpa / Slika Alliance

Potrebne so hitre odločitve

Ki sanja v Nemčiji iz pravega Humvee bi dobili potne dlani sem kljub številnim oviram. Ker je Hummer začeti kot pravi barantajo. Izhodiščna cena je 10.000 dolarjev, kar je enako 8.000 evrov.

Če bi dobili jastoga za to ceno, bi, glede na uvoz strokovno Jens Wilde za "Avtomobili iz ZDA" se ne sme podcenjevati dodatnih stroškov za kupca. Če želite uvoziti avto na stroške Bremerhaven zbiranja, pomorsko, transport, zavarovanje, carine, razkladanje in uvoz prometnega davka, v vrednosti okoli 5900 evrov bi nastali. Pri uvozu tovornjak 7.300 evrov, ki prihajajo k nakupni ceni, da to storijo.

Kljub temu pa bi Humvee ostane kupčijo. Prave vojaške izvodov stane najmanj 40.000 evrov pri nas. Vendar pa je možnost, da bi dobili jastoga za začetek cena je nizka. To je prva javna dražba razgrajenih Humvees v ZDA. Doslej so bila vozila preprosto izločeni po njihovih storitev.

Like this post? Please share to your friends: