Moje mnenje: Opozorilo Unseriös - Unkulant - v retrospektivi Drage

 

Hi ljudje,

 

Moram zbrati z APL zelo draga izkušnja. Če naročiš nov avto na Apl24 mora biti zato zelo previdni! Ampak zdaj več informacij:

 

je bilo videti na mobile.de za nov avto in takoj sem konkurentom na zelo nizki oglaševane ponudbe iz APL 24 Optimizer Cena znajde. Po nekaj misli, sem prosil za naročila kopijo. Tam je bila pogodba pamflet agencija štirih straneh z veliko "Latinski odvetnikov", Poseben poudarek in debela uokvirjena sem našel navodila na 14-dnevno pravico do odstopa od pogodbe. Ok sem mislil, začel resno napako - Prijavil sem - 14 dni, lahko tudi umakne - tako sem mislil.

 

Dva dni kasneje, sem se naučil od kolega, ki omogoča APL ponudbe, promocije in lahko sledilo povišanje cen preko posredovanega prodajalca avtomobilov. Z njim je bilo približno 1.000 evrov več, ki jih trgovec Seat.

 

mi prebral sem dogovor o mediaciji, in v resnici, pogodba vsebuje klavzulo je mogoče na ta povišanja cen s strani prodajalca. Sem preklical dva dni po podpisu pogodbe o posredovanju.

 

Zdaj pa moram spoznati APL zares. Na moji odpovedi elektronski pošti sem prejel 12 dni ni odgovoril. Poziva, naj v tem obdobju so bile fobbed:

Prvi telefonski klic: "Jaz sem samo zaposleni in ne more komentirati. Boss je izginil"

2. poziv: "Boss nima časa ga pokliče nazaj" - Kaj je storil

3. poziv: "Postopek je v računovodstvu, več dela, ne moremo"

 

Po 12 dneh, predlog zakona prišel 600 Euro odpovedi pristojbine! Vozilo ni bilo niti naročiti trgovci! Telefonski klici so fobbed off spet po zgoraj navedenem vzorcu. Nisem govoril, da ta dan šef. Torej, vse v pisni obliki: Pravilno takso za morda 100 evrov, kot moj avto in Co običajno, bi bilo primerno, po mojem mnenju. Ampak ste se odpovedali štirinajst dni umik ob naročilu. Tako bo 1,75% odpoved cenik zapade. Moramo plačati visoke kazni itd trgovcu ...

Po pregledu pogodbo, sem spoznal, da je pravica do odstopa od pogodbe, ki je bila že prikazana tako podrobno ogrožena ob podpisu te četrte strani na zadnji strani pogodbe.

 

Moj nauk iz tega:

Skrbno preverite razpisno dokumentacijo in izhajamo iz najslabšem primeru, se dobro ime ni pričakovati na APL.

Like this post? Please share to your friends: