Skoda Kodiaq GT coupe na Kodiaq bazo – Škoda išče zmogljivosti za SUV-coupe

Kitajska ga dobi, bi Evropa sta mi je bilo všeč: 2018 zagotavlja Škoda je coupe, ki temelji na SUV Kodiaq nazaj. Za nas gre, če lahko Skoda lopato zmogljivosti za gradnjo.

Skoda študija Vision-E: Električni model je malo bolj subtilen sklicevanje na oblikovanje različici coupe za Skoda Kodiaq
Skoda študija Vision-E: Električni model je malo bolj subtilen sklicevanje na oblikovanje različici coupe za Skoda Kodiaq

Vir: Skoda

Mlada Boleslav - Prihaja razvili skoraj pripravljen Coupe različica Skoda Kodiaq tudi za nas? Do sedaj je jasno: Avtomobil, ki je dolg krog 4,75 m in Kodiaq GT je vroče, si debitirala leta 2018 na Kitajskem. Kupci v Evropi so prav gotovo zanima tak avto, je britanska revija "Avtomobil" zdaj navaja Škoda uprave Bernd Maier.

Toda, dodaja Maier: To bo še vedno razpravljamo, ali je proizvodna zmogljivost zadostuje znotraj skupine VW, ponuditi Skoda Kodiaq coupe v Evropi. Vendar pa je bila optimistična, da bomo lahko našli "nekatere zmogljivosti znotraj skupine".

Ozadje: Škoda upravlja dva avtomobila rastline na Češkem, tako delo ustaviti. SUV proizvajajo blagovne znamke v Kvasiny, tam teče vzdolž Kodiaq vrhunsko, o sedežu Ateca in Skoda Karoq off linijo. Za dodatno modelu bi bilo tam sedanjih načrtih, ne kraja.

Jasno nad Odlično

Skoda modelov za Zahodni Evropi še niso uvoženi. Samo ne-češki obrat: Slovaška ustvarjena za Skoda, VW in Sedež Citigo / gor / Mii. V Indiji, Rusija in Kitajska Skoda proizvaja za lokalne trge.

bi vsekakor mogoče predstavljati, da samo uvoziti velik Kodiaq GT iz ene od teh držav. Konec koncev, bi Kodiaq coupe je Top model Skoda, bi sortiranje ceno precej nad Superb. Ali strankam plačati take cene za Skoda? To bi bil odprt eksperiment.

Govorice, da Skoda išče proizvodne zmogljivosti izven evropskih tovarnah skupine VW, ki je bila približno več. Na voljo predvsem v Nemčiji: Začetek oktobra 2017 poročajo češki mediji: VW načrtovanje, da se preselijo Superb iz Češke Kvasiny obrat Passat Emden. To bi ustvarilo prostor za Češko Kodiaq coupe - ampak tudi škoduje stanejo vrhunsko.

vir: Autocar

Like this post? Please share to your friends: