Test pnevmatike Winter 2015 – Glavni testi zimske pnevmatike v letu 2015 na prvi pogled

Jesen se izkaže, 2015. Kdo potrebuje zimskih pnevmatik, je hitro potrebuje. Najdete pravico z našim pregledom testov s strani ADAC, Auto Bild in Co.

Testi zimskih pnevmatik v letu 2015 v primerjavi: Imamo testi iz ADAC, Auto Bild ter sodelovanja v primerjavi
Testi zimskih pnevmatik v letu 2015 v primerjavi: Imamo testi iz ADAC, Auto Bild ter sodelovanja v primerjavi

Vir: John Salzarulo preko unsplash.com (C.C 3.0)

Test pnevmatika Winter: Vsi testi v letu 2016 si lahko ogledate tukaj v primerjavi.

Berlin - Izbira zimskih pnevmatik je tako velika. V testov zimskih pnevmatik ni nič drugače. Osem teste pnevmatik za zimske imajo Trgovinski mediji in avtomobilski klubi izvedena v letošnjem letu. Imamo tudi leta 2015 ponovno Rezultati ADAC, Auto Bild ter sodelovanje. primerjali, in je z jasno grafični povzeti.

Najbolj pomembna stvar v tem letu:

  • Vse Celoletne pnevmatike so bolj pomembne in bolje. V testu Auto Bild ni samo ena pnevmatika. Poleg tega bi lahko vse Celoletne pnevmatike pri preskusu zavore sledili za zimske pnevmatike.
  • Uspešnost Pnevmatike iz Daljnega vzhoda (Z. B. Linglong) ostaja slaba. To velja tudi za Britanski Avon V 205/55 R16. Padel je po ADAC.
  • neposredna Primerjajte možnost je na voljo od 225/50 R17 velikosti pnevmatikeAMS in ACE testirali pnevmatike srednjega razreda. Zmagovalec po našem soočenja: Goodyear Ultra Grip Uspešnost Gen-prvi
  • Pomembne informacije o zimskih pnevmatikah in spremembe Prav tako boste našli v tem članku in na našo temo strani.

Osnova za primerjavo: ACE in AMS testirali pnevmatike 225/50 R17. V primerjavi Goodyear zmaga Osnova za primerjavo: ACE in AMS testirali pnevmatike 225/50 R17. V primerjavi Goodyear zmaga Vir: Goodyear

Test pnevmatika Winter 225/50 R17 Auto Motor und Sport in ACE

Pnevmatike v testu ACE primerno za srednjega razreda vozil. Avtomobilski klub testirali osem pnevmatike velikosti 225/50 R17. Test zmagovalec je Continental Winter Contact TS 850. A "zelo priporočljivo" prejel tudi Goodyear Ultra Grip uspešnosti Gen-First Najslabše pnevmatike je Vredestein Wintrac Xtreme S z oceno "pogojno priporočljivo". Test ACE v "zimskem", "mokro", "suho", "ekonomija / okolje" in "cena".

Revija trgovino Auto Motor und Sport (AMS) doživela deset pnevmatike iste velikosti njen preizkus zimska pnevmatika. Pet pnevmatike, ki so bile testirane v obeh AMS in ACE. Test zmagovalec je bil tukaj Goodyear Ultra Grip Uspešnost gen 1. Tudi Pirelli Sottozero 3 in Dunlop Winter Sport 5 so prejeli "zelo priporočljivo". ACE zmagovalec Continental Winter Contact TS 850 je bilo samo "priporoča" in tako je v naši primerjavi, samo drugo mesto.

S "pogojno priporočljivo," so bile ocenjene pnevmatike iz GT Radial, Yokohama, Bridgestone, sokoli in Cooper. Test AMS v "sneg", "mokro", "suho" in "okolje".

ADAC je testiral med drugim zimske pnevmatike za male avtomobile v velikosti 165/70 R14 na ADAC je testiral med drugim zimske pnevmatike za male avtomobile v velikosti 165/70 R14 Vir: Goodyear

Dve velikosti pnevmatike na testu ADAC zimskih pnevmatik 2015

ADAC preizkušen to leto pnevmatiko za majhna in kompaktna. Pnevmatike velikosti 165/70 R14 za mikro in majhne avtomobile cut Goodyear Ultra Grip 9, Michelin Alpin A4 in Dunlop Winter Response 2 z "Dobro" iz. 16 pnevmatike Eol Snowace AW02 dobil Linglong Green-Max Winter HP in mentor M200 zaradi slabih lastnosti na mokrih cestah samo "slabih".

19-preizkušen Zimske pnevmatike velikosti pnevmatike 205/55 R16 za kompaktnih modelov bi lahko Continental Winter Contact TS 850 in Yokohama V905 W.drive z "Dobro" prepričljiv. samo v angleškem proizvajalec Avon ni s svojo Ice Touring ST in "mangehaft" a. Vse druge pnevmatike so bile ocenjene "zadovoljivo".

ADAC ocenjeno poleg običajnih kategorij "suho", "mokro", "sneg" in "led" in kategorije "hrupa / udobja", "poraba goriva" in "nosi".

Auto Bild testi zimske in celoletne pnevmatike

auto Bild je največji vseh testih pnevmatik zimske, 2015. 49 pnevmatik majhnosti avtomobila 185/60 so bile preizkušene R15 - 23 padel skozi popolnoma na prvem zavor v mokrem. Dobro je vedeti: Celoletne Vse pnevmatike Pirelli Cinturato Vse sezone zavirati z kontrolne pnevmatike. Končal je na 11. mestu tukaj in je veliko boljši kot zimske pnevmatike.

Testiranih zimskih pnevmatik lahko Continental Winter Contact TS 850, Pirelli Winter Snow Control Series 3 in Barum Polaris 3 "Zgledno" varna. Hankook Winter icept RS2 Auto Bild preučil tudi vse Celoletne pnevmatike v velikosti 195/65 R15 Auto Bild preučil tudi vse Celoletne pnevmatike v velikosti 195/65 R 15 Vir: Goodyear je po zaslugi dobre donosnosti "Eco-Champion 2015". Najhujši pnevmatike iz Uniroyal, lepila, Fulda in Ginslaved iz reza ( "zadovoljivo").

Tudi v testu: Deset vse Celoletne pnevmatike v kompaktni razred velikosti 195/65 R15. Zmagovalec je bil tukaj Goodyear Vector 4Season Gen-2 z "zgledna". Naslov "Eco-Champion 2015" Auto Bild oddano tukaj dvakrat: na Goodyear in Michelin Cross podnebje. kot "Ni priporočljivo" je Nankang Zimska Activa N-607 + razvrščeni.

Auto Bild ocenili v merilih "sneg", "mokro", "suho" in "stroške".

185/65 R15 preizkus zimska pnevmatika Auto Zeitung

Zimske pnevmatike Velikost 185/65 R15 primerni za mala in kompaktnih avtomobilov. auto Zeitung testirali 14 modelov in ugotovila jasno zmagovalec: The Continental Winter Contact TS 850. "Zelo priporočljiva" so bili tudi Nokian WR D4, Goodyear Ultra Grip ocenjeno 9, Dunlop Winter Response 2 in Michelin Alpin A4.

Mid-pnevmatika 225/45 R18 preizkusil avto športnih Mid-velikost pnevmatike v 225/45 R18 testirali Auto Bild športnih Vir: Čeprav Dunlop V testu Auto Zeitung ni pnevmatike skozi, ampak pnevmatike iz Fulda, Toyo, Maxxis, Cooper in Westlake padel z neučinkovito zaviranje vrednosti, kadar so mokre o. So zdrsnila na dnu tabele. Testi Auto Zeitung v merilih "sneg", "mokro" in "suho".

Test pnevmatike Zimske Auto Bild športnih

Auto Bild športnih Letos je bilo osem pnevmatike velikosti 225/45 R18 za srednji razred v testu. z "Zgledno" bili Dunlop Winter Sport 5, Continental Winter Contact TS 850 P in Pirelli Winter Sottozero 3 ocenjeno. Res slab rez le Horizon Polar Star od 5, je bil "ni priporočljivo" ocenjeno. Auto Bild športnih preizkušene v "sneg", "mokro" in "suho".

Primerjava teste pnevmatik pozimi leta 2014, boste našli v tem članku, testi pnevmatik pozimi v letu 2016 tukaj.

virADAC, Auto Bild Group, Auto Zeitung, ACE, Auto Motor und Sport

Like this post? Please share to your friends: