Zimske testi pnevmatik 2016: Vsi testi na ogled – Najboljši zimske gume 2016

Novi zmagovalci, stari znanci in nevarno odpoved: Analizirali smo test pnevmatik 2016er zimski od ADAC, AUBI, AMS, GTU in ACE in povzeti.

Pregled in primerjali: Pri nas boste našli, saj vsako leto pregled najpomembnejših testov pnevmatik zimske
Pregled in primerjali: Pri nas boste našli, saj vsako leto pregled najpomembnejših testov pnevmatik zimske

Vir: ADAC

Berlin - Colorful listi, pozne noči, nova kolesa: Oktobra je sezona menjava gum začne. Avtomobilske klube in specializiranih revij so testirali tudi 2016 zimske in celoletne pnevmatike in razvrščanjem. vsi testi za vami in skupnega zmagovalca smo analizirali z imenom.

2016 je vse o standardnih velikosti. ADAC je testiral 225/45 R17 skupaj s partnerskimi klubov iz Švice in Avstrije zimske pnevmatike v dimenziji 185/65 R15 subcompact in v Mittelklassenmaß. GTU in AutoBild testirali kompaktno velikost avtomobila 205/55 R16. Auto Motor und Sport testirali zimske pnevmatike za kompaktna SUV 215/60 R17, Auto Bild kolo zimskih pnevmatik za velike SUV v 255/55 R18.

Poleg čistih zimskih pnevmatik ocenjenih ADAC, ACE in Auto Bild Vse Celoletne pnevmatike v 205/55 R15. Tu so ključne ugotovitve iz najnovejših testov:

  • Znani znamke zmago testi primerjavo: Continental, Dunlop, Michelin in Goodyear na najboljših mestih
  • Poceni azijske pnevmatike pogosto ocenjena kot "nevarne"
  • Različna mnenja o Celoletne pnevmatike: ADAC in ACE priporočamo, Auto Bild podeljujejo visoke ocene
  • Celoletne pnevmatike s pomanjkljivostmi v zimskem ali poletnem načinu

ADAC, ÖAMTC, TCS: preskusna pnevmatika Winter z 185/65 R15

ADAC je testiral zimske pnevmatike v velikosti 185/65 R15. Ti se uporabljajo na primer za vozila majhnih in kompaktnih avtomobilov ADAC je testiral zimske pnevmatike v velikosti 185/65 R15. Ti se uporabljajo na primer za vozila majhnih in kompaktnih avtomobilov Vir: ADAC; Foto: Goodyear

Poceni, vendar glasen in spolzka: ADAC je testiral v kompaktni velikosti avtomobila 185/65 R15 15 zimske pnevmatike. Z obrabo vsi kandidati opravili dobro ali zelo dobro. Bad znamke so na celotnem področju v hrupu discipline in udobje. Poleg tega je večina pnevmatike odpeljal povprečen na vlago in ledu.

"Zelo dobro" ADAC ni odpustil. Najboljši-Goodyear Ultra Grip 9 in Michelin Alpin A4 iz kluba sodil vsak "dobro". Širok srednji (enajst pnevmatike "zadovoljivo") nastane z devalvacijo: Od ocena "zadovoljivo", je ena od najhujših posameznega rezultata v merilih, povezanih z varnostjo kot končni oceni. Firestone Winterhawk 3 in lepila Krisalp HP2 cut "slabo" od.

Test pnevmatike Zimske z 205/55 R16: GTU

Testiranje organizacija GTU testirali 13 zimskih pnevmatik v kompaktni velikosti avto 205/55 R16 na poti 2.000 kilometrov. Skupno sedem profilov ocenjeno GTU kot "zelo priporočljivo", dva več kot "priporočljiv". Osupljiva: Najcenejši pnevmatike v primerjavi (Nexen WinGuard Snow'G WH 2, določene za približno 230 evrov), odvisno od dražjih pnevmatikah.

Skupna zmaga prinaša Continental WinterContanct TS860 z dostojno svinca nad Nokian WR 4D in Pirelli Cinturato zimo. Goodyear, Michelin, Dunlop in Hankook dosežejo tudi zgornji razred. Westlake SW618 njegov drugi strani, "nevarno" in je sovpadal z "Slaba", ki ga. Kumho, Vredestein in GT Radial patzen zlasti v mokrih pogojih.

Auto Bild: Zimske pnevmatike 205/55 R16

Auto Bild in GTU imajo zimske pnevmatike v velikosti 205/55 R16 ogledov. Ta velikost pnevmatik je pretežno v kompaktnem razredu za uporabo Auto Bild in GTU imajo zimske pnevmatike v velikosti 205/55 R16 ogledov. Ta velikost pnevmatik je pretežno v kompaktnem rabljene Vir: Auto slike GTU; Foto: Continental

V testu zimskih pnevmatik z Auto Image skupno 27 pnevmatik so bile na testu zavor. 20 najboljših profili ocenili revijo natančno. Presenečenj ni biloContinental Winter Contact TS860, Michelin Alpin 5 in Goodyear Ultra Grip 9 na začetek eno ( "zgledno") delnic.

Dunlop, Pirelli, Semperit, Nokian in Hankook ocenjeno Auto Bild "dobro", devet drugih pnevmatike, kot je "zadovoljivo". Velike osamelci ni v testu. Samo so BF Goodrich G-Force Winter in Fulda Kristall Control HP zaradi slabosti v mokrem ravnanje "pogojno priporočljivo". Poceni pnevmatike ni uspelo v Top 20.

ADAC, ÖAMTC, TCS: zimske pnevmatike 225/45 R17

Spet širok Zvezni igralci: Zimske pnevmatike v sredi velikosti 225/45 R17 rez na prvem mestu "zadovoljivo" iz. Klub uvršča večina rezultatov zaradi slabosti v mokrem ali suhem cestišču, nekateri zaradi napak na snegu ali zaradi velike obrabe. Edina "dobra" pnevmatike na testu: Dunlop Winter Sport 5 majhna pomanjkljivost udobja. V tej disciplini, vendar ne Pneu dosegla dobro oceno.

3. Klub priporoča, da se v drugem in tretjem roll Pirelli Winter Sottozero 3 in Firestone Winterhawk za študij podrobne ocene. Visoka obraba ni nujno slabost na nizko število prevoženih kilometrov. Najhujše pnevmatike pri preskusu prihajajo iz Matador (MP92 Sibir Snow) in BF Goodrich (G-Force Winter²).

Auto Motor und Sport: Zimske pnevmatike 215/60 R17

18-palčni model za SUV in SUV v tem letu je bila 18-palčni model za SUV in SUV v tem letu je bila "Auto Bild Allrad" preizkušen. Najboljši pnevmatike velikosti 255/55 je bil torej R18 Goodyear Vir: Auto, Motor und Sport; Foto: Continental

Strokovna revija Auto Motor und Sport testirali zimske pnevmatike za kompaktni SUV. Velikost 215/60 R17 ustreza med drugim Audi Q3, BMW X3, Jeep Compass, Nissan Qashqai, Volvo XC70 in VW Tiguan. Skupno deset pnevmatik poslovala dobro, "je bil pogojno priporočljivo" samo ena pnevmatika.

V AMS Primerjava Continental TS850P SUV zmaga. Preizkuševalce kritizirali le glasnost in rahle pomanjkljivosti na suhem asfaltu. Behind Nokian WR 4D sledi ( "priporočljivo") in Goodyear Ultra Grip Uspešnost SUV gena 1 ( "priporočljivo (predmet sprememb)"). Westlake in GT Radial se "ni priporočljivo" najhujše kitajskih kosov zvezda uprizoritvenih SPTV.

Auto Bild Allrad: Zimske pnevmatike 255/55 R18

Podobno sliko na velikem SUV: Kitajski Gripmax postave M / S razočaran na suhih cestah in ni uspelo, ko je moker. Auto Bild Allrad ga je ocenjeno kot "ni priporočljivo", kljub nizki ceni 360 evrov na set.

Testna zmagovalec v kategoriji pnevmatik za velike SUV je Goodyear Ultra Oprijem Uspešnost SUV gen 1 ( "zgledna"). Continental Winter Contact TS 850P ( "zgledno") in Dunlop Winter Sport ( "zgledno") delijo drugo mesto 5 SUV. Pirelli, Michelin in Hankook oceni tester z "dobro".

ADAC: vse Celoletne pnevmatike v 205/55 R16

Vse sezono je klub ocenjeno relativno slabo. Kompaktni avto 205/55 kosi R16 ponavadi slabo od nekaterih profilov, kot slabih kot "dobre poletne pnevmatike" v uporabo skozi vse leto. Zanimivo: A "dobre zimske pnevmatike" nadaljuje kljub slabosti na suhih cestah na ravni povprečen vse vremenske pnevmatike. Popoln kompromis ne obstaja, poudarek vezan razvoj proizvajalca.

tt tt Vir: ADAC Vsaj dve pnevmatike dobili ADAC oceno "zadovoljivo". Michelin Cross Podnebne lahko v številnih disciplinah, toda dosegel na snegu le "zadovoljivo" in zato razvrednotila. Mu Vredestein Quadrac sledi 5. Vse druge pnevmatike po ADAC "zadostne" ali "slabe". Opomba: Bridgestone A001 nima snežinke simbol na bočnici pnevmatike.

Auto Bild: vse Celoletne pnevmatike v 205/55 R16

V Auto Bild nagrade v vseh Celoletne pnevmatike boljše splošne ocene. Again, Michelin Cross Podnebne zmago ( "zgledno"), vendar pa so preizkuševalci tudi slabosti na snegu odporno. Drugo mesto ( "dobro"), gre za Goodyear Vector 4Seasons Gen-2, na tretjem mestu ( "zadovoljivo") z lepilnim Quadraxer sekundo

Devet pnevmatike imajo "zadovoljivo" ali bolje. Vendar pregled Firestone Multi Sezona testerji z "pogojno priporočljivo" zaradi pomanjkljivosti na mokrih in suhih cestah. Izven konkurence, tukaj je, da Nankang celoletni Plus zadovoljive zmogljivosti v mokrih in suhih cestah, ampak slabosti v snegu.

ACE: vse Celoletne pnevmatike v 205/55 R16

ACE kritizirali v trenutnem testu celoletne pnevmatike še posebej lastnosti pri visokih temperaturah. "Testirane vse Celoletne pnevmatike so načeloma precej zimskih pnevmatik, ki opravljajo slabo na splošno v suhem okoli ustavljanja", Klub zaključuje. Kljub temu, po vsem, pnevmatike prejel sodbo "zelo priporočljivo".

Nokian vremenskim vplivom prinaša skupno zmago z dostojnimi vrednosti na snegu in mokrem, vendar slabosti na suhih cestah. Drugo mesto je z Goodyear Vector 4Seasons, tretje mesto na Michelin Cross podnebje. Vsi drugi kandidati so "pogojno priporočljivo" ali "ni priporočljivo". Najhujše Bridgestone A001 odrezani.

Velikost ali profil ni tukaj? Kliknite tukaj za Winterereifentests za 2012, 2013, 2014 in 2015.

Veliki pregled se odpre s klikom na Veliki pregled se odpre s klikom na "+", Jasnejše ugriz je na drugi grafiko

virADAC, ACE, Auto Bild, Auto Motor und Sport, GTU

Like this post? Please share to your friends: