Toyota Hilux 2016: Driving rapport, test og tekniske data – Hilux har et rykte å opprettholde

Siden 48 år, bygger Toyota pick-up Hilux, nå den åttende generasjonen kommer til Europa for å fortsette legenden om uforgjengelig all-rounder. Kan de?

Ett og et halvt år etter lanseringen av den åttende Toyota Hilux i september endelig kommer til Europa. Andre markeder var rett og slett mer viktig. Vi var i stand til å flytte en av de første nye venstreratt Hilux i Sør-Afrika
Ett og et halvt år etter lanseringen av den åttende Toyota Hilux i september endelig kommer til Europa. Andre markeder var rett og slett mer viktig. Vi var i stand til å flytte en av de første nye venstreratt Hilux i Sør-Afrika

Kilde: Jens Koch for Toyota

Windhoek / Namibia - Toyota Hilux er ofte innledet som nærmest uslåelig. Den mid-size pickup lastebil fra Toyota, sier utvikleren Hiroki Nakajima, ble bygget for villere miljøer enn Europa. Introdusert i 1968 som en lett varebil og har siden bygget totalt åtte generasjoner av Hilux, dessverre, ikke bare mobiliserte bønder, skogsarbeidere eller barnehage operasjoner.

Stabiliteten gjorde Toyota Hilux tidlig å Kjøretøyet av valget for opprørere, pirater og hærer rundt om i verden. Krigen mellom Libya og Chad (1986-1987) var en som heter "Toyota War" i historien. Afghanistan, Nicaragua, Somalia, Etiopia, Irak og Syria sist - Toyota er lettere å plukke opp, smidig, rask og tøff, er en etterspurt militært utstyr i alle problemer spot.

Heldigvis finnes det også fredelige brukere som veldedige organisasjoner, ekspedisjonsteam og vanlige folk som lever av ausentwickelter transportsystemer. Rundt 18 millioner solgte eksemplarer siden Toyota 1968th

Omdømmet til uforgjengelig

MOTOR-TALK redaktør Björn Tolksdorf med den nye Toyota Hilux MOTOR-TALK redaktør Björn Tolksdorf med den nye Toyota Hilux Kilde: Jens Koch for Toyota

Hva tåler denne bilen, den britiske serien "Top Gear" 2006 testet med et kyss. I to episoder, teamet ledet av Jeremy Clarkson prøvde å få en 18-åring Hilux med 300.000 kilometer på klokken blakk.

De gikk så mot et tre, begravd bilen i sjøen, satte den i brann og mer. Men med hjelp av litt olje og en skiftenøkkel Toyota hoppet alltid igjen.

Tilbake til i dag: Den produseres i Sør-Afrika åttende generasjon Hilux kommer i september 2016 endelig til Europa. I andre deler av verden er det allerede solgt høyreratt. Og hun har et rykte å opprettholde.

På grunnleggende prinsippet er ikke endret. Kroppen med enkel, dobbel eller ekstra hytte sitter på et stigerammen høyt over gaten, til bakhjulsdrift og et lasteområde. Hvis lengde er avhengig av førerhuset struktur. Firehjulsdrift er tilgjengelig som ekstrautstyr.

Den nye Hilux, sier Nakajima, har en selv utviklet sin legendariske robusthet, med en stivere og mer massiv leadframe så vel som 120 flere sveisepunkter. En låsbar firehjulsdrift med eventuelle reduksjon øker terrengegenskaper.

Mer komfort og mer teknologi

På SUV trenden hadde Toyota til å svare, fordi (ikke helt) nytt lys SUV grave de tradisjonelle pick-ups noen kunder. Derfor, den nye Hilux var mer behagelig og tryggere. Men gjør det for Hilux? som riktig isolasjon, holder den støy av nyutviklet 2,4-liters dieselmotor (150 HK) effektiv fra den indre bort. Den kjørekomfort av myke justert "Comfort" versjonen er bemerkelsesverdig for en bakhjulstrekk med stiv aksel og bladfjær bak.

kamerabasert med Toyota "Safety Sense" system med feltskifte assistent, beredskap bremsesystemer og veiskilt anerkjennelse er en, men kan gjøre lite i regioner som Sør-Afrika. Asfalterte veier, selv med spor, det er ikke nesten hvor som helst. Har biler foran virvlet mye støv i luften, kameraet ser ingenting likevel.

I tillegg Hvor er elektronikk, kan elektronikken bryte. En start-stopp-system (400 euro) i ørkenen er ikke bare absurd, det er også. Veldedige forbanne allerede over elektriske vinduer, hører vi. Bygningen Toyota fra "Duty 4x4" versjon av en standard. For det europeiske markedet, i hvert fall hvor nærmeste autoriserte serviceverksted er aldri langt unna.

Moderne elektronikk, vel og bra - men å bruke de støvete bakkene i Namibia, kamerabaserte Moderne elektronikk, vel og bra - men å bruke de støvete bakkene i Namibia, kamerabaserte "Safety Sense"Komponenter som ikke er mye Kilde: Jens Koch for Toyota

Stor diesel fra 2017

I land som Namibia kan være 80-liters tank Europa Hilux ikke engang fylle nøle. Brennstoffet lokal inneholder mye svovel og kan ødelegge følsom Euro 6 utslippskontroll. Vårt forbruk på ørken bakker, sand og grus: ca 11 liter per 100 kilometer, under disse omstendighetene helt riktige. Drivstofforbruk (6.8 l / 100 km) eller ikke.

Ved veksling til firehjuls drift av de krefter som er tydelig hørbar til forakselen. Den store Hilux kommer av veien overalt også - så lenge han har nok plass og sjåføren oversikt og nervøse reserver. Bakkestartassistent, reduksjon og lås er tilgjengelig i all-wheel-Hilux ombord og lette manøvrering mellom steiner og hull i bakken.

Av og vi ønsket enda mer dreiemoment. Dette er Toyota fra 2017 til 2,8 liter diesel fra land cruiser tilbudet. Ikke helt overbevisende: Hvis du raskt vil bytte til et lavere gir i en skråning og ikke vet sitt skift spor under søvn, noen ganger ender opp i revers. Med den raske Aisin sekstrinns automatisk kan ikke skje. Selv ellers er det mest komfortabelt valg, men driver opp prisen i Tyskland minst 38,270 euro.

Konklusjon: Hilux er fortsatt Hilux. 20 år har nye og tykkere leadframe minst, sier Toyota - Også i jungelen eller i ørkenen. Med alle de tilgjengelige i våre første lige verden elektronikken i pick-up er bra selv en livsstil kjøretøy. Alle som ønsker å bruke ham humant, men vær for fredelige formål, men når for "plikt" utstyr og dispenserer med ryggekamera, berøringsskjerm eller automatisk klimaanlegg. Da kan du plukke soltørket baobab tre fra ørkenen med pick-up når som helst. Som alltid.

Toyota Hilux Spesifikasjoner

den enkleste

 • Motor: 2,4 L firesylindret diesel
 • Effekt 150 hk (110 kW)
 • Dreiemoment: 400 Nm b. 1600-2000 U / min
 • Girkasse: sekstrinns manuell
 • 0-100 km / t: 13,2 sek
 • Topphastighet: 175 km / t
 • Forbruk: 6,8 l / 100 km
 • CO2: 178 g / km
 • Lengde: 5,33 m
 • Bredde: 1,80 m
 • Høyde: 1,795 m
 • Akselavstand: 3085 m
 • Egenvekt: 1.700 kg
 • Slepekapasitet: 3.200 kg
 • Single Cab lastebil seng: 2,3 m x 1,645 m
 • Ekstra Cab lastebil seng: 1,81 m x 1,645 m
 • Double Cab lastebil seng: 1,525 m x 1,645 m
 • Base Pris: 24 590 EUR
 • Market åpning: september 2016

automatisk & fire hjul

 • Transmisjon: sekstrinns automatisk momentomformer
 • 0-100 km / t: 12,8 sek
 • Topphastighet: 170 km / t
 • Forbruk: 7.8 l / 100 km (. 7.2 m Start / stopp)
 • CO2: 204 g / km (189 m Start / Stopp.)
 • Egenvekt: 2,095 kg
 • Base Pris: 38 270 EUR
 • Mart Start: september 2016

I terrenget av en reduksjon, en valgbar barriere samt Bergan- og Hill Descent Control hjelp ved manøvrering I terrenget av en reduksjon, en valgbar barriere samt Bergan- og Hill Descent Control hjelp ved manøvrering

Like this post? Please share to your friends: