Suzuki Swift Sport 2017: premiere på IAA – turbo makt for Poison Suzi

Alt kan ikke komme ut Suzuki på IAA premieren av Swift Sport. Men minst dette: Lean 140 hk møte enda slankere 1,045 kg. Banzai!

Suzuki Swift Sport 2017: På IAA debut toppmodellen av Swift program
Suzuki Swift Sport 2017: På IAA debut toppmodellen av Swift program

Kilde: sb-Media | Guido ti Brink

Frankfurt - Hvem har vokst lekeplassen og må vinne ikke på noen store gjennombrudd mens Autoquartett vet: kjøring kan også bare være morsomt, uten superlativer. Dette krever ingen uvurderlige drømmesportsbiler eller motoriserte representanter stasjonsvogn. En smidig, lett liten bil med litt ekstra kraft er også morsomt rundt svingen - og er rimelig.

Slike biler får du i Suzuki i mer enn 30 år. Klart at det vil være en sport versjonen av den nye Swift igjen. Som gjør mye annerledes enn den direkte forgjengeren. Den 1,6-liters støvsuger med 136 hk har utlevd sin nytte.

Mer kraft, mer dreiemoment

Suzuki Swift Sport 2017: interiør. Sportsseter og aluminiumspedaler tilhører Suzuki Swift Sport 2017: interiør. Sportsseter og aluminiumspedaler tilhører Kilde: sb-Media | Guido ti Brink i stedet bygger en Suzuki 140-hestekrefters turboladede 1,4 liter i den nye Swift Sport. Dreiemoment øker med forsert ventilasjon i forhold til den foregående på 160 Nm til 230 Nm. Dette skyldes 2500-3000 r / min. Ladetrykket av piloten kan få kjørecomputer. En sekstrinns girkasse overfører kraft til forhjulene.

Et stort pluss er dagens Suzuki Swift arkitekturen til idretts utviklere: Som Ignis og Baleno veie den nye Swift egentlig lite. 840 kg av den er tom og tørr basismodellen. Klar til å kjøre, så fylt med væske og utstyrt med 75-kg standard driver kommer Den nye Suzuki Swift Sport til 1,045 kilo.

De 85 kilo mindre enn før, til tross for fem i stedet for tre dører - på litt mer kraft og betydelig mer dreiemoment. For moro, makt til vekt-forhold: 7.46 kg per hestekraft. En god kilo eller mer enn bare utløpt Ford Fiesta ST. Ytelse ennå ikke publisert Suzuki, for et samlet forbruk på 5,5 l / 100 km. Alle er kjent med gjeldende Suzuki paletten hvitt: Du kan kjøre med lyse biler i nærheten av de normale verdier. Men hvem handlet for en sportsmodell.

Lanseringen av den nye Swift Sport planlegger en Suzuki for våren 2018th Den forrige kostnaden 18.500 euro. De nye lander trolig like over det.

Like this post? Please share to your friends: