Moje izkušnje v nasprotju z izkušnjami na tem forumu.

Na splošno imam v tej niti vtis, da so bili prodajni dogodek autohaus24.de. To je zelo zelo opazen.

Pogledal sem, ko sem bil na moj lokalni trgovec nastavi vozilo. To je zelo preprosta na spletni strani autohaus24.de, vse to je zelo jasna in enostavna za uporabo.

menijo durchrechnen, itd .. Po dveh tednih sem imel z autohaus24.de naloži vozilo. Ur kasneje, prodajalec autohaus24.de poklical in smo razpravljali podrobnosti. Osebje je bilo zelo prijazno, hitro - nekdo dinamična mlada prodajalec.

odredil tovarno in od takrat naprej je "moj" kontakt - po posredovanju s autohaus24.de - Dva dni kasneje, trgovec, je poročala vozilo. Osebje je bilo prijazno, trgovec, ampak za mene tako daleč, neznana in čudna.

Potem je problem z izbrano opremo izkazalo. Prodajalec napovedal dobavnih rokov ni na sovpadala kar je dano autuhaus24.de. Real je 2 do 3-krat dobavni rok !!!!!

Zato sem se obrnil na "moj" kontakt na authaus24.de. Gospod je bil nenadoma le Curt in me opozoril nazaj k prodajalcu. Bil je moj izvajalec. Autohaus24.de so le naučil. Velik vztrajanje ni bilo, da je pogovor nenadno končalo.

Spet sem v stik s prodajalcem po e-pošti. On ni odzval. Pred sklenitvijo pogodbe o zastopanju je prišel odgovor, po zadnjih dveh urah!

Pokličite autohaus24.de delavec ni več na voljo. Sodelavec je povedal, da je bil zdoma, bi lagal mu sporočilo navzdol.

Za dneh izvedla nobene odpoklic.

Zato sem se potrudil po pošti, v München. V pismu sem poslal pred tremi tedni, ni prejel odgovora do danes.

Zdaj sem pojasniti spremembe s trgovcu.

Neporavnanih prijava posredovanje v višini 50 €, v velikosti avtomobila slike je pohvale, prav tako ni prejel mojega oglaševanje izvršni. Tudi tu ni odzvala na opomnike !!!!!!!

Moja izkušnja z autohaus24.de:

NEGATIVNO

Neverjetno spletno stran in okretna lepo impress osebje.

Po zaključku naročila posredovanje potopa autohaus24.de je. Prodajalec je zaključil svojo pogodbo, njegova komisija je zavarovana.

V e-pošte, telefonskih klicev in pošte na autuhaus24.de ne odziva.

To je presenetljivo, kolikor naj bi avto Sixt generalnega direktorja K. Sixt in Springer Verlag, stojijo za njim. To bo tudi res, ampak, če niste vedeli, bi lahko dobili vtis na autohaus24.de so dvomljive pismo polje.

To je vse o pogajalskem, mediacijo, arbitražo in provizije, opravnine ....

... ..

Med pogoji:

Popusti našteti so res dobri. Ena ni treba pogajati dolgo, ampak neposredno vedeti, največjo ponudbo.

Razlike z lokalnimi trgovci so med 2 in 4%, po mojih izkušnjah. V ta namen pa so potrebna nekatera pogajanja na lokalni trgovec.

se lahko pojavijo tako cenovne razlike 400 € (20.000 € nabavna cena in 2% razlike) do 1200 € (30.000 € nakup cen in 4% razlike).

Vsakdo mora nato pretehtati zase, ali to so razlike splača kupiti avto na spletu.

 

Zbiranje vozila:

Naročeno vozilo mora bodisi sama izbrala, ali je dovoljeno, da "veliko" denarja na naslednjo Sixt zagotovi najem mesto - poleg prenosa gorčice, ki so vedno posledica tako kot pri svojem lokalnem trgovcu !!!!

vendar pa lahko greste trgovcu z Sixt najem avtomobila. Avto zagotavlja Sixt brezplačno. Ta tip avtomobila, pa bomo izvedeli šele na nakladalnem dan. To je lahko Mercedes C - njegov razred s katero gre za trgovec 200 km, vendar je to lahko tudi Fiesta s katero 700 km, na primer, biti iz Oldenburg do Regensburg.

Za take prenose je počitnicah včasih enostavno izgubljene, ter od 10 do 15 ur vožnje, itd ..

 

Zaključek:

Ali je vredno, če je to vse, kar je vredno, avto namesto nakupa na svojem lokalnem prodajalcu treba sedaj naročite na spletu na kateri koli odloči zase.

Prednost autohaus24.de de je nesporno cena.

Pomanjkljivost je iz mojih izkušenj, zelo zanič storitev po podpisu sporazuma o mediaciji, daljni in neznani distributerjev, ki zbirka vozila in morebitno motnjo mojega "starega" trgovec, ki naj bi dejansko čakati vozilo v prihodnje.

Imate težave z oddaljenim trgovec lahko pokvari cel nakup novih avtomobilov.

V primeru razlik 500 € ali več, v baru bi se gotovo lokalnega trgovca. Tukaj imate dolgoletno znane partnerji, z morda je tudi odnos zaupanja.

Ko gre za štirimestno razlika vidi svet drugače (ali pa tako, da je z mano je Differezn je 1.600 €)). Ker sem komaj naredil drugače.

Ampak nisem ... res zadovoljni z odločitvijo.

Like this post? Please share to your friends: