Erdogan annoncerer Steam bilmodel – Steam elbil at ramme markedet i 2021

27 år siden var den sidste Tyrkisk "Anadol" fra båndet. Nu er en efterfølger skal bygges. Fordel: Tyrkiet allerede har en kraftig auto branchen.

Den Anadol A1 blev bygget i 1966-1975 i samarbejde med Ford. Nu Tyrkiet planlægger sammen med fem virksomheder en ny bilmodel
Den Anadol A1 blev bygget i 1966-1975 i samarbejde med Ford. Nu Tyrkiet planlægger sammen med fem virksomheder en ny bilmodel

Kilde: EnginT CC-BY-SA-3.0 via wiki commons & DPA / billede alliance

Istanbul - Ingen spørgsmål: Tyrkiet er et bil-gal nation - det er ikke i tvivl, der engang blev udkæmpet gennem trafikken i Istanbul, Ankara eller Izmir. en egen tyrkisk bilmærke Men der var sidste gang næsten 27 år. I de 60 år, Tyrkiet havde flere typer af helt "Anadol" bringes på markedet. Men produktionen sluttede i 1990'erne.

Nu landet ønsker at fortsætte denne æra. Tyrkiet vil igen ifølge State Recep Tayyip Erdogan i 2021 en produceret i landet, en uafhængig auto bringe til markedet. Til fremstilling af et konsortium bestående af fem virksomheder var ansvarlig, den tyrkiske præsident sagde torsdag i Ankara.

Disse blev behandlet af Anadolu Group, den tyrkisk-Qatar selskab BMC Holding Kiraca at Turkcell Group og Zorlu Holding. Erdogan sagde, at han mente, at tyrkerne foretrækker bilen, så snart den var på markedet.

Tyrkiet har købt rettighederne til Saab model

Urealistiske planer er ikke - ny enten. Allerede i 2015 bekræftede den daværende industri og nuværende forsvarsminister Fikri Isik: Tyrkiet købte licenserne på 9-3 af den svenske ejer NEVS. På det tidspunkt meddelte også, at det vil være at køretøjet er en elbil med udvidet rækkevidde.

den Tyrkisk bilindustrien er grundlæggende i god form. Syv bilfabrikker producerer sydøst for Istanbul og omkring Bursa. En levering infrastrukturen er derfor til rådighed samt faglærte arbejdere. Næsten 1,5 millioner køretøjer produceret landet i 2016, hvoraf dog omkring tre fjerdedele blev eksporteret.

Disse biler vil blive produceret i Tyrkiet

produceret i Gebze Honda den kompakte Civic i den vellykkede især i Østeuropa dørs variant. Ikke langt derfra står den tyrkiske ford-Fabrik i Kocaeli Det amerikanske selskab producerer erhvervskøretøjer såsom transit og Tourneo Courier. Fra 2019 Transit Brugerdefineret er til at køre som en plug-in hybrid fra bandet her. Lidt længere mod øst produceret i Izmit Hyundai den lille bil i10 og i20 til det europæiske marked. Toyota bygger i den nærmeste Sakaraya modeller Corolla, C-HR og verso.

Bursa er den anden bil "Hotspot" Tyrkiet. Den tofaş anlægget blev etableret i 1968 af den tyrkiske Koc Holding og italienske Fiat-koncernen. Vigtigste nuværende modeller er den fritidsaktivitet køretøj Doblo og Fiorino og deres talrige deraf: Ram Promaster City, Opel Combo, Peugeot Bipper. produceret næste Fiat her er den nye kompakte linje med Tipo, Tipo vogn og Aegea.

Ikke langt fra tofaş plante til andre bilproducenter har slået sig ned: Renault her producerer Clio som en stationcar og hatchback og sedan Fluence. blade på Karsan Otomotiv Hyundai også producere erhvervskøretøjer H 350.

kildeM. Materiale v. dpa

Fra nu af sender vi vores bedste nyheder en gang om dagen via Whatsapp og Insta. Lyder godt? Så læse her, hvordan du kan registrere. Det tager kun 2 minutter.

Like this post? Please share to your friends: