Kia Sportage udholdenhedsprøve: Læsere test af MT-Youngsters – store, komfortable, men med svagheder i detaljerne

vi vil ikke teste alene, men sammen med dig vores langsigtede test bil: rejser MT-Unge var to uger med vores Kia Sportage.

MT-Unge var to uger med vores tid på at rejse tester
MT-Unge var to uger med vores tid på at rejse tester

Kilde: Nicks mindre showroom

Berlin - Bip, bip. Næsten 7000 km ledsaget os Kia Sportage - bip - på vores tur gennem Skotland. Bip, bip. Hvad betyder dette Gepiepe til? spurgte vi os selv det samme spørgsmål.

Det er derfor, vi i gang med det til tider med et negativt punkt: Den Sportage er irriterende, fordi det hele tiden bipper. Sure, nogle gange giver det mening. Men for det meste helt ubegrundet. Kia advarer (med motoren), når førerdøren er åben. Og når du åbner bagklappen. Og når du lukker bagklappen. Og alligevel. I korte, lejre, vi var især populær, især om natten.

Kia Sportage: masser af plads, men ikke alle steder

Rejser med tagboks: Stammen er mindre end forventet. Der er smukke masser af plads i knæene Rejser med tagboks: Stammen er mindre end forventet. Der er smukke masser af plads på knæene Kilde: Nicks lille showroom Nok skældte. Bortset fra bippende var vi på hele tilfreds med bilen. Især med sine faciliteter. De smukke lædersæder tilbyde pladser på de fire ydre sæder og ventilation i forreste række. Først, de ikke føler sig alt for komfortabel. Efter et stykke tid man dog har fundet den bedste siddestilling og føler sig godt tilpas.

Det ville være rart en lavere siddestilling. To til tre centimeter mere dybde, det bør være. Så høje passagerer har masser af hoved plads. Fra cirka 1,85 meter høj, hovednavn mod håret undertrykt.

På bagsiden vil vi også mere plads. Når låget stammen drejes (Bip, bip), kan lide at støde hovedet. I en stor SUV, vi bare ikke forvente, at vi er nødt til at bøje sig ned under flappen.

Stammen af ​​Kia holder 491 liter bagage i databladet. Over vinduet kant, men han er ikke alt for godt brugbar. En tagboks vi var ikke rundt under vores tur. Mazda 6 Kombi (522 liter) tog vi en lignende mængde bagage uden en rygsæk. have mere plads til benene på passagererne. Her Sportage er meget generøs. Så du nødt til at placere oftere.

Djævelen er i detaljerne

Super: Den Sportage konverterer automatisk oplysningerne mph i Storbritannien i km / t værdier til Super: Den Sportage konverterer automatisk oplysningerne mph i Storbritannien i km / h-værdier for Kilde: Nicks lille showroom alligevel Første kig på interiøret efterlader et zwiegespaltenen indtryk. Behandling er imidlertid ikke sandt, materialerne. Selvom passe de huller, kan knapperne blive presset godt, og det rasler ingenting. Men hvad du rører også er hård plast. Især i midten konsollen til automatisk gearstangen og dørpanelerne som er særlig mærkbar.

Den øverste del af instrumentpanelet er under skum, men den falske søm virker oven dum. Bortset fra dette, men vi kunne godt lide det indvendige. I alle døre 1.5-L flasker passer, og der er mange store siloer. I midterkonsollen smartphones kan oplades induktivt.

Nogensinde havde elektricitet takket være tre 12-volt stikkontakter og USB opladning stikdåser og bag rigeligt til stede. Kun ved data-USB-port til underholdningssystem en mobiltelefon afgifter næsten ikke til. Forbindelsen via Bluetooth er økonomisk - her men mangler i nogle funktioner touchscreen.

Toll: Kia Anlægget har en dejlig, harmonisk lyd. Det havde overbevist os allerede i Venga to år siden. Også Navi gør hans tjeneste god. Mens der er hurtigere systemer, bedre opløsning touch-skærme og intuitive operationer. Men det lykkedes meget godt med systemet. I Storbritannien, systemet automatisk beregnede trafikskilte i km / t. Hvad der mangler, er en magt at lukke vinduet.

Gør du vil autonom kørsel

Under turen, SUV ofte gik off-piste Under turen, SUV ofte gik off-piste Kilde: Nicks lille showroom Ikke kun Vejskiltassistentsystemet fungerer meget godt. Også, advarsel banen afgang gør sit job perfekt. Det holder bilen centreret i vognbane og sjældent lader sig Patzer. Desværre, føreren skal bekræfte sin opmærksomhed mod styretøj interventioner - rører ikke nok.

Med færdselsskilt, blinde vinkel og advarsel lane afgang, den Sportage allerede kører næsten af ​​sig selv. Desværre mangler den adaptive fartpilot, Kia Sportage for ikke tilbydes i denne pakke. Også, er der ingen start-stop-system i den store diesel.

Måske fordi det er koblet til en 6-trins fuldautomatisk transmission i modsætning til de mindre motorer. Dette synes forældet og tillader motoren at dreje unødvendig høj. Motoren selv føler relativt svag til sådan en stor diesel. Især på motorvejen han skjuler følte 50 hk.

Trods Diesel ganske tørstig

Forbruget var på vores tur med en høj andel af vejen i gennemsnit 8,5 liter per 100 kilometer. På motorvejen er ingen tagboks gerne til en 9 før kommaet. Til sammenligning med Mazda 6, vi har brugt en god to liter mindre på samme kørsel profil.

Hvem ruller gennem Skotland, er ikke alene på gaden Hvem ruller gennem Skotland, er ikke alene i gaden Kilde: Nicks lille showroom Det kan være på grund af den store ansigt, de 19-tommer hjul, momentomformer transmission og firehjulstræk Kia et eller andet sted. Men til sådanne værdier bør være forberedt, hvis du er interesseret i en Sportage.

Samlet set Sportage er en komfortabel touring bil. Dens stramme chassis knapt strøget bump væk. Hertil skal du bruge bilen, på trods af den høje tyngdepunkt ikke bidrager til kurverne. Selv ved høje motorvejen hastigheder næppe hvad der bringer ham ud af resten. Vi var overraskede over, at det er meget stille indeni.

En sidste ulempe får Sportage for alle hjul-system. På blid terræn er hurtigt overvældet. Hvis to hjul ingen trækkraft, er de hverken bremset eller strømmen sendes til de andre hjul. Resultatet er, at du går i stå, og kan frigøre sig igen med momentum. Det "problem" har været kendt i flere generationer Sportage. Han er bare en SUV, ikke en SUV.

Konklusion

Alt i alt er det Sportage er en god bil. Praktiske og livsstil holder sig godt afbalanceret. Svage konkrete små ting, lad ham køre bag konkurrencen. Til dette bilen vinder på prisen.

Kia Sportage 2,0 CRDI 185 GT-Line: Specifikationer

 • Motor: 2,0-liters turbo-diesel opbevaring katalysator
 • Transmission: seks-trins automatisk momentomformer transmission, firehjulstræk
 • Strøm: 185 hk (136 kW) ved 4000 o / min
 • Drejningsmoment: 400 Nm ved 1750-2750 o / m
 • Tophastighed: 201 km / t
 • Acceleration 0-100 km / t: 9,5 s
 • Forbrug ifølge producenten: 6,3 l / 100 km
 • År: December 2016
 • Basispris Kia Sportage 2.0 CRDi 185 AWD: 36.490 €
 • Test bil pris (liste): 42,860 euro
 • Længde: 4.480 mm
 • Bredde: 1.855 mm
 • Højde: 1.635 mm
 • Akselafstand: 2,670 mm

Flere indtryk af Travel Skotland er der bloggen af ​​MT-Unge.

Kia Sportage: Test af MOTOR-oplæser januar

Fra nu af sender vi vores bedste nyheder en gang om dagen via Whatsapp og Insta. Lyder godt? Så læse her, hvordan du kan registrere. Det tager kun 2 minutter.

Like this post? Please share to your friends: