Honda Civic (2017): Kørsel rapport, data, billeder, pris – Til denne Civic er ingen Kombineret

Den 18. marts 2017 vil den nye Honda Civic starte i Tyskland. Generation ti er stor og forbliver adræt. men indtil diesel, det vil tage, og en kombination kommer ikke.

Honda Civic (2017): Andelen af ​​den kompakte bil markant ændre sig med ændringen af ​​generationer
Honda Civic (2017): Andelen af ​​den kompakte bil markant ændre sig med ændringen af ​​generationer

Kilde: Honda

Barcelona - Tro det eller ej, men det er allerede her, den tiende generation af Civic. Andre producenter ville tage op 70 til 80 år. Honda bare forvalter i 45 år. Sådanne tal kan påvirke kunderne, især i de asiatiske og amerikanske markeder. Men med os Civic tilhører en fjerdedel af de 25.000 Hondaer solgt i Tyskland til de vigtigste modeller.

Med de ti Honda ændre meget på kompakte biler. Det er, som næppe kompakt. I højden mister han to centimeter mere end sin forgænger, men det er omkring tre centimeter i bredden. Akselafstand stiger til 2,70 meter ved kun én centimeter. I længden dog Civic banker nu i middelklassen. Til yderligere 16 centimeter, strækker han til 4,52 meter.

Den naturlige konsekvens af vækst: mere plads til passagerer på bagsædet og betydeligt mere bagage kapacitet end den klasse sædvanlige. 478 liter passer bag klappen. Selv om dette er næppe mere end før. Men: En VW Golf måler cirka 4,26 meter og kan pakke 380 liter. Med foldede bagsæder, fremspringet perspektiv. Da der er 1.267 liter til 1.270 liter - med en lille fordel for golf.

Fad med den bageste spoiler, som strækker sig på tværs over bagruden, er tro Honda Civic den nye Den særhed med den bageste spoiler, der strækker sig på tværs over bagruden, Honda er den nye Civic loyale Kilde: Honda

Honda Civic: Typisk hækspoiler, nyt speedometer

Honda reserver trods de stærkt ændrede proportioner en Civic fad på: Den bageste spoiler strækker sig over hele disken. Dette hindrer udsyn bagud. Der er klarere, når man ser fremad. Hastigheden af ​​Civic er centreret i en cirkulær virtuelt instrument, hastigheden rent digitale. Præsentationen af ​​alle vigtige oplysninger på to niveauer, som i tidligere generationer, er på Honda.

Det er dybere end tidligere i Civic. Med 3,5 centimeter sænkede Honda siddestillingen. Dette føles sporty - og tilpasser sig filosofi. tilbyde en superlativ køre bil er en af ​​de primære mål i Civic blevet sagt Ko Yamamoto fra europæisk udviklingsteam i Offenbach.

Den første exit er: Det virkede. Afstemningen af ​​styretøj og affjedring er stor lykkedes. Imponerende præcist styrer Compact omkring bøjninger og holder linje perfekt. Han fjedre følsomt og velkontrolleret. Det giver selvtillid og bringer fred til kørselsadfærd. Delvist ansvarlig for dette er den nye multi-link baghjulsophæng. Vægtfordelingen mellem for- og baghjul er blevet optimeret. Med nu 69 til at 31 procent, men man skal ikke forvente mirakler.

Ideen med de to planer i cockpittet opgav Honda, omdrejningstælleren fortsat den dominerende runde instrument, men digital Ideen med de to planer i cockpittet Honda har opgivet omdrejningstælleren fortsat den dominerende runde instrument, men digital Kilde: Honda Bremserne inspirere med god respons og fin styrbarhed. Så væksten af ​​kroppen betyder ikke mindre smidighed. Hvad skyldes primært det faktum, at Honda selv kunne reducere vægten af ​​Civic. Med så meget som 16 kg i forhold til sin forgænger.

To motorer til lancering

To benzin til rådighed i den nye Civic at vælge imellem: En tre-cylindret turbo kapacitet på en liter og en fire-cylindret turboladet 1,5 liters kapacitet. Den lille leverer 129 hk, 200 Nm drejningsmoment er 1500-5000 omdrejninger. Ifølge fast lille trekløver trækker den store Civic på tempo. Ulempe: Motoren brokkerier og knurrer. Han vibrerer også ganske mærkbar. man kan gøre størst så tilbageholdende maksimum på 203 km / t. Sprint til 100 km / t er udført af 1,0-liters motor i 10,4 sekunder.

På papiret det forbruger med den manuelle sekstrins gearkasse 4,8 liter benzin pr 100 km. For 1.300 euro ekstra afgift, der er en trinløs CVT og 4,7 liter brændstofforbrug. Honda reducerer så drejningsmomentet med 20 Newtonemter. Ikke desto mindre er den automatiske Civic sprint 0,1 sekunder hurtigere til 100 km Tophastighed dråber til 200 km / t.

Den anden benzinmotor 182 PS og 240 Nm drejningsmoment. Honda viser et forbrug på 5,8 liter per 100 kilometer. Den valgfrie CVT automatisk sænker også drejningsmomentet med 20 Nm. Derudover tørst stiger med 0,3 liter, de maksimale fald på 220 km / t til 200 km / t. Begge versioner accelerere i 8,2 sekunder til 100 km / t.

I dynamik, har udviklerne lagt særlig betydning, siger de. Ved den første afkørsel, det bekræftet I dynamik, har udviklerne lagt særlig betydning, siger de. Ved den første afkørsel, har dette bekræftet Kilde: Honda

Den diesel kommer ikke for sent, en combi

Den glathed er langt mere udtalt end i dreitöpfigen motor, elasticiteten også placeret her. Revving og med en sporty lyd af den nye Civic er så adræt som sine forgængere. I prisen liste over de fire-cylindrede i mindst 27,960 euro med det udstyr til "sport" er.

Det lyder dyrt. Men: Civic hermed som basismodel med fremragende faciliteter. Elruder, et midterarmlæn og en klog bagagerumsafdækning er standard. Spor overvågning, nødbremse, fjernlysassistenten og adaptive fartpilot er også tilgængelige i basisversionen.

Civic vil polarisere - som med de seneste generationer samt. En Allerweltsauto han er bogstaveligt talt første gang siden den tredje generation er købt den samme model på alle markeder. Og ikke meget forskellige biler under samme navn. Den sedan vil konkurrere i Tyskland i september. Så starter den skarpeste Civic udgave, Type-R. En diesel kommer i januar 2018. En kombination i fremtiden vil der ikke være mere. Den aktuelle version er tilgængelig indtil sensommeren 2017:e

Tilbage til toppen

Specifikationer Honda Civic 1.0

 • Motor: 1,0-liters tre-cylindret turboladet benzinmotor
 • Strøm: 129 hk (95 kW) ved 5500 / min
 • Drejningsmoment: 200 Nm ved 1500 / min
 • Drive: 6-trins gearkasse, forhjulstræk
 • 0-100 km / t: 10,4 sek
 • Hastighed: 203 km / t
 • Brændstofforbrug: 4,8 l / 100 km
 • CO2-udledning: 110 g / km
 • Længde: 4,52 m
 • Bredde: 1,80 m
 • Højde: 1,43 m
 • Akselafstand: 2,70 m
 • Trunk: 420-1209 l
 • Vægt: 1.229 kg
 • Pris: fra 19.990 EUR

kilde: mid

Like this post? Please share to your friends: