Erdogan ilmoitti Steam automalli – Steam sähköauto saapuvan markkinoille vuonna 2021

27 vuotta sitten oli viimeinen Turkin "Anadol" nauhasta. Nyt seuraaja rakennetaan. Etu: Turkki on jo vahva autoteollisuuden.

Anadol A1 rakennettiin 1966-1975 yhteistyössä Fordin. Nyt Turkki suunnittelee yhdessä viisi yritystä uuden automallin
Anadol A1 rakennettiin 1966-1975 yhteistyössä Fordin. Nyt Turkki suunnittelee yhdessä viisi yritystä uuden automallin

Lähde: EnginT CC-BY-SA-3.0 kautta wiki commons & dpa / kuva liitto

Istanbul - Ei kysymys: Turkki on auto-hullu kansa - se ei epäile, joka oli kerran taistelivat kautta liikennettä Istanbulin Ankaran tai Izmir. oma turkki automerkin Kuitenkin viimeksi lähes 27 vuotta. Vuonna 60 vuotta, Turkki oli useita tuotemerkin "Anadol" saatettu markkinoille. Kuitenkin tuotanto päättyi 1990-luvulla.

Nyt maa haluaa jatkaa tämän aikakauden. Turkki jälleen mukaan valtioministeri Recep Tayyip Erdogan 2021 tuotetulle maassa, itsenäinen automaattinen tuoda markkinoille. Tuotantoa varten yhteenliittymä viisi yritystä vastasi, että Turkin presidentti sanoi torstaina Ankarassa.

Näitä tarkastellut Anadolu ryhmän Turkin-Qatarin yhtiö BMC Holding Kiraca että Turkcellin ryhmän ja Zorlu Holding. Erdogan sanoi uskovansa, että turkkilaiset mieluummin auto heti, kun se oli markkinoilla.

Turkki osti oikeudet Saab malli

Epärealistiset suunnitelmat eivät ole - uusia. Jo vuonna 2015 vahvisti sitten teollisuuden ja nykyinen puolustusministeri Fikri Isik: Turkki osti luvat 9-3 Ruotsin omistaja Nevs. Tuolloin myös ilmoitti, että se tulee olemaan ajoneuvo on sähköauto. Pitempi kantomatka

Turkin autoteollisuuden on pohjimmiltaan hyvässä kunnossa. Seitsemän auton kasvit tuottavat kaakkoon Istanbulin ja noin Bursa. Tarjonta infrastruktuuri on siis käytettävissä sekä koulutettuja työntekijöitä. Lähes 1,5 miljoonaa ajoneuvoa tuotettu maan vuonna 2016, josta kuitenkin noin kolme neljäsosaa on viety.

Nämä autot valmistetaan Turkissa

tuotettu Gebze honda Kompaktin Civic onnistunut erityisesti Itä-Euroopassa sedan variantti. Ei kaukana seisoo Turkin kahlaamo-Tehtaan Kocaeli yhdysvaltalainen tuottaa hyötyajoneuvojen kuten kauttakulku- ja Tourneo Courier. Vuodesta 2019, Transit Custom on juosta plug-in hybridi bändin täältä. Hieman kauempana idässä tuotettu Izmit Hyundai pienten autojen i10 ja i20 Euroopan markkinoille. Toyota rakentaa lähi Sakaraya malleja Corolla, C-HR ja verso.

Bursa on toinen auto "hotspot" Kalkkuna. Tofas laitos perustettiin vuonna 1968 Turkin Koc Holding ja italialaisen Fiat-konserni. Päävirta mallit ovat vapaa-ajan toimintaa ajoneuvon Doblo ja Fiorino ja niiden lukuisat johdannaiset: Ram Promaster City, Opel Combo, Peugeot Bipper. tuotettu seuraava fiat Tässä on uusi kompakti mukaisesti Tipo, Tipo vaunujen ja Aegea.

Ei kaukana Tofas kasvin muihin autovalmistajista ovat asettuneet: Renault täällä tuottaa Clio kuin farmariauto ja viistoperä ja sedan Fluence. lähtee Karsan Otomotiv Hyundai tuottavat myös hyötyajoneuvojen H 350

lähdeM. Materiaalia vastaan. dpa

Tästä lähtien, lähetämme paras uutinen kerran päivässä kautta Whatsapp ja Insta. Kuulostaa hyvältä? Sitten lukea täällä miten voit rekisteröityä. Se kestää vain 2 minuuttia.

Like this post? Please share to your friends: