Honda Civic 1.0 Vtec Turbo: Test – Suuri alustan, surullinen Funzeln

Hän rakastaa käyrät kaupungin hän voi: Civic menee ketterä, nopea ja edullinen. Hän myös tulokset sen rohkea näyttää, mutta sotkee ​​valoa. Kompaktin testissä.

Uusi Civic, uusi koko: Compact on 4,52 metriä pitkä - melko paljon viistoperä
Uusi Civic, uusi koko: Compact on 4,52 metriä pitkä - melko paljon viistoperä

Lähde: mobile.de

Berliini - hän ei enää Todella pienikokoinen, kompakti auton Honda. Hänen kymmenennessä polvessa Civic asettaa liian siisti. Hän on viistoperä yhtä suuri kuin vanha Mittelklässler Stage. Samalla hän rakentaa kotelon alle: Pohja työskentelee nyt kolme sylinteriä ja litra uppouma. Tämä on nyt yleinen käytäntö Kompaktiluokan, Civic mutta uusia.

Ulkopuoli pysyy ominaisuus, mukaan lukien spoileri keskeisesti takalasin. Silmäänpistävä muotoilu voi miellyttää kaikkia, tietenkin. Tämä rohkeus on todellinen harvinaisuus volyymin segmentissä. Kokeilut kukaan sallita toisin. Civic on tervetullut muutos.

Ajoimme Civic kymmenennessä sukupolven pohja bensiinin ja "Elegance" laitteita kaksi viikkoa jokapäiväisessä elämässä. Jossa hän tulokset ja missä ongelma piilee, luet Täydellinen sijoitukset.

mitat | space | ruumis

Takana grilli, se on moderni: Saugbenziner tai imusarjan injektio enää ohjelmassa. Civic alkaa kahdella turboihin, diesel seuraa Takana grilli, se on moderni: Saugbenziner tai imusarjan injektio enää ohjelmassa. Civic alkaa kahdella turboihin, diesel seuraavasti Lähde: mobile.de Lisää koko tarkoittaa enemmän tilaa. Kuitenkin, pituus syksyllä 4,52 metriä (+ 13,5 cm) ja 2,70 metrin akseliväli (+ 9,5 cm) ensimmäisessä hetkellä ole. Paljon tärkeämpää: Honda enää asettamalla polttoainesäiliö etuistuinten alle. Hän liukastui Jo ennen taka-akselille. Tämä mahdollistaa alhaisemman istumapaikalle liikkumavaran edessä.

Tämä pitkä kuljettajat vihdoin tarpeeksi tilaa Civic. Hinta: Tili for "Magic Seats" edeltäjänsä. Joten istuin takapenkin voi kääntää ylös 9 enää kuin Civic. Jotain riippumattomuutta ja todellista lisäarvoa häviää. Lohdutus, runko säilyy.

Ja mikä: 478 litrasta ikkunan reunaan ovat suuri luokka. Niin paljon tilaa hyväksymme vaiheessa vain takaistuinten taakse. Sisätilojen jättiläiset Civic ei ole täydellinen. Sen tasainen siluetti (1,43 m) ja katto kustannukset tilaa. Sen takana on lähelle päätä. Tätä varten jalkatilaa sopii takana. Käytännön: puoli sulkeminen kuormatila kansi (säästää tilaa) ja valtava osasto keskikonsolissa (mahtuu).

Kansalaisvelvollisuus farmariauto ei anna periksi, Generation 10th Honda tarjoaa nykyinen malli yksinomaan sedan tai viisiovinen.

sisustus | jalostus | tarvikkeet

Tyypillisiä: Spoiler keskittyy takaikkunan silmiinpistävää takavalot Tyypillisiä: spoileri keskittyy takaikkunan silmiinpistävää takavalot Lähde: mobile.de ohjaamoon Civic on totuttava. Se on leikkisä ja vähemmän harmoninen. Liian monta materiaaleja ja tyylejä vuorottelevat. Nopeusmittari on digitaalinen. Kytkimet ohjauspyörässä ei näytä mietitty, radio voidaan käyttää vain kosketus - mutta ei näytä sitä. Kestää jonkin aikaa, kunnes et enää ohjaa lämpötilaa, oikeastaan ​​jos luulet äänenvoimakkuutta.

Prosessointi Civic sakkoa. Haluamme enemmän tasaisuutta materiaalit, vähemmän Playstation nopeusmittari ja mukavampaa tuntuma monitoimiohjauspyörän. Parempi se on keskikonsolissa. Täällä Honda asennettu selkeä, miellyttävä Clicky kytkin. Olkoon niin.

infotainment | radio | liitettävyys

Onko Civic on verkottunut, päättää laitteita. Pohjassa ei ole mitään yhtä tasoa ylempänä ainakin yhden radio. From "Elegance" on navigointi 7 tuuman näyttö, älypuhelin verkottuminen, Internet-yhteys, ja HDMI-portti on osa vakiovarustukseen. Korkeammat laitteet paranevat äänentoistolaitteet. Navigointiohjelmisto tulee Garmin.

Järjestelmä yhdistää pinnalla puhelimet, siirtyy luotettavasti ja toistaa musiikin kaikkien tärkeimpien median. Kauniimpi grafiikka olivat kauniita, nuppi tilavuuden käytännössä. Harmittaa: Kuka vahvisti ei häiriötekijä lauseketta järjestelmän (jokaisen käynnistyksen), pysähtyy näytönsäästäjän käyttöön.

Assistance Systems | turvallisuus

Ohjaamossa Honda Civic 10: tottuminen Ohjaamossa Honda Civic 10: tottuminen Lähde: mobile.de Useimmat Wizard rakentaa Honda vakiona Civic. Mukautuva vakionopeudensäädin, kaista auttaa, mäkilähtöavustin, liikennemerkki tunnustamisesta, törmäysvaroitin jalankulkijoiden tunnistus ja automaattinen kaukovalot aina aluksella. Park apua ja sokea piste varoitus tulee kalliita vaihtoehtoja. Ihmisarvoisen paketti.

Jotkut avustajat Honda on vielä muokata. Kaistavahti meidän Civic epäonnistui täysin sateessa. Vaikka vakionopeussäädin piti etäisyyttä, mutta ei antanut riippumaton kaasua ohituksiin. ja korkean säteen automaattisen kiinni liian hidas. Ne harvat autoilijat kertoi meille kautta vilkku.

Kaikki paha: Standardi halogeenivalot tulevat juuri ennen auton. Lähivalot menee kyseisessä luokassa on lähes 20 vuotta lisää.

drive | moottori | lähetys

Crisp piiri sen ympärille hyvä asetusta. Ärsyttävä: Lämpötila-asetus istua missä haluat säätää äänenvoimakkuutta Crisp piiri sen ympärille hyvä asetusta. Ärsyttävä: Lämpötila asetus sit minne haluat säätää äänenvoimakkuutta Lähde: mobile.de Honda tarjoaa Civic Euroopassa vain suoraruiskutus turbo moottorit. Pohja tarjoaa 129 hv ja 200 Newton metrin vääntömomentin yhden litran kapasiteetin. Kolmisylinterinen vetää kompakti riittävän nopeasti eteenpäin. Vaikka se kuulostaa ytimekäs ja rohkea puhaltaa pois kun kuorma muuttuu: Urheilijoille se puuttuu untenrum valtaa ja alkuun tahtoa. Mutta Honda on edelleen Type-R.

Pieni Civic tuntuu kaupungissa (ja noin) mukavin. Täällä hän hiljenee ja taloudellinen: Työmatkalla Berliiniin ympäristö hän roiskuu keskimäärin 6,1 litraa 100 kilometrillä. Ruuhka oli 8, 9 litraa raskasta liikennettä. Enemmän ollut edes ripeästi maantiellä. Se on hyvä.

Honda standardi yhdistää terävän kuuden nopeus manuaalinen siirto emäksen kanssa bensiiniä. Ensimmäisessä kaksi kurssia, käännökset haluavat saada sotkeutunut turboviive. Kanssa hieman totuttelua, mutta se häiritsee tuskin säännöllisesti Civic kuljettajat, se ei pian muistaa.

käsittely | alusta | ohjaus

Rivakasti Civic tulee erinomainen. Jousitus ja ohjaus on samaa mieltä Honda päässä joustavampia ja suoraan. Erityisesti kaarteissa reipasta tämän asennuksen kuten. Honda tukee taka-akseliin puhdas ja vetää rosoiset kaaren ympäri.

Urheilullinen hunajakenno ovat koristeellisia vain, pakoputken piilossa Urheilullinen hunajakenno ovat koristeellisia vain, pakoputken piilossa Lähde: mobile.de Vaikka hän harjoittaa täysin erilainen tavoite, Civic muistuttaa erinomaisia ​​esimerkkejä Japanin virityksen taidetta kuin Mazda MX-5 tai Toyota 86: Huvin hän ei tarvitse äärimmäistä suorituskyky. Niin paljon ketteryyttä voisi odottaa, kun otetaan huomioon pienen moottorin.

ominaisuudet | hinta | johtopäätös

Civic vaikka monia asioita arvostella, niin monista asioista voi kuitenkaan sivuuttaa sitä. Operaattorille tottuu, vain leikkisä sisustus ja ruma Navi. Kuka voi elää sen kanssa, saa ketterä, taloudellinen ja riippumaton auton. Erityisesti standardi jousitus pidimme.

Valon kuitenkin Civic luistaa ylös isossa tavalla. Perus Funzeln enää kuulu 2017 uuden auton. Parempi lamput LED-lamput ei lisämaksua, mutta vain korkeamman viimeistelytasot. "1.0 Turbo Executive" (vuodesta 28100 euroa) ja "1.5 Turbo Sport" (182 hv, 27960 euroa) sen vuoksi olisi ainakin jos haluat poistua kaupungin rajojen useammin takana.

Se on jo paljon rahaa kompakti auto. On olemassa paljon ominaisuuksia pelin. Meillä jäi vain hyvässä valossa jopa "Elegance" (vuodesta 25170 euroa). "Urheilu" saa LED-valoja ja suurempi moottori. Kuten "Executive" menee Civic perus kone, mutta parempi kaiuttimet, aktiivinen jousitus, Automaattisesti tummentuva peilit ja muutama auttajia. Enemmän on mahdollista, mutta ei välttämättä hyödyllinen.

Lisätietoa ja keskustelua nykyisestä Honda Civic löydät 10 Forum uudessa Honda Civic.

Tekniset tiedot Honda Civic 1.0 Vtec Turbo

 • Drive: 1,0-litran kolmen sylinterin turbo
 • Teho: 129 hv (95 kW) 5500 kierr / min
 • Vääntömomentti: 200 Nm 2250 r / min
 • Vaihteisto: 6-vaihteinen manuaali
 • 0-100 km / h: 10.9 s
 • Huippunopeus: 203 km / h
 • Kulutus: 5,0 l / 100 km (NEDC)
 • Testi kulutus: 6,1 l / 100 km
 • Pituus: 4518 m
 • Leveys: 1,799 m
 • Korkeus: 1,434 m
 • Akseliväli: 2697 m
 • Hillitsemiseksi paino: 1275 kg
 • Runko: 478 l
 • Strike Honda Civic: alkaen 19990 euroa
 • Strike Honda Civic Elegance: 25170 euroa
 • Hinta testi auto: 26166 €

Like this post? Please share to your friends: