tänään ilman Trabi ei olisi VW kasveja Chemnitz ja Zwickau – Trabi perintö käyttää Itä talous on edelleen

Trabi tuotanto romutettiin nopeasti vaihteen jälkeen. Tästä huolimatta auto on jättänyt jälkensä lämpökovettuvan kehon: Eikö hänelle olisi taloutta idästä tänään huonompi, sanoo tutkija.

ilman
ilman "Rennpappe" olisi talouden Itä-Saksan tänään huonompi, sanoo Joachim Ragnitz varajohtaja Ifo-instituutin Dresdenissä

Lähde: dpa / Kuva Alliance

Zwickau / Dresden - DDR hyötyy edelleen asiantuntijanäkemyksen vielä edellisestä tuotannosta itäsaksalaisten Trabi autoja ja Wartburg. Autonvalmistajat kuten VW oli asettunut yhdistymisen jälkeen entisen Itä-Saksan, koska siellä oli ansiosta Itä-Saksan auton perinne koulutettuja ammattilaisia, sanoi Joachim Ragnitz varajohtaja Ifo-instituutin Dresdenissä. "Henkilökunta oli ratkaiseva tekijä."

Auton kasvit ja toimittajien idässä

Tuotanto Persianlahden klo Zwickaun tehtaalla ei olisi olemassa ilman Trabi tänään luultavasti Tuotanto Persianlahden klo Zwickaun tehtaalla ei olisi olemassa ilman Trabi tänään luultavasti Lähde: DPA / Kuva Alliance päätyttyä DDR VW alkoi valmistaa Zwickau ja Chemnitzissä. Opel valmistettu 1992 autoa Eisenach, johon aiemmin toinen merkittävä Itä-Saksan automerkin, Wartburg, oli niiden sijainnista. "Perustuen näiden teosten laaja verkosto toimittajien on kehittynyt Itä-Saksassa", Ragnitz sanoi. Autoteollisuuden kuuluvat Saksin, Thüringenin ja Saksi-Anhaltin nyt yksi tärkeimmistä teollisuudenaloista.

Saatujen tietojen mukaan liittovaltion Työvoimatoimisto Saksi roikkuu noin kaikilla työpaikoilla auto toimii, enemmän kuin toinen tavarantoimittajayrityksissä. Kuinka monta ihmistä työskentelee teollisuudessa kokonaisuutena ei kerätä tilastollisesti.

Jo 1990 Polo Zwickau rakennettiin

Tiistaina alkua Trabi-tuotannon kuluneeksi 60 kertaa. Ensimmäinen satelliitti oli 7. marraskuuta 1957 bändi. Huhtikuussa 1991 tuotanto oli päättynyt - lähinnä siksi, että kysynnän.

VW itse vahvistaa alustaansa Zwickau, muun muassa hyvää liiketoimintaa autoteollisuudelle Saksi jo DDR: n aikana. Joten oli näkökohdat rakentaa moottorit Polo ja Golf mallit 1987 Trabant ja Wartburg, Wolfsburg autonvalmistaja sanoi. Kuitenkin, näin ei tapahtunut.

Vaihteen jälkeen sitten vuonna 1990 asennettiin entisessä Trabant tehtaalla Zwickaussa ensimmäisessä Polo, Golf kokoonpano aloitti siellä alle vuoden kuluttua. Sitten rakennettiin Volkswagen tuotantolaitoksia Zwickau, Chemnitz ja Eisenach edelleen.

lähde: dpa

Like this post? Please share to your friends: