Romutus – peilikuvana liikkeessään

Alussa auton elämä on suuri, värikäs ja pramea. Mainokset, kauniita naisia, joilla on vähän ruokaa tai vain klassinen perheen äiti, isä, lapsi, jotka ottavat uuden auton vastaanotosta. Että sekä perheen ja perheen auton osto ovat yhä harvinaisia. Okei, toinen aihe toinen päivä.

 

Mutta nämä asiat sen ei pitäisi mennä. Ei virnisteli myyjä, ei PDC ja DPF. Ei iloisesti säteilevä lapset peuhata läpi uuden auton, ei haju uusi nahka. Ei kaunis lasipalatseja, tehokkaat moottorit ja kuuma makkara buffet ystävällinen esite luovutusta. Ei ilmaisohjelmia, kutsuja koeajaa ja arvoituksellisesti tyyppi pikakuvakkeet.

 

Tämä blogi johtaa heidät mihinkään. Ei yhtään mitään.

 

Tämä blogi johtaa ulos kaupungista. Hän mainitsee liittovaltion ja kulkuväylät. Mutainen sivukatuja tärkeitä kuulostava tai vain arvoituksellisesti nimiä. ei eksyneet paikkoihin, johon edellä mainitut perheen takuita kohti. Minne yksi matkustaa nopeasti käännä ja hän ei näe, saati halua hahmottaa.

 

Jos niitä ei ole mukava herra Doe puku asettaa lannerangan ja selitetty, mutta jotka kasvavat läpi Thistles aidan ali ja renkaat menettävät vähitellen ilmaa. Jonnekin tai yksi niistä teollisuuden aloilla, jotka ovat olemassa kaikille ja samannäköisiä kaikkialla.

 

Josta löydät 45hp Corsa B spalling maalilla ja haalistuneet myynti merkki. Puristuksiin pari roskia ja tyhjät säiliö, kuin jos hän olisi koskaan ollut uuden auton, jossa joku oli tyytyväinen. Jos sprinters elää pyöräkotelot heikentynyt. Minne Papas mailla gewienerter ylpeyttä, kun hän kulutti 150 tai 200000 KM.

 

Ja tietysti kaiken loppu. Romutus. Niin pieniä kuin suuria, koska ihminen hautausmaalla, niin päätyy siellä jossain vaiheessa yhdellä kertaa kaikkiin autoihin. Tämä asettaa on tarpeen tutkia ja ilmaista ovat ajoneuvoja erityisen kiinnostavia, että et muuten ikinä ja harkita.

 

Mazda 626, Opel Tigra, Ford Sierra ja tarkennusta haalistunut ajovalot. Toyota Tercel joten voit silti löytää hänet ja Toyota Corolla. Vanhat sankarit kauan sitten. Mercedes, BMW, ellei ehdottomasti, mutta löydät myös muualta. Koska olet etsimässä tällaisia ​​autoja, kun suuri levyt ja uusien autojen kunnossa. Ota siirtyy, sillä siellä ei ole mitään nähtävää.

 

Mutta kuka uskaltaa astua taakse rivit zugewuchertsten käytetyn auton telakat, vain yksi viimeisistä Kadett E Caravan löytää. Joka KA Lufthansan Edition urheasti kestää tuntea ruosteen kynnykset, joka antaa viimeinen voitelu ölsiffenden R19 tai kuka tietää ero '92 ja '95 Fiesta. Tämä on oikea paikka.

 

Ja siinä mielessä tämä pitäisi myös olla paikka suuri osto-oppaita, että saat muualta. Tämä on enemmän noin pikku ongelmia välillä. Jarrusatula pääsee enää pelkästään ilmaista itseään, indikaattorit eivät halua menettää ja kaikki muu kerry huolto kysymyksiä modernin työpajoja vain ovat olleet pitkään liian huono. Ei auto pitäisi kuolla vain siksi ruuvi ei voida ratkaista tai varaosan ole havaittavissa.

 

So. Niille, jotka haluavat tutkia maailmaa autojen varjossa. Joka ryömii auton hautausmaat viimeiseen teurastuksen objekti, joka ei pelkää lietteen murtovettä jäähdytysvesi, roikkuu taivaalla ja sokea ajovalot. Hänen pitäisi löytää foorumi ja samanhenkisiä ihmisiä täällä.

 

Paint pussies, uusien autojen ostajat, naiset ja miehet arvoituksellisesti tyyppiä pikakuvakkeet, ihmiset pelkäävät likaa ja roskia, ja kaikki muutkin löytävät nyt vai myöhemmin onneaan. Sinulle on tarpeeksi sanomalehtiä, foorumit, osastot, tapaamisia ja klubeja. Tämä tässä on takana, mikä on sinun ja yleensä uncool.

Like this post? Please share to your friends: