Ostaminen opas Leasing kannattavaa yksityisille? – Mitä on otettava huomioon yksityisiä leasing

Useimmat työsuhdeautojen on vuokrattu. Koska se on huomattavia etuja yrityksille. Kuitenkin leasing on kannattavaa yksityisille kuluttajille? Tämä osoittaa, että olemme yleiskuva.

Kuukausittaiset kustannukset leasing ovat alhaiset. Verrattuna osamaksu- mutta vuokralle ottaja saa mitään omistusosuuden autossa
Kuukausittaiset kustannukset leasing ovat alhaiset. Verrattuna osamaksu- mutta vuokralle ottaja saa mitään omistusosuuden autossa

Lähde: kuva alliance / dpa

Düsseldorf - auton ostajat maksavat uusien autojen enimmäkseen käteisellä tai erissä. Vuokrasopimukset, koska ne ovat tyypillisiä työsuhdeauto, on vain harvoissa yksilöille. Täällä, vuokra ajallaan aluksi vaikuttaa houkuttelevalta: Tällä iso hankinta investointi pois, kuukausimaksut ovat hallittavissa, ja lopulta olet auton ilman suurempia ponnistuksia menossa uudelleen.

Ralf Scherfling Consumer Nordrhein-Westfalenin uskoo edelleen leasing on kannattava useimmiten vain yrityksille. "Koska merkittäviä etuja, kuten verovähennyksiin tai taseen puolueettomuutta ei koske yksityishenkilöiden tai mitään merkitystä heille"Hän sanoo. Mutta freelancerit ja riippumaton urakoitsijat, jotka käyttävät vuokrattua autoa, erityisesti ammattimaisesti, hinnat voivat usein myös antaa verosta.

Halvat korot, mutta väittää omistavansa

Kanssa vuokraus, ajoneuvo on vuokrattu ennalta määrätyn ajan Kanssa leasing ajoneuvon ennalta määrätyn ajanjakson ajan vuokrattu Lähde: kuva liitto / dpa

Lisäksi henkilöt voivat hyötyä hyötyä edullisista kuukausittain erässä. Tärkeää huomata tässä: "vuokralleottaja koskaan saavutettu yksityisten vuokra omistukseen asia, mutta saa ainoastaan ​​käyttöoikeus myönnetään"Constantin Hack ilmoittamat Auto Club Europa (ACE). "Kuluttajat on ymmärrettävä, että he lopulta verrata omenoita ja appelsiineja, ja pelkkä huomioon kuukausimaksu ei ole mielekästä"Sanoo kuluttaja puolestapuhuja Scherfling niin.

Jos haluat vain käyttää autoa ja ei ole, mikä korostaa mukavuutta ja alhaiset käyttökustannukset, mutta voivat hyötyä leasing. Koska ero kuukausimaksut usein huomattavasti kertoo Marius Rechenbach työryhmän autobanks (AKA): "koska vuokrasopimuksen, ostohinta ajoneuvon ei tarvitse maksaa takaisin, mutta vain poistot ajoneuvon määrä kuukausivuokrasta maksut on usein lähes puolet alle rahoitusosuus"Hän sanoo.

Jos vuokrata auton, se voi myös sopeutua hänen haluaa ja tarvitsee. "Yksityishenkilöt voivat käyttää vapaasti muokattavissa, uusi unelma auto jokapäiväisessä elämässä - kohtuuhintaisia ​​kuukausierissä"Sanoo Constantin Hack. Niin sanottujen palvelukokonaisuuksia ovat Usein vakuutus ja ylläpitokustannukset kuukausimaksu. Kuljettajille, jotka haluavat olla kaikki kustannukset mielessä ja haluavat huolehtia vähän paperityötä, Leasing tarjoaa useita etuja. "Leasing on lähes all inclusive loma autoihin"Sanoo Hack.

Päättymisen jälkeen sopimusaikana, asiakas palauttaa auton sovittua jäännösarvo jälleenmyyjälle ja sitten - esimerkiksi kautta jälleen leasing - valita uuden ajoneuvon. "Vuokralle ottaja ei tarvitse huolehtia siitä, miten myynti ajoneuvon päätyttyä vuokrasopimuksen"Sanoo Rechbach alkaen AKA. Ajoneuvo jäännösarvo lasketaan pääsääntöisesti valitusta sopimusehto ja kilometriä vuodessa.

Vahinkoa vuokrannut ajoneuvoja voi olla kallista

Antaa leasingyhtiö palatessaan vahingoittaa autoa kiinteitä, voivat joutua kustannuksia vuokraajalle Antaa leasingyhtiö perustettu palaamassa vahingoittuneen ajoneuvon, voi vuokralleottajalle myöhemmin maksaa tulla Lähde: kuva alliance / dpa

Mutta aivan kuten todellinen all inclusive loma uhkaavat joskus yllätyksiä: voimassaoloaikana oltava Vuokralleottajana muuten hoitaa autonsa, kuin se olisi hänen omaa autoa.

Muuten voi olla ongelmia tuotto riippuen leasing malliin, koska ajoneuvo ei täytä sopimusehdon. Naarmuja tai lommoja auton ja renkaiden kulumista ja sisustus voi olla kallista maksaa leasing-yhtiöille usein.

Lisäksi päätetään sopimuksen usein mittarilukema että vuokralainen voi kumulatiivisesti ajaa. Jos se ylittää tämän ylimääräinen maksu on maksettava. Ja vuokrasopimus usein voi lopettaa ennenaikaisesti. Mukaan ADAC on joissakin sopimuksissa, mutta erityisen oikeuden, kuten varkaus. Koska näillä yksityiskohdilla suosittelee autoliitto tutkia vuokrasopimuksiin ennen allekirjoittamista perusteellisesti.

Kuka haluaa ajaa autoa päätyttyäkin sopimuksen aikavälillä voi jakaja järjestää myös ns oikealla oston, ADAC sanoo. Kuluttajien pitäisi varmasti antaa mutta kirjoittaminen. Suullinen sopimus ei ole oikeudellisesti sitova ja riitatapauksissa usein vaikea todistaa. Lisäksi tällainen sopimus on aina välillä tehty ottajana ja jakelijoista, jotka sen takana leasingyhtiö ei ole mukana. Onko jälleenmyyjä tällä välin konkurssiin, jolloin ostomahdollisuutta ei ole enää voimassa.

Löydät lisää MOTOR-talk-uutiset meidän Selkeää 7 päivän näkymä

Like this post? Please share to your friends: